Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Visszanéztem, a 382. részben van a viszsaemlékezés. A Narutopedia szerint is Uzumaki Kushina viszotn a mangában én nem találtam utalást a vezetéknevére.
Az apja pedig Namikaze Minato. Papírformán Namikaze Narutonak kellett volna hívni a kölköt, nem?
Viszont apukának a vállán is már a ott díszeleg a spirál jel, gondolom, a család szimbóluma.
Majd az okosabbak megmondják vagy megtudjuk 1-2 héten belül. (%
Az apja pedig Namikaze Minato. Papírformán Namikaze Narutonak kellett volna hívni a kölköt, nem?
Viszont apukának a vállán is már a ott díszeleg a spirál jel, gondolom, a család szimbóluma.
Majd az okosabbak megmondják vagy megtudjuk 1-2 héten belül. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Én nem emlékszem rá, hogy mondta volna.
Amikor Peinnel harcolt akkor volt egy visszaemlékezése Naruto szüleinél. Ha jól rémlik, ő adta a fiú nevét.
Esélyes, hogy Kakashi is tudta és lehet, hogy a tanárok egy része is, de a falu legtöbb lakója előtt ez egy hétpecséte (nem öt, há há há. XD) titok volt. Az ugye tudott, hoyg Narutóba zárták a rókát, de árva ként mutatták be mindenkinek. Akkor viszont...az Uzumaki név csak kitalált? O_x
Amikor Peinnel harcolt akkor volt egy visszaemlékezése Naruto szüleinél. Ha jól rémlik, ő adta a fiú nevét.
Esélyes, hogy Kakashi is tudta és lehet, hogy a tanárok egy része is, de a falu legtöbb lakója előtt ez egy hétpecséte (nem öt, há há há. XD) titok volt. Az ugye tudott, hoyg Narutóba zárták a rókát, de árva ként mutatták be mindenkinek. Akkor viszont...az Uzumaki név csak kitalált? O_x
Nem, nem, emlékezzünk csak vissza Naruto anyujának nevére :) Uzumaki Kushina :) (ha jól emlékszem)
Én nem emlékszem rá, hogy mondta volna.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-03-20 14:39:24
(#1657) Azt hittem a Perverz Remete mondta már neki! Amúgy Kakashi is tudta, nem? Legalább is én erre következtettem az állandó nosztalgiáiból, hogy olyan teljesen mint a negyedik!
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-03-20 12:05:51
(#1656) Igen-igen-igen. Ez csudajó volt. ^^
Azt, hogy Madara irányította a kyuubit, már elmondta Sasukénak, most már Naruto is megtudta.
Naruto nem tudta ki az apja meg úgy en block az egész falu sem, csak pár beavatott mint a 3-ik Hokage, Perverted Hermit...
Ugye mindenki egyetért velem abban, hogy Peinnek innentől kezdve semmi esélye sincs? ^^
Naruto nem tudta ki az apja meg úgy en block az egész falu sem, csak pár beavatott mint a 3-ik Hokage, Perverted Hermit...
Ugye mindenki egyetért velem abban, hogy Peinnek innentől kezdve semmi esélye sincs? ^^
aki még nem olvasta a 440.fejezetet,az ne kattincson rá az alábbi spoilerra.
jajj,majd behaltam rajta,olyan megható volt(csajból vagyok,ne csodálkozz),amikor narutonak könny gyűlt a szemébe,meg az egész beszélgetés,és amikor naruto azt mondta: DAD(angolul olvastam, mert a naruto-kun nálam nem tölt be,ígyhát maradt a onemanga.com-am szentem át fogok szokni rá,mert sokkal gyorsabb),és az egész beszélgetésnek annyira mély értelme volt,és ajj...és a vége! pfú,az valami eszméletlen volt! naruto full nyugodt,és a szeme is arról tanúskodik,hogy megint sennin modeban van-bár hogy erre honnan szedett energiát...passz...de mekkora nagy jó volt már ez a fejezet
Hoppá elolvastam...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-03-19 20:52:38
Naruto eddig is tudta, hogy Minato az apja, nem? Vagy én vagyok ennyire szenilis?
