Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2010-06-28 14:28:55
(#2201) Általában jók a megérzéseim, már 1 évvel ezelött megírtam egy kommentben hogy
És kiderült hogy igazam volt!
Naruto anyuci volt a Kyubi előző Jinchurrikije (vagy milye)
És kiderült hogy igazam volt!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2010-06-28 14:29:12
Ahogy nézem, egyre biztosabb vagyok benne hogy tragédia lesz a vége
Elképzelésem szerint:
Sasuke, Naruto meghal ezt szinte 100%-ra veszem
Szerintem Sasuke, amikor megtámadja a falut, megöli Hinatát, aki utólsó szavaival előidézi az "Obito" efektust, és odaadja a szemeit Narutonak. Ezutám lesz egy 5 köteten átívelő, sok nyálas szöveget felgyülekeztető Fight, aminek a végén Sasuke meghal, Narutot pedig elviszi egy szívroham, egyetlen igaz szerelmének halála miatt.
Legalábbis elvinné, de Naruto ekkor már olyan erős lesz, hogy képtelen végEzni magával...
Ezért megkéri Shikamarut, temesse Hidan mellé....
Elképzelésem szerint:
Szerintem Sasuke, amikor megtámadja a falut, megöli Hinatát, aki utólsó szavaival előidézi az "Obito" efektust, és odaadja a szemeit Narutonak. Ezutám lesz egy 5 köteten átívelő, sok nyálas szöveget felgyülekeztető Fight, aminek a végén Sasuke meghal, Narutot pedig elviszi egy szívroham, egyetlen igaz szerelmének halála miatt.
Legalábbis elvinné, de Naruto ekkor már olyan erős lesz, hogy képtelen végEzni magával...
Ez elég hihetetlennek tűnik Az lehet, hogy tragédia lesz, de ez elég hülyeségnek hangzik
Meg szerintem azért a harc sem lesz olyan hosszú Naru meg Sasuke között
3) A Kyuubi valószinűleg erősebb mint a Hachibi volt.
Igen, ez szerintem is igaz. Szóval ha a Hachibi gyengébb, akkor a Kyuubi felett nehezebb átvenni az irányítást
Szerk: _gabi 2010-06-28 13:56:12
beküldve: 2010-06-28 13:23:58
(#2199) Húú azt figyeltem, hogy aShippuuden sokkal keméányebb lesz
én megakadtam egy résznél de most ott járok, ahol Naruto találkozik az anyjával..húúú az nagyon jó rész
én megakadtam egy résznél de most ott járok, ahol Naruto találkozik az anyjával..húúú az nagyon jó rész
beküldve: 2010-06-12 14:20:44
(#2198) Ahogy nézem, egyre biztosabb vagyok benne hogy tragédia lesz a vége
Elképzelésem szerint:
Ez fáj... Mégis ez a legkézenfekvőbb befejezés...
ÉS HA NARUTO ÉS HINATA NEM JÖN ÖSSZE AKKOR NAGYON REMÉLEM HOGY EZ LESZ A VÉGE!
Elképzelésem szerint:
Ez fáj... Mégis ez a legkézenfekvőbb befejezés...
ÉS HA NARUTO ÉS HINATA NEM JÖN ÖSSZE AKKOR NAGYON REMÉLEM HOGY EZ LESZ A VÉGE!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Ami a pedig a fejezetet illeti, nem hittem volna, hogy egy lélek mélyen folyó csata a a kyuubival ugyanúgy zajlik le mint minden más harc. Nem is bántam volna, ha a szokásos trükkök felsorakoztatása helyett rögtön a csakra-húzókötelezéssel kezdték volna.
Teljesen egyetértek
Amúgy fejezet azt sugalja, Bee több tekintetben is erősebb, mint Naruto, aki először őtőle, most meg édesanyja kell segítségére, pont úgy ahogy egyszer már Minato is tette.
A fejezetből nem lehet megállapítani, hogy Bee erősebb-e mint Naruto, ugyanis
1) Nem lehet tudni Bee mennyi idősen gyűrte le a nyolcfarkút.
2) Lehet hogy neki is segítettek (mindenesetre kétlem, hogy magától találta volna meg ezt a helyet, biztos vezette valaki, aki talán segítette is)
2) Lehet hogy neki is segítettek (mindenesetre kétlem, hogy magától találta volna meg ezt a helyet, biztos vezette valaki, aki talán segítette is)
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
Ej! De kihalt ez a topic. Pedig most egész érdekes volt a vége.
Valahol máshol már megjelent Naruto édesanyja??
