Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Vávávává.. tom ki az a Minato, olvastam a fejezeteket amikben szerepelt. Csak sztem kevés volt. Mindig csak annyit szerepelt, amíg kiderült a lényeg
(pl Kakashi sharinganja vagy Naruto szülei..)
És én tényleg szeretem Itachit, csak kicsit elvetemült
Tudom, hogy tudod. Bocs a félreértésért. De ha már látod a lelki szemeiddel, akkor már tudod is, hogy milyen lehetett, míg "élt".
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Ha valaki szereti a családgyilkosokat (történjen bármilyen okból) akkor Itachival nem lehet gondja Én is nagyon szeretem egyébként. Minatónak nem volt eddig sok szerepe, de naon kivi lennék
Akkor most képzelj el egy Naruto-féle külsővel és személyiséggel rendelkező felnőtt férfit, egy hatalmas varangy fején csücsülve.
Na, ő Minato
Vávávává.. tom ki az a Minato, olvastam a fejezeteket amikben szerepelt. Csak sztem kevés volt. Mindig csak annyit szerepelt, amíg kiderült a lényeg
(pl Kakashi sharinganja vagy Naruto szülei..)
És én tényleg szeretem Itachit, csak kicsit elvetemült
Ha valaki szereti a családgyilkosokat (történjen bármilyen okból) akkor Itachival nem lehet gondja
Áhh, ez most még jobban fájt!
De most komolyan, detto ezt gondolom, de ki, mit tett volna a helyében? Csak úgy kérdem...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Ha valaki szereti a családgyilkosokat (történjen bármilyen okból) akkor Itachival nem lehet gondja Én is nagyon szeretem egyébként. Minatónak nem volt eddig sok szerepe, de naon kivi lennék
Akkor most képzelj el egy Naruto-féle külsővel és személyiséggel rendelkező felnőtt férfit, egy hatalmas varangy fején csücsülve.
Na, ő Minato
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-11-01 20:56:57
Öcsém,én vagyok itt egyedül Minato and Itachi fan???
De, erre reagálnom kell: AÚÚÚÚÚ! EZ FÁJT!
Nekem is...bár másként... De jópofa volt!
Bár, őszintén, az avád(Lelouch) és Itachi karija közötti párhuzamról gondolkodtam ma. De ez már egy más topik lenne valószínűleg...
Öcsém,én vagyok itt egyedül Minato and Itachi fan???
Megint duplapost, szégyellem magam
Én szejetem Minatot, mondom kedvenc karakterem, Itachiról meg ne beszéljünk, nem óhajtok meghalni...
beküldve: 2008-11-01 20:50:48
(#1338) Öcsém,én vagyok itt egyedül Minato and Itachi fan???
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Azért remélem
Itachit mélyebre ásták mint Hindant !
Ez vajon duplapostnak számít?
De, erre reagálnom kell: AÚÚÚÚÚ! EZ FÁJT!
Nah, éljen, meg
Kakashi is éljen a következő fejezetben
(na meg a sorozat végéig...nem kérek kicsit túl sokat?? )
és 'béke' lesz.^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-11-01 20:43:23
(#1335) Azért remélem
Itachit mélyebre ásták mint Hindant !
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Én bevallom: nem szeretem Itachit.... Ne öljetek meg, plíz!
Nyugi, nem fog sztem visszajönni, az már nagyon meredek lenne tényleg.
Éljen a meredekség és a Naruto keresztezése...
Én bevallom: nem szeretem Itachit.... Ne öljetek meg, plíz!
Nyugi, nem fog sztem visszajönni, az már nagyon meredek lenne tényleg.
Jó, hogy mondod! Egyébként én
Yondaimet is szívesen megnézném...Na, de nem menjünk ilyen messzire:
természetesen (csak) emlékezés szintjén. Remélem, erre gondol majd a sensei!
természetesen (csak) emlékezés szintjén. Remélem, erre gondol majd a sensei!
Én szeretném elolvasni Minato történetét is... Ő a kedvenc karakterem...