Nyet, tavarise Eris, nyet.
Más. Madara???? Tudtam, én hogy az a seggfej csinálta az egész Rókás balhét anno....
Más. Madara???? Tudtam, én hogy az a seggfej csinálta az egész Rókás balhét anno....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-19 20:39:45
beküldve: 2009-03-19 20:37:24
(#1653) Itt anyi olyanok a spoilerek mint az aknák... Egy helyen sok van belőlük, és nem tod hogy robban, vagy sikerül követ guritani rá...
beküldve: 2009-03-19 20:35:20
(#1652) Naruto eddig is tudta, hogy Minato az apja, nem? Vagy én vagyok ennyire szenilis?
beküldve: 2009-03-19 20:21:13
(#1651) Kőkemény spoiler veszély! Télleg...
OMG!OMG! Édes Héra ezek ketten.... olyan.... olyan.... édesek, na.
Az volt a kedvenc részem, mikor Naruto gyomronvágta Minatot a Róka miatt. Szép volt, öcsisajt!
Őszintén szólva már kellett Narutonak egy atyai fejmosás, meg egy kis biztatás...
És végre! A Kilencfarkú elkussolt... ezazzzzzzzzz
Az volt a kedvenc részem, mikor Naruto gyomronvágta Minatot a Róka miatt. Szép volt, öcsisajt!
Őszintén szólva már kellett Narutonak egy atyai fejmosás, meg egy kis biztatás...
És végre! A Kilencfarkú elkussolt... ezazzzzzzzzz
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-19 20:21:35
beküldve: 2009-03-19 20:05:05
(#1650) aki még nem olvasta a 440.fejezetet,az ne kattincson rá az alábbi spoilerra.
jajj,majd behaltam rajta,olyan megható volt(csajból vagyok,ne csodálkozz),amikor narutonak könny gyűlt a szemébe,meg az egész beszélgetés,és amikor naruto azt mondta: DAD(angolul olvastam, mert a naruto-kun nálam nem tölt be,ígyhát maradt a onemanga.com-am szentem át fogok szokni rá,mert sokkal gyorsabb),és az egész beszélgetésnek annyira mély értelme volt,és ajj...és a vége! pfú,az valami eszméletlen volt! naruto full nyugodt,és a szeme is arról tanúskodik,hogy megint sennin modeban van-bár hogy erre honnan szedett energiát...passz...de mekkora nagy jó volt már ez a fejezet
:D
Szerk: mangakukac 2009-03-19 20:05:37
Köszönöm, köszönöm! Igazán köszönöm! !
szivesen,szivesen,igazán szivesen
:D
beküldve: 2009-03-15 20:21:25
(#1648) beküldve: 2009-03-15 20:18:36
(#1647) Hát öhmm izé...
Asszem két részt taglaltam. A naruto vs Orochimaru bunyó végén történteket és az új fejezet tartalmát. Vagy nem így értetted?
Asszem két részt taglaltam. A naruto vs Orochimaru bunyó végén történteket és az új fejezet tartalmát. Vagy nem így értetted?
Köszönöm, köszönöm! Igazán köszönöm!
Mondjuk engem azért az is érdekelne, hogy Naruto, hogy a csudában fog észhez térni. Yamatonak az is elég nehéz menet volt, hogy négy farok után visszahozza Narutot. Akkor mi a csudát fog csinálni nyolc farokkal főleg, hogíy az Első Hokage nyaklánca is megsemmisült. Bár lehet, hogy mire odaér addigra Naruto apjának megjelenése megoldja a problémát. De előbb azért nyírja ki Peint!
Mondjuk engem azért az is érdekelne, hogy Naruto, hogy a csudában fog észhez térni. Yamatonak az is elég nehéz menet volt, hogy négy farok után visszahozza Narutot. Akkor mi a csudát fog csinálni nyolc farokkal főleg, hogíy az Első Hokage nyaklánca is megsemmisült. Bár lehet, hogy mire odaér addigra Naruto apjának megjelenése megoldja a problémát. De előbb azért nyírja ki Peint!
Öhhm meik részre gondolsz?