Eddig a mindössze Jiraya egyik emlékfoszlányaiban láthattuk, még a Sannin halála előtt.
Ami a pedig a fejezetet illeti, nem hittem volna, hogy egy lélek mélyen folyó csata a a kyuubival ugyanúgy zajlik le mint minden más harc. Nem is bántam volna, ha a szokásos trükkök felsorakoztatása helyett rögtön a csakra-húzókötelezéssel kezdték volna. Amúgy fejezet azt sugalja, Bee több tekintetben is erősebb, mint Naruto, aki először őtőle, most meg édesanyja kell segítségére, pont úgy ahogy egyszer már Minato is tette.
Ami a pedig a fejezetet illeti, nem hittem volna, hogy egy lélek mélyen folyó csata a a kyuubival ugyanúgy zajlik le mint minden más harc. Nem is bántam volna, ha a szokásos trükkök felsorakoztatása helyett rögtön a csakra-húzókötelezéssel kezdték volna. Amúgy fejezet azt sugalja, Bee több tekintetben is erősebb, mint Naruto, aki először őtőle, most meg édesanyja kell segítségére, pont úgy ahogy egyszer már Minato is tette.
Hatalmasságom túlszárnyalja az Isteneket!
beküldve: 2010-06-05 22:22:32
(#2195) Ej! De kihalt ez a topic. Pedig most egész érdekes volt a vége.
Valahol máshol már megjelent Naruto édesanyja??
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
mért nem tudunk semmit sasukéről? mostakkor mivan? megkapta itachi szemét, neki is örök sharinganja lesz mint madarának?? :S
Tuti hogy megkapja Itachi szemét, mert különben nem lehetne megint erőegyensúlyba hozni a Kyuubival megbékélt Narutóval.
És azért nem vele foglalkoznak, mert a Kyuubi megszelidítése ezerszer érdekesebb mint egy vacak szemműtét.
Még az hiányozna, hogy a lábadozását kelljen nézni 3 héten keresztül
És azért nem vele foglalkoznak, mert a Kyuubi megszelidítése ezerszer érdekesebb mint egy vacak szemműtét.
Még az hiányozna, hogy a lábadozását kelljen nézni 3 héten keresztül
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
beküldve: 2010-05-09 13:00:56
(#2192) Én örülök hogy nem azzal a betegszemű emo fiúval foglalkoznak...
Gyűlölöm Sasukét, olyan szinten rühellem mint még senkit....
És az hogy valaki amiatt nyafog, hogy látni akarja kikészít!!!
Amúgy vicces lenne ha
Gyűlölöm Sasukét, olyan szinten rühellem mint még senkit....
És az hogy valaki amiatt nyafog, hogy látni akarja kikészít!!!
Amúgy vicces lenne ha
Naruto és a Kyubi olyan puszipajtások lennének mint a 8farkúék XD l
beküldve: 2010-05-09 11:57:46
(#2191) Srácok, én már egy kicsit kezdem unni ezt a "jajj, naruto próbálja megszelídíteni a kyuubit killer bee segítségével, de az egy makacs f*sz" szálat. mért nem tudunk semmit sasukéről? mostakkor mivan? megkapta itachi szemét, neki is örök sharinganja lesz mint madarának?? :S
Szerk: taka_sasuke 2010-05-09 11:58:10
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Kezd érdekes lenni a történet...
Főleg Kabuto, újra ő a kedvenc szereplőm!
Viszont az előző fejezetben már benne volt Hinata... Hol marad már a Hentai rész ?
(télleg kezdem azt hinni hogy Yaoi lesz ebből)
De megidézni a már halott akatsukisok testét XD és Madara ellen kijátzani őket... cool. (Főleg az Itachi hulla tetszik.... gondolom Saskénak is tetszeni fog..
Viszont az előző fejezetben már benne volt Hinata... Hol marad már a Hentai rész ?
??? te ezt hol olvastad? :O
Van benne Itachiii *o*akkor mindjárt megnézem
és mi az h ninc smég naruhina !!! >_< NE LEGYEN YAOIIII!!!
nem mintha bajom lenne a műfajjal *q* csak ne a Narutoban legyen....
Kezd érdekes lenni a történet...
De megidézni a már halott akatsukisok testét XD és Madara ellen kijátzani őket... cool. (Főleg az Itachi hulla tetszik.... gondolom Saskénak is tetszeni fog..
??? te ezt hol olvastad? :O
Van benne Itachiii *o*akkor mindjárt megnézem
és mi az h ninc smég naruhina !!! >_< NE LEGYEN YAOIIII!!!
nem mintha bajom lenne a műfajjal *q* csak ne a Narutoban legyen....