Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2009-02-02 08:46:13
(#1525) ha sasuke meghalna
az szentem elég értelmetlen lenne a sztori szempontjából,mert elillanna ezaz-barátság-kitartás-soha nem adom fel-megmentem szászke-kunt-feeling. hacsak kishi-sensei át nem megy anitcociálisba,és úgy dönt hogy sasuke már a büdös életbe nem lesz jó.ez szerintem elég valószínű,ugyanis a mostani-kinyírom a falut(az mellékes,hogy pain megelőzte )-megbosszulom itachit(istenem,hogy ennek mindig van valami bosszulnivalója)-felállásból már nem tudom hogyan lehetne kihozni egy -sasuke hazajön-team 7 together-happyendet.
:D
Én is épp aszondom h bááárcsak meghalna Sasukeee...nem szeretem már elnézést. De mégis mit csinált amiért szeretni lehet? Itachit nem ő ölt meg. Deit sem...Orochimaru-na jó de ő volt a kiskedvence és nem naon számitott rá-XD
Éééés...nöm!nem haljon meg mindenki!XD...Kishimoto túl kegyetlen lenneX) Amúgy meg...á zárom a soraimt nehogy elunjátok az életeteketXD
Éééés...nöm!nem haljon meg mindenki!XD...Kishimoto túl kegyetlen lenneX) Amúgy meg...á zárom a soraimt nehogy elunjátok az életeteketXD
Sajnálom Deidarat
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-02-01 11:05:17
(#1523) Sasu halálának én is örülnék! *gonosz kacaj* Már nem szeretem...Csak amikor kicsi volt!
De viszont annak nem örülnék ha Pein ölné meg, mert az azt jelentené, h Narutonak most nem sikerül Peint kicsinálnia!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-02-01 11:05:50
Én annak örülnék ha Pein vagy Zetsu ölné meg Sasuket
Na ja..*muhahaha*annak én is XD
beküldve: 2009-02-01 10:48:00
(#1521) Én is épp aszondom h bááárcsak meghalna Sasukeee...nem szeretem már elnézést. De mégis mit csinált amiért szeretni lehet? Itachit nem ő ölt meg. Deit sem...Orochimaru-na jó de ő volt a kiskedvence és nem naon számitott rá-XD
beküldve: 2009-01-31 21:03:10
(#1520) Én annak örülnék ha Pein vagy Zetsu ölné meg Sasuket
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
hmm...Pein nöm lehet olyan nagyon erős különben is ha megölné Narutot az egész történetnek semmi értelme se lenne
Na de..azt nem bánnám- -ha Sasu elpatkolnaXD*muhahaha* De Naruto igazán Kage lehetne és remélem Kakashi sem murdel meg, ja eg Tsunade nagyi sem...imátkozomX)
Na de..azt nem bánnám- -ha Sasu elpatkolnaXD*muhahaha* De Naruto igazán Kage lehetne és remélem Kakashi sem murdel meg, ja eg Tsunade nagyi sem...imátkozomX)
Mindenki meg fog halni! xD Najó, majdnem. :)
"Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még annál is szebb."
hmm...Pein nöm lehet olyan nagyon erős különben is ha megölné Narutot az egész történetnek semmi értelme se lenne
én mindenben egyet értek veled
sasu halálát nem, nem bánnám, hanem örülnék azért senki ne kövezzen meg ha lehet
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-01-31 17:28:54
Pont ez miatt a "piff-paff-puff" lezárásból gondolom, h nem...
MIANEVED?!
Ebben miért vagy ilyen biztos?!
Envy, jogos a kérdés és utána a magyarázatod is.
Szerintem meghalt Kakashi, azért nem érzékelni, nem pedig azért, mert felhasználta.
A faluban majdnem mindenki kimerült a harcokban, másokra is rákérdezhetett volna.
Mindenféle utánanézés és tudás nélkül szvsz ha valaki él, akkor érzkelhető a csakrája, ha pedig halott akkor nem.
Gondolom számos kérdés érkezett a mesterhez és így akarta időközben tudatni a dolgot. Nem kizárt, hogy tényleg él, de...túl utópisztikus lenne.
BTW, tételezzük fel, hogy Kakashi tényleg halott. Remélem, a Naruto-Pein harc végeztével rendesen lezárja a Kakashi szálat is, mert ha enyni volt, hogy piff-paff-puff, szia apu! az bizony gáz...
A faluban majdnem mindenki kimerült a harcokban, másokra is rákérdezhetett volna.
Mindenféle utánanézés és tudás nélkül szvsz ha valaki él, akkor érzkelhető a csakrája, ha pedig halott akkor nem.
Gondolom számos kérdés érkezett a mesterhez és így akarta időközben tudatni a dolgot. Nem kizárt, hogy tényleg él, de...túl utópisztikus lenne.
BTW, tételezzük fel, hogy Kakashi tényleg halott. Remélem, a Naruto-Pein harc végeztével rendesen lezárja a Kakashi szálat is, mert ha enyni volt, hogy piff-paff-puff, szia apu! az bizony gáz...
Én azért spoilerbe írom a godnolataimat. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-01-31 17:11:56
beküldve: 2009-01-31 14:48:30
(#1514) hmm...Pein nöm lehet olyan nagyon erős különben is ha megölné Narutot az egész történetnek semmi értelme se lenne
beküldve: 2009-01-31 11:47:24
(#1513) Ja de mi aza spoiler?xD
semmiről... de mind1,hagyjuk... új fejezetről
Eléggé érdekes...Narutonak most egy csomó jó ötlete van ^^
Ehhez nem is kellett volna Spoiler funkció, semmi olyat nem írtál le benne ami spoiler =)
MIANEVED?!
beküldve: 2009-01-31 11:38:18
(#1511) semmiről... de mind1,hagyjuk... új fejezetről
Eléggé érdekes...Narutonak most egy csomó jó ötlete van ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"