Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2008-10-17 19:32:15
(#1270) hátthogy van ez h csak én írok ide mostanában?
ééés naruto semmit nem csinált ebben a fejezetben!!! ááá kishimotonak én egyx lecsavarom a fejéthogy lehet ilyet csinálni h arra készülök h naruto-pein fight és semmi de semmi annyi történt h tsunade ordibált egy jót..ja meg danzou az a szemét állat megölt egy kisbékááát! szeggényt úgy sajnáltam(érzelmes ember vagyok úgyh tőlem ennyi várható)éss még kisebbre csökkentette a naruto fight esélyét ajj
:D
beküldve: 2008-10-13 18:48:00
(#1269) lehet h hülyén hangzik de én bizonyos szinten örülök is h soká lesz vége
valahogy hiányérzetem lenne, ha nem olvashatnám el hetente a mangát,ill. nem leshetném meg,hol tart az anime...remélem is,h nagyon soká lesz vége mert ha egyszer vége lesz én kiakadok..nem kicsit..nagyon
Szerk: mangakukac 2008-10-13 18:48:46
beküldve: 2008-10-11 11:33:52
(#1268) Na végre akivel egyazon véleményen vok szaszkével kapcsolatban!
Elképesztő az új fejezet! s ha blegondolunk h. pein után még 3 főellenség hátravan + a reikage is mozgolódik! Még soká lesz vége a narutónak nagyon-nagyon soká.
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-10-11 11:28:58
(#1267) gyááá kishi-sensei,miért kell ilyen izgi mangát rajzolni?
nem bíromm...a kövi fejezetet akarom,most! mert abban nagy valószínűséggel végre-végre-végre-végre-vég re-végre-végre-végre-végre elérkezik az oly régen várt naruto fight!!! az viszont meglepett.h ebben a fejezetben kishimoto egy szót nem ejtett kiskedvencéről..valyon kiről? hát percce h sasukeról! pedig azért legalább futólag mindig meg szokta említeni mondjuk én ennek csak örülni tudok,mert én személy szerint utálom sasuket
beküldve: 2008-10-10 14:14:49
(#1266) Ez a fejezet sokkal jobb volt az előzőnél, (a múltkori vhogy nem jött be...)
Itt végre elkezdődtek az igazi történések.
Nagyon, nagyon várom már, hogy mi lesz a következőkben, most, hogy Tsunade kijelentette, hogy Narutoért kell menni. Naruto meg ugye jó erős lett és most a manga (elviekben) egyik legdurvább ellenfelétől kell "megtisztítania" a falut. Szal Pain sorsa nagyjából megpecsételődött, bár lehet úgy jár, mint a 8farkú és akkor még nem kell kiírni a sorozatból. (De azért mostmár csak megtudjuk azt a bizonyos titkot. )
Ott az Irukás jelenetnél elsőre kissé 'megijedtem' , de reméltem, hogy vki beugrik és megmenti... Erre most aggódhatok Kakasiért!! áááá Szóval hajrá Kakasi és a többiek, amíg a nagyágyú meg nem érkezik. Aztán meg hajrá Naruto!!!
Nagyon, nagyon várom már, hogy mi lesz a következőkben, most, hogy Tsunade kijelentette, hogy Narutoért kell menni. Naruto meg ugye jó erős lett és most a manga (elviekben) egyik legdurvább ellenfelétől kell "megtisztítania" a falut. Szal Pain sorsa nagyjából megpecsételődött, bár lehet úgy jár, mint a 8farkú és akkor még nem kell kiírni a sorozatból. (De azért mostmár csak megtudjuk azt a bizonyos titkot. )
Ott az Irukás jelenetnél elsőre kissé 'megijedtem' , de reméltem, hogy vki beugrik és megmenti... Erre most aggódhatok Kakasiért!! áááá Szóval hajrá Kakasi és a többiek, amíg a nagyágyú meg nem érkezik. Aztán meg hajrá Naruto!!!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-10-10 14:15:46
beküldve: 2008-10-07 20:06:16
(#1265) jaja
én mondjuk angolul szoktam olvasni,mert nem bírom kivárni amíg a naruto-kunon kidobják a magyart is
na és most is angolul olvastam,és az volt benne h:"Quit your stupid rapping! You suck at it anyway!" lehet hülyén hangzik egy ilyen poénon röhögni de amikk olyanom van én mindenen röhögök na szal én komm majd leestem a székről
na és most is angolul olvastam,és az volt benne h:"Quit your stupid rapping! You suck at it anyway!" lehet hülyén hangzik egy ilyen poénon röhögni de amikk olyanom van én mindenen röhögök na szal én komm majd leestem a székről
beküldve: 2008-10-05 10:09:16
(#1264) Engem inkább az lepett meg
hogy a repperke mien közvetlen kapcsolatban van a bijujával
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-10-03 18:51:56
(#1263) jaja am hallod én hogy meglepődtem mikk kiderült h repperkém túlélte! am én mindig túl sokat várok ezektől a fejezetektől...most spec aszittem majd részletesen taglalják h konohat megtámadják meg harcolnak meg minden meg azt is hittem h most majd mutatják h naruto titokban még többet edz és naaagyon erős lesz és stb,stb...de hát ez van lehet haragudni Kishi-senseire de nem lehet mit tenni
beküldve: 2008-10-02 21:04:59
(#1262) Jólvan na!
Akkor még úgy tünt, de hamarosan bizti vége lesz!
Az újabb fejezet télleg cool s pain-csapat Konoha kapujában áll!!
Az újabb fejezet télleg cool s pain-csapat Konoha kapujában áll!!
Szerk: knightslords 2008-10-02 21:05:30
Kijött a kövi fejezet
Narunak nincs koncentrációs képessége így most azt gakorolja. Sasu el van telve saját erejétől. S a reikage mozgolódik! ha így folytatja nem hamar lesz vége a narutonak! S hamarosan a kagék összeülnek.
A kövi részben a naru edzésnek vége!!!
azóta kijött a kövikövi fejezet és nem is lett vége az edzésnek xD
beküldve: 2008-09-20 20:30:55
(#1260) Kijött a kövi fejezet
Narunak nincs koncentrációs képessége így most azt gakorolja. Sasu el van telve saját erejétől. S a reikage mozgolódik! ha így folytatja nem hamar lesz vége a narutonak! S hamarosan a kagék összeülnek.
beküldve: 2008-09-13 10:21:07
(#1259) én azt hittem hogy jobban belemennek a könyv-témába...én úgy készültem erre a fejezetre,hogy az egyész a könyvről szól majd és naruto érdekes dolgokra jön rá...sasuken viszont én se igazodom el ...de tényleg...egyik pillanatban felcsillan a remény,hogy jó lezs,aztán megint ki akar nyírni mindenkit
beküldve: 2008-09-12 19:34:57
(#1258) Mióta lett Sasuke ilyen őrült???
az a szemvillantás elképesztő volt...sztem diliházban a helye XD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Nekem is elküldenéd please?Nekem se jön be a tudjuk mi
ideiglenes oldaluk van most egy időre
beküldve: 2008-09-12 14:26:03
(#1256) Nekem is elküldenéd please?Nekem se jön be a tudjuk mi
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"