Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Nem akaromh,ogy Naruto nyerjen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De a kövi színes lesz
OMG, hogy mondhatsz ilyet? Oo Narutónak mindenképpen győznie kell. ;)
Hát az avatarjából én meg tudom érteni.Biztos Pein a kedvence.
"Újjáélesztem a klánomat,és elpusztítok egy bizonyos személyt..."
433:
Naruto határozottan okosodott, de miért mindent klónokkal old meg?
És naná hogy a fő-Pein ereje most tért vissza? Kezd felpörögni a dolog, de "kedvencem" Szöszke hol van? És a többiek? Hol vannak a mellékszálak?
És naná hogy a fő-Pein ereje most tért vissza? Kezd felpörögni a dolog, de "kedvencem" Szöszke hol van? És a többiek? Hol vannak a mellékszálak?
Majd visszatérnek..
Mellesleg elég jól csinálja...
Akárhogy mindig klónok.. de ehhez ért a legjobban..
MIANEVED?!
Nem akaromh,ogy Naruto nyerjen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De a kövi színes lesz
OMG, hogy mondhatsz ilyet? Oo Narutónak mindenképpen győznie kell. ;)
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-30 21:04:08
(#1492) Nem akaromh,ogy Naruto nyerjen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De a kövi színes lesz
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
nyugi,én még mindig imádlak
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-30 20:48:35
(#1489) ki lettek tépve^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-30 20:46:54
(#1488) 433:
Naruto határozottan okosodott, de miért mindent klónokkal old meg?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-30 20:30:58
(#1487) Ez olyan fura!
Naruto túl erős. Ez már nem illik a karakteréhez. De azért vicces, ahogy peinnel játszadozik
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2009-01-30 19:29:41
(#1486) Szerintem
én már olvastam szal tom mi a 433 vége és HUZZÁK CSAK Báár én angolul olvastam és angolul még csak most tanulok am szerintem télleg Rocc az anime de azért meg nézem
én már Tudom vama nyeeirehjaahhaha
DB Z Gt örült
wow,jó ez az új kis rasenshuriken x3 itthon is megkéne tanulni a rasengant,meg a shurikent: rasengan kitünő mmosáshoz és tésztagyúráshoz,a shuriken kitünő ipari vágó x3
XD
xD nekem is jo lenne,főleg h
szakács leszekxD
a élet egy szerencse játék..és piszok nagy szerencse kell h a végén TE nyerj^^
beküldve: 2009-01-30 19:07:01
(#1484) Yeah! Szerintem nagyon jó fejezet volt ismét!
Már pont azon filozgattunk a lakótársammal, hogy most valószínűleg a 'Pain üti Narutot' fejezet jön, de nem! (Majd a köv.ben )
Naruto -
Bár most asszem' "Szegecsfej" is támadásba lendül ...most, hogy visszatért az ereje a 'God realm'nak. Amúgy ez a csávó sosem fogy ki a csakrából? Mert már eltüntette a fél falut, állta a sarat a leaf ninjákkal előtte, most meg Narutoval, akiben ott van még a Kyuubi csakrája is.. Szóval...
Naruto -
egyrészt jobb belépővel érkezett, mint eddig plusz
- továbbra is szépen állta a sarat!Bár most asszem' "Szegecsfej" is támadásba lendül ...most, hogy visszatért az ereje a 'God realm'nak. Amúgy ez a csávó sosem fogy ki a csakrából? Mert már eltüntette a fél falut, állta a sarat a leaf ninjákkal előtte, most meg Narutoval, akiben ott van még a Kyuubi csakrája is.. Szóval...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2009-01-30 19:09:09
wow,jó ez az új kis rasenshuriken x3 itthon is megkéne tanulni a rasengant,meg a shurikent: rasengan kitünő mmosáshoz és tésztagyúráshoz,a shuriken kitünő ipari vágó x3
XD
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-01-25 09:23:27
(#1482) Remélem Pein győz :P
beküldve: 2009-01-24 09:52:20
(#1481) wow,jó ez az új kis rasenshuriken x3 itthon is megkéne tanulni a rasengant,meg a shurikent: rasengan kitünő mmosáshoz és tésztagyúráshoz,a shuriken kitünő ipari vágó x3
Szerk: The Exiled 2009-01-24 10:03:19