Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2010-11-04 09:46:11
(#2231) Szerintem kezd eléggé unalmas lenni, hogy mindenféle halottat visszahoz...
Az egyedüli ami még érdekel, hogy mi lesz Hinatával meg Narutóval. xD
Az egyedüli ami még érdekel, hogy mi lesz Hinatával meg Narutóval. xD
De ahogy Kishimotot ismerjük, tuti elhúzza valami marhasággal az egészet :/ Gőzöm sincs most h mivel, de tuti az lesz, hogy az izgi részek jövőre jönnek :/
Lehet, hogy egy kicsit eltúloztam, de biztos ilyen lesz...
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2010-11-04 08:24:47
(#2229) Most lesz igazán élvezetes (remélem) a manga.
Kabuto zombiai VS az összes ninja.
Kabuto zombiai VS az összes ninja.
"We fear that which we cannot see"
Ez meg pláne, hogy Kishimoto már nagyon kiszámítható, már a legtehetségtelenebb kamu-spoiler írok is tudják, mi fog történi a következő fejezetben. Ezt az "Uzumaki Nagato" dolgot ezren látták előre (mondjuk már a név ordított = Naruto/Nagato, Na-To/Na-To)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
Szerk: Moderátor 2011-05-17 00:50:21
beküldve: 2010-10-29 21:06:30
(#2227) Nem mondanám, hogy ultra rossz a Part 2, bár tény hogy vannak érdekes dolgok, amik felvetnek kérdéseket. A legutóbbi ilyen mókás dolog szerintem az Nagato teljes neve, Madara maszk váltása meg egy másik kérdés.
beküldve: 2010-10-28 15:45:02
(#2226) Félek, hogy nagyon egyedül vagyok itt most ezzel a véleményemmel, és ígérem is, hogy nem írok többé emiatt ide.... de szerintem a Naruto Part 2 (más nevén Shippuden) része nagyon, nagyon rossz lett. Az egész "nyálas" lett, tele van logikai zsákutcákkal (hogy akarja Madara a szemeit kivetíteni a holdra, ha le kell hoznia onnan a Juubi feltámasztása miatt, vagy hogy Gaara már rég elmondta Naruto-nak, hogy háború lesz és ő nem vehet részt benne, ehhez képest semmire sem emlékszik, és mindenki úgy tesz, mintha nem mondta volna el neki Gaara), egyik fejezet lerontja a már korábbi fejezetet (pl Minato nem tudott tenni semmit Madara ellen a 440-es fejezet szerint, de ehhez képest simán kivédte Madara minden támadását, ellopta tőle a Kyuubi-t, földhöz vágta egy Rasengan-al, leszúrta....), Sasuke-t nem gonosszá tette Kishimoto, csak egy üvöltöző manipulálható bohóccá, akinek ha nincs ott valaki a közelében, akkor 100% a vereség, minden 2 lány szerelmet vall a főhősnek (shoujo elem ugye) stb.... Tehát szerintem a Part 1 jó volt, de ez a Part 2 kár volt....
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
beküldve: 2010-09-28 21:45:59
(#2225) Nem tudom ki olvasta, vagy ki nem de ebből az interjúból igen sok dologra kaphatunk választ, vagy pedig elgondolkozhatunk rajta ;)[Link]
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-08-24 23:00:33
(#2224) "Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
Váááá én is most olvastam végig a naruto-kun.hu-n ezeket...jujj de durva öcsém volt, hogy egy napig olvastam
Szerintem most, hogy Naruto uralni tudja a Kyuuby csakráját meg még ott van a Sennin forma ..szerintem le tudná győzni Sasukét
(jójó az is igaz bizony hogy beültették neki Itachi szemeit..)
Passzolok, hogy mi történik.. lehet hogy a végén mégis meghalnak mind a ketten de reméljük azért mégsem
Én úgy tervezem magamban a végét, hogy Naruto megváltoztatja Sasukét és újra együtt a 7-es csapat
UI: ez az én hosszú-hosszú véleményem
Szerintem most, hogy Naruto uralni tudja a Kyuuby csakráját meg még ott van a Sennin forma ..szerintem le tudná győzni Sasukét
(jójó az is igaz bizony hogy beültették neki Itachi szemeit..)
Passzolok, hogy mi történik.. lehet hogy a végén mégis meghalnak mind a ketten de reméljük azért mégsem
Én úgy tervezem magamban a végét, hogy Naruto megváltoztatja Sasukét és újra együtt a 7-es csapat
UI: ez az én hosszú-hosszú véleményem
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-10-05 11:51:09
beküldve: 2010-08-06 20:08:31
(#2222) Naruto Rikudou sennin formája azért üt. Akkor Sasuke milyen erős lehet? (Kishimoto sosem a főellenséghez mérte Narutot, hanem mindig Sasukehoz) Lehet hogy majd Narutóban feléled a rin'negan a Sasuke elleni csatában, vagy a Sharingan(Mert uchiha ellen csak Sharingannal vagy Rin'negannal lehet harcolni)( mert Rikudou sennin leszármazotjai az Uchihák, vagy mert Nagato is a leszármazottja) de szerintem a rin'negan feléledése kézenfekvőbb. Na meg ott van a Juubi is... meg az Itachitól kapott erő...
Szerk: Kyokuroi 2010-08-06 20:09:28
beküldve: 2010-07-28 10:10:19
(#2221) Mi az az erő, amit Itachi pecsételt Narutoba a hollókkal???
Talán ami megvédi Narutot az Amaterasutól?
beküldve: 2010-07-27 11:38:58
(#2220) Kösz az infót!
Szerintem se jók a nemrég megjelent fejezetek...Kishimotoval mivan?
Szerintem se jók a nemrég megjelent fejezetek...Kishimotoval mivan?
Tudja valaki hogy mikor jelenik meg angolul a Naruto vol 49?
Október 5. Ez van írva a viz oldalán.
Amúgy én vagyok az egyetlen akinek a mostani fejezetek se tetszenek?
beküldve: 2010-07-27 10:43:57
(#2218) Tudja valaki hogy mikor jelenik meg angolul a Naruto vol 49?
beküldve: 2010-07-24 07:59:07
(#2217)