Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Nem ártana egy kicsit fejleszteni a helyesírást és a kritikai látásmódodat. Azért valljuk be, ez a kritika több sebből vérzik, hihetetlenül pontatlan, a hangvétele pedig meglehetősen gyerekes.
Pontatlan? Mégis hol? És mégis mik azok a sebek, amik véreznek?
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
Nem ártana egy kicsit fejleszteni a helyesírást és a kritikai látásmódodat. Azért valljuk be, ez a kritika több sebből vérzik, hihetetlenül pontatlan, a hangvétele pedig meglehetősen gyerekes.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2012-04-15 15:49:54
(#2274) Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
beküldve: 2012-02-25 13:25:51
(#2273) beküldve: 2012-01-24 17:25:55
(#2272) hát a kiszámíthatóság igaz.De ezt már kb az elsö pár fejezet ota gondoljuk.Mondjuk tény hogy kb 560 fejezetet kellet várni rá
beküldve: 2012-01-24 16:27:22
(#2271) Szerintem túlságosan kiszámítható volt. Én már azt is sejtem, hogy a következő fejezetben mi lesz.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2012-01-24 16:08:18
(#2270) beküldve: 2012-01-24 16:03:17
(#2269) A legutóbbi fejezetből ítélve, lehetne a sorozat címe ezentúl: Naruto-Friendship is magic
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-12-23 18:50:51
(#2268) Ezazz végre valami nekem való ^^" hülye voltam, aszittem itt nem is olvassák XD elnézést.
a mostnaihoz: wáhh végre...Gai és Kakashi Gainak szólni kellett, hogy jön az 5farkú...jéj xDD egyre jobban lakulnak a részek, kár hogy ezen a héten nem adtak ki :(
a mostnaihoz: wáhh végre...Gai és Kakashi Gainak szólni kellett, hogy jön az 5farkú...jéj xDD egyre jobban lakulnak a részek, kár hogy ezen a héten nem adtak ki :(
Kakashi-fan!
Jah elég bizar
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"We fear that which we cannot see"
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:46:29
Hmm, azt olvastam, csak a Naruto-kunon el van írva
A felemás szemekre mondod, ugye? Nálam kiütötte a biztosítékot.. Az előző fejezetnél még egész békés voltam
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:46:19
Olvasd el az újat(544) garantáltan tetszeni fog.
"We fear that which we cannot see"
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:46:42
beküldve: 2011-06-22 21:30:49
(#2264) Az új fejezet (543) legutolsó lapján az ugrott be, hogy "Jaj ez mi?" Hát ez konkrétan nevetséges....... Pedig úgy szeretem a Narutót Fú de kiábrándító.... Hogy lehet ennyire lehúzni egy történetet? Ez a baj a hosszú mangákkal. Szép lassan ellaposodik. Na mindegy, most úgyis csak puffogni tudok. Jó ég.....
Kezd nagyon ellaposodni a sztori ahelyett, hogy rendesen borzolódnának a kedélyek. Szörnyen elnyújtják, ebből is látszik, hogy ez már a végjáték és (szerintem) kihal a fél szereplőgárda.
A Naruto-nak már akkor befellegzett, amikor Kishimoto elkezdett behódolni a Shipping fanoknak.
Már a Nagato-s részek után érezhető volt, hogy már csak azért nyújtja Kishimoto, mert új mangát nem tudna kitalálni.
Amúgy szerinte meg röhej, hogy míg a Shin Angyo Onshi Gaiden-ben ugyanazt a témát hatásosan egy 30-40 oldalas fejezetben letudták, addig Kishimoto meg 500 fejezetet pazarol rá (mert ugye a Naruto témája eredetileg a barátság és álmok, nem a Dragon Ball copy fight-ek meg vallomások).
Dehogy fog elhullani a fél szereplő gárda, csak a "neve nincs" karakterek + a rossz fiúk (meg ilyen 2-3 alkalommal látott Asuma-k).
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
beküldve: 2011-05-04 07:46:45
(#2262) Ez a kb akármit csinálsz már nem lepődünk meg -.-"
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.