Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2009-12-16 20:00:21
(#2066) A genjutsu elég jól megy már neki. Egyiknek fapados mangekyou sharinganja van. A másiknak 100 éves mangekyou sharinganja, Kakashinak fél. Muszáj volt valami extrát bele vinni. De úgy érzem ezek most nyárig harcolni fognak .
http://www.youtube.com/watch?v=vAYqgvgxWXM
beküldve: 2009-12-16 16:10:41
(#2065) Ez a tele van a kezem sharingannal, tényleg elég húzós volt. De mondjuk nem is tudom ott mire tudja használni őket. A szem elsődlegesen arra jó, hogy az érzékelt dolgokat közvetíti az agynak. Nem véletlenül vannak a fejen. De ezek meg be vannak bugyolálva és a kezén. Elég durva. Szemmel akar velük verni, vagy mi a szösz?
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-12-15 20:55:41
(#2064) beküldve: 2009-12-15 20:41:39
(#2063) beküldve: 2009-12-13 13:23:41
(#2062) beküldve: 2009-12-12 12:50:32
(#2061) Rengeteg helyen, kedves furcsa nyelvet beszélő barátom, de ezeket azért nem írom most ide le, merthát nem akarok én anyagi károsodást okozni a kedvenc kiadómnak.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-12-12 10:54:46
(#2059) tigyaták a shippuden naruto peein vs naruto harcát hol lehet megnézni(képregény,videó)
ádám:)
beküldve: 2009-12-12 03:00:04
(#2058) Ideje volt már felpörgetni egy kicsit a cselekményt. A Pein-es harc után kezdett megrendülni a bizalmam a mangában..
Na igen! Ő lesz a ninja világ Frankenstein-je. Rossz bele gondolni, hogy hogy fog kinézni a végén. Szerintem ha végeznek vele, kitömik és vele ijesztgetik majd a rossz gyerekeket a ninja akadémián.
Most komolyan kezd egyre durvább fordulatot venni a manga. Lassan emelni kellene rajta a korhatárt. Átment horrorba.
Most komolyan kezd egyre durvább fordulatot venni a manga. Lassan emelni kellene rajta a korhatárt. Átment horrorba.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-12-12 09:50:44
beküldve: 2009-12-11 19:27:05
(#2056) A két fülében, meg egy-egy rinengan aztán még ki tudja mit rejtegethet a zsebeiben...
Most tényleg. Az egész karja tele van saringannal? És út közben még egy byakugant is szerezni akart. Most mi van az Uchiha klán után majd a Hyuugákat akarja majd kiírtani. Lehet hogy az egyik lába meg tele lesz byakugannal. Ez azért már nagyon súlyos. A
Hát lehet h ő akarja majd írányítani a 10 farkút
Hát lehet h ő akarja majd írányítani a 10 farkút
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-12-12 09:51:05
beküldve: 2009-12-11 14:27:27
(#2054) Ez most komoly? Ez a Danzou nagyon kezd gáz lenni. Eddig sem voltam oda érte, de most már egyenesen undorítónak tartom.
Most tényleg. Az egész karja tele van saringannal? És út közben még egy byakugant is szerezni akart. Most mi van az Uchiha klán után majd a Hyuugákat akarja majd kiírtani. Lehet hogy az egyik lába meg tele lesz byakugannal. Ez azért már nagyon súlyos. A hatalomvágynak is vannak határai, de úgy látszik nála nem! Most már nagyon lecsaphatná valaki a pasast.
Arra is nagyon kíváncsi leszek, hogy ha eljön az ideje Sai kinek az oldalára fog állni. Danzou-éra vagy inkább Naruto-ék mellé?
Kezd nagyon fárasztó lenni ez a huzavona. Vajon Kakashi milyen hokage lesz. Eddig minden hokagét képesek voltak valami módon befolyásolni a vének, Danzou stb. Vajon Kakashi meg tud majd szabadulni az ilyen hatalom mániás őrültektől?
Arra is nagyon kíváncsi leszek, hogy ha eljön az ideje Sai kinek az oldalára fog állni. Danzou-éra vagy inkább Naruto-ék mellé?
Kezd nagyon fárasztó lenni ez a huzavona. Vajon Kakashi milyen hokage lesz. Eddig minden hokagét képesek voltak valami módon befolyásolni a vének, Danzou stb. Vajon Kakashi meg tud majd szabadulni az ilyen hatalom mániás őrültektől?
beküldve: 2009-12-10 11:25:06
(#2053) Érdekes fejlemények.
Nos úgy tűnik, csak Sakura és a többi fiatal gondolkodik logikusan és hideg fejjel. Ez is ritka, pláne a kis rózsaszíntől, de most kellemesen csalódtam benne. Kíváncsi leszek, hogy a nagy elszántság mire lesz elég!
Az is nagyon tetszett ahogy Gaara helyre tette végre Narutót. Ha már hokage akar lenni viselkedjen is úgy. Csak Sasuke érdekli a falu meg nem. Itt a következő ninja háború ő meg rohangál össze vissza a nyomában a legjobb levél ninjákkal , ahelyett , hogy a falut védenék őt hajkurásszák és próbálják megvédeni. Ez olyan lehangoló. Többet vártam tőle. Ideje lesz Narutonak is felnőni!
Az is nagyon tetszett ahogy Gaara helyre tette végre Narutót. Ha már hokage akar lenni viselkedjen is úgy. Csak Sasuke érdekli a falu meg nem. Itt a következő ninja háború ő meg rohangál össze vissza a nyomában a legjobb levél ninjákkal , ahelyett , hogy a falut védenék őt hajkurásszák és próbálják megvédeni. Ez olyan lehangoló. Többet vártam tőle. Ideje lesz Narutonak is felnőni!
beküldve: 2009-12-06 21:46:53
(#2052) De az nagyon kemény volt. Komolyan az tetszett a legjobban!
Sötétség nélkül nincs fény.