Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Csak remélünk és remélünk, de szinte tuti hogy Kishi-sensei kitalál valami hülye csavart... tuti...
PL
Kavarimivel kicserélte magát az egyik painre habár ahhoz hatástalanítani kéne a rinnegant(vagy mit)
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Csak remélünk és remélünk, de szinte tuti hogy Kishi-sensei kitalál valami hülye csavart... tuti...
Hehe... ez szinte egészen biztos, különben nem róla, meg a Naruto mangáról lenne szó. (Bár a "hülyét" zárójelbe tenném^_^.)
Ha meg mégsincs csavar, akkor az lesz a "meglepi"...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Ja-ja! Mostmár tuti!
Gyűlölni egyet jelent a halállal, szeretni egyet jelent az élettel.
Új vélemény, a 423ik fejezet huszadik olvasása után:
Egy: Kakasi túléli (számtalan oka van ennek, többek közt éppen az, hogy eszméletlenül makacs); Kettő: Saringan-jának annyi (ok: ez látszik logikusnak); Három:
Mégiscsak a Negyedik tanítványa, és tulajdonképpen neki kell felnevelnie a Negyedik fiát, Narutot (ok: mittomén??)
Kösziiiiiiiiiiii!!!!!!
beküldve: 2008-11-01 20:07:17
(#1311) Csak remélünk és remélünk, de szinte tuti hogy Kishi-sensei kitalál valami hülye csavart... tuti...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
mad_chan: Én is nagyon remélem....
knightslords:
knightslords:
Azért remélem az eredeti szemével nem lesz baj... ergo csak félig vakul meg...
ezt én is remélem
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
mad_chan: Én is nagyon remélem....
knightslords:
knightslords:
Azért remélem az eredeti szemével nem lesz baj... ergo csak félig vakul meg...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-11-01 20:03:44
beküldve: 2008-11-01 19:55:54
(#1308) Szerintem is cs. a sharingant veszíti el, de az mindegy, elöbb-utobb úgyis megvakult volna, Remélem ez lesz
beküldve: 2008-11-01 19:55:17
(#1307) Ti nagyon nem figyeltek oda... Exiled azt írta, hogy a japán csaj állítása szerint
Oda kéne figyelni és csak utána bőgni.
Kakashi NEM hal meg.
Oda kéne figyelni és csak utána bőgni.
Új vélemény, a 423ik fejezet huszadik olvasása után:
Egy: Kakasi túléli (számtalan oka van ennek, többek közt éppen az, hogy eszméletlenül makacs); Kettő: Saringan-jának annyi (ok: ez látszik logikusnak); Három:
Mégiscsak a Negyedik tanítványa, és tulajdonképpen neki kell felnevelnie a Negyedik fiát, Narutot (ok: mittomén??)
ezek am nagyon jó okok remélem igazad lessz/ van
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2008-11-01 19:52:30
(#1305) Új vélemény, a 423ik fejezet huszadik olvasása után:
Ha annak a japán csajnak igaza lesz én sírógörcsöt kapok!!!
remélem nem lessz igaza de ha igen akkor én is sírva fakadok
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Az a japán csaj ismeri Kishit? Mert a Japánban aktuális fejezetek jönnek ide is, hétről hétre... nem értem
Imered a naruto-kun.hu - t?
Ismerem bizony.
a naruto kun se tartja a kapcsolatot kishivel.. és ök sem tudnak többet mint te.. söt senki... Szal ezt most nem nagyon értem.
Az a japán csaj ismeri Kishit? Mert a Japánban aktuális fejezetek jönnek ide is, hétről hétre... nem értem