Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Általában péntekenként jön ki az aktuális fejezet angol fordítása.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2012-08-15 13:37:38
(#2290) beküldve: 2012-08-15 12:38:25
(#2289) Szerintem eléggé nyilvánvalóvá vált Tobi valódi kivolta, és a következő fejezetben már egyértelműsítik, de addigis, az én tippem:
Nem tudom ki hogy van vele, de tulajdonképpen már réges-régen rá lehetett volna jönni. Én a hajáról, és a nevéről ismertem fel, a legutóbbi fejezet után.
Captain obvious, awayyy!
Obito
Nem tudom ki hogy van vele, de tulajdonképpen már réges-régen rá lehetett volna jönni. Én a hajáról, és a nevéről ismertem fel, a legutóbbi fejezet után.
Captain obvious, awayyy!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Hyper Szuper Omega Super Saiyan Forma...
És erre mondják a
naruto-kun.hu fórumán
hogy áá hát ez Kyuubi mode Naruto semmi hasonlóság a DBZ és e között...
[Link]
Mondjuk attól még a polcomon van 26 kötet belőle. D
"We fear that which we cannot see"
Szerk: Kyokuroi 2012-08-13 16:46:59
Am a fejezet végén megjelenik Super Saiyan Naruto.... :/
Az már a 498-499 fejezet óta van, ez a Hyper Szuper Omega Super Saiyan Forma már az 572-ik fejezetben volt, s akkor még azt mondta Kurama, hogy csak egyszer tudják elsütni 5 perc erejéig...
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
beküldve: 2012-08-12 21:04:13
(#2286) Bár ha tulajdonképpen belegondol az ember, egy kis gondolkodással korábban is rá lehetett volna jönni