Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
egyetértek zurelilyvel
a manga elején ezt a komoly kérdést szerencsétlen gyerek egyszerűen fel sem tudta volna fogni..most meg (ha válasz nélkül is,de) legalább elgondolkodott rajta szuppiii
a vége meg..hát..'I can see peace'---> mivan?!
shizunet még mindig sajnálom...am mostmár aztán azt akarom hogy a többi szereplő is bekapcsolódjon a naruto-pain szálba
shizunet még mindig sajnálom...am mostmár aztán azt akarom hogy a többi szereplő is bekapcsolódjon a naruto-pain szálba
Hát talán konkrétan a Naruto-Pain(Nagato XD)harcba nem is fognak beszállni de az biztos,hogy a folytatásban felfogják deríteni a búvóhelyét szerintem és ahogy Konan is említette rengetek chakrát felhasznált és nem tud harcolni egyszerre Naruto és a többi ellen de talán jön még egy pár Akatsukis vagy többi test :P
Az viszont biztos,h flash lesz a kövi
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-02-21 09:19:47
beküldve: 2009-02-20 19:19:23
(#1569) Hát nem is tudom az egésznek a vége mint egy Sci-fi film
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Hmm, nem egészen erre gondoltam a ''megkomolyodott'' alatt. Mármint igazad van, csak nekem pont az volt a válaszában a tiszteletreméltó, hogy bevallotta, nem tud választ adni. És nem azért, mert nem érti a kérdést, vagy mert túl magas neki a dolog (ahogy általában lefestik őt... pedig nem annyira ostoba, mint egyesek gondolják), hanem egész egyszerűen annyira bonyolult ez a kérdés, hogy nem csak ő, talán senki más sem tud választ adni rá. És ezt be is vallja. Ez a béke téma nagyon sok animében (is) feltűnik manapság. Ott van pl. a Gundam 00 Season 1-2, abban pont az a kicsit idegesítő, hogy mindenki azt hiszi, neki van igaza, és az ő kezében van a válasz a kérdésre. És Pain is pont így viselkedik ''igen, csak nekem van igazam, és csak az én békém a béke''. És ezért is jó szerintem, hogy Naruto elbizonytalanodik. A kérdésre igazából senki sem tudja a választ...
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-02-20 17:41:03
(#1567) egyetértek zurelilyvel
a manga elején ezt a komoly kérdést szerencsétlen gyerek egyszerűen fel sem tudta volna fogni..most meg (ha válasz nélkül is,de) legalább elgondolkodott rajta szuppiii
:D
beküldve: 2009-02-20 15:11:28
(#1566) Új fejezet.
Hűű, nagyon-nagyon tetszett: végre rájöttek, hogy hol keressék Pain igazi testét, Shizune meghalt. Nagyon tetszett az a rész, amikor Pain kérdőre vonta Narutót, és ő beismerte, hogy maga sem tudja igazán, hogyan lehetne a gyűlölet ellen úgy felvenni a harcot, hogy békét építhessen... Nagyon jó. Ez a srác egyre érettebb! Néha elgondolkozom rajta, hogy milyen messzire jutottunk... Az elején még egy aranyos, de kicsit problémás srác volt (már akkor imádtam!!), és a szemünk láttára nőtt fel az évek során.
Hmm, Pain-Nagato... Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből!!
Hmm, Pain-Nagato... Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből!!
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-02-20 15:12:17
beküldve: 2009-02-16 15:00:07
(#1565) Nos mindenki arról beszél,hogy Pain milyen baromi erős és,hogy egy isten nos ezért is szeretem :PDe talán túl gyorsan jött és,hogy Naruto ilyen könnyedén eljátszott a testekkel ez ...
beküldve: 2009-02-14 20:31:59
(#1564) tuti volt ^^
am szentetek miről fognak beszélgetni? eldumcsiznak a régi szép időkről?(ja,olyan nincs )am mostmár tényleg jöhetne ezaz-jujj-most-aztán-megtudjuk- ki-is-pain-mit miért-csinál-huhaaa vagy legalább egy jókis Jirayas-visszaemlékezős-egy tanítónk volt-beszéljük ki-version.nekem ez is bejönne ja,am mikor narutonak átal lett szúrva mindkét kézfeje ...jájj...az nem teccett...csúnya pain! hogy rohadna meg otthon anyád összes befőttje! P.S.:én hiányolom a többi karaktert.nem arról van szó,hogy őket nem mutatnák,csak mostmár kontaktusba kerülhetnének narutoval(nem,nem arra gondolok,hogy pompomokkal hadonásznak a háttérben és drukkolnak narutonak ). mondjuk most Inoichi valamire rájött,tehát én valószínűsítem hogy felkerekednek és elmondják narutonak.hmm..jólenne..
:D
beküldve: 2009-02-13 15:03:37
(#1563) Naszóval az új epizód;
Biztos (remélem) jó lesz a végjátéka az egésznek, de én már kicsit nyújtottnak érzem.
Tetszett ez az "elnyeled a csakrámat? Akkor legyél béka, kiskomám" verzió. Egy pillanatra még el is hitettem, hogy most aztán majd jól megfogják Pein barátunkat.
Ahogy Naruto ott fekszik a földön tászúrt kezekkel, Pein pedig legugol hozzá, no az jó lett. ^^
Persze megint azzal van vége, hogy most aztán megtudjuk az igazságot, hogy ki is Pein, miért is csinálja meg minden.
Öhhh...hanyadjára is? -.o
Ahogy Naruto ott fekszik a földön tászúrt kezekkel, Pein pedig legugol hozzá, no az jó lett. ^^
Persze megint azzal van vége, hogy most aztán megtudjuk az igazságot, hogy ki is Pein, miért is csinálja meg minden.
Öhhh...hanyadjára is? -.o
Biztos (remélem) jó lesz a végjátéka az egésznek, de én már kicsit nyújtottnak érzem.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
az biztos én is egyetértek..bár ahogy az előttem szóló nem tudok már mit várni vagy nem is akarok..na jó..azé mégisXDdeee remélem pain bácsit a földel teszik egyenlővé
asx (és mindenki más, aki érintett) :
Dragdahoz és Zurelilyhez csatlakozva: én is jobban örülnék, ha Kishi-sensei nem hagyná, hogy a fanok és a pénz befolyásolja a cselekmény vezetését. Sajnos meg kell élnie ebből... szóval nem teheti meg, hogy tisztán-kegyetlen legyen. A fanok sűrűn elkezdenének hullani asszem...
Épp azért írtam, hogy "kitudjamégmitcsinál Sasuke - vagy mit is írtam... Nah mindegy, kb. ezt... - mert magam sem tudok állást foglalni, melyik szituációnak örülnék.
Ha Sasuke nekiállna rombolósdit játszani Peinnel... Az érdekes lenne nagyon - főleg, hogy Naruto hogy reagálna, meg még a többiek.
Ha viszont segítene Narutonak - ami nem feltétlen lenne egyenlő a megtéréssel, lehetne akár alkalmi fellángolás is - az igazi fanszíveket melengető esemény lenne.
Szóval én már igazán nem is várok semmit, az a legbiztosabb.
Kishi-sensei kezében van úgyis a toll.
Ha Sasuke nekiállna rombolósdit játszani Peinnel... Az érdekes lenne nagyon - főleg, hogy Naruto hogy reagálna, meg még a többiek.
Ha viszont segítene Narutonak - ami nem feltétlen lenne egyenlő a megtéréssel, lehetne akár alkalmi fellángolás is - az igazi fanszíveket melengető esemény lenne.
Dragdahoz és Zurelilyhez csatlakozva: én is jobban örülnék, ha Kishi-sensei nem hagyná, hogy a fanok és a pénz befolyásolja a cselekmény vezetését. Sajnos meg kell élnie ebből... szóval nem teheti meg, hogy tisztán-kegyetlen legyen. A fanok sűrűn elkezdenének hullani asszem...
beküldve: 2009-02-07 20:51:57
(#1561) asx (és mindenki más, aki érintett) :
Épp azért írtam, hogy "kitudjamégmitcsinál Sasuke - vagy mit is írtam... Nah mindegy, kb. ezt... - mert magam sem tudok állást foglalni, melyik szituációnak örülnék.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-07 20:58:28
Tudom! ;__; De mit csináljunk, fanoknak írják, pénzt keresnek vele... Nem tehetik meg, hogy így maradjon a dolog.
Szemét ez a világ......
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Tudom! ;__; De mit csináljunk, fanoknak írják, pénzt keresnek vele... Nem tehetik meg, hogy így maradjon a dolog.
9/28 NEVER FORGET
Ironikusan írtam, amit írtam. De tény, hogy
Valamiféle ''Sasuke megtér'' dolog lesz majd a manga vége felé.
Én nem örülnék neki.... Ha már egyszer rossz útra tért, akkor kapja is meg a magáét, és ne kapjon megbocsátást. Megérdemelné a szenyája.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Ironikusan írtam, amit írtam. De tény, hogy
Valamiféle ''Sasuke megtér'' dolog lesz majd a manga vége felé.
9/28 NEVER FORGET
Rájön, hogy mekkora marhaságokat (is) csinált, nagy égszakadás közben megtér, majd elsiratja Kakashi-senseit és Narutóval az oldalán kinyírja Paint? Nem túl valószínű...
Amúgy az 5let nem rossz!Csak valótlan!
tuti lesz egy Naruto Sasuke revans és akkor fog rájönni Sasuke hogy a megszerzett ereje sz@rt sem ér!
Szerk: Kuran Kaname 2009-02-07 20:26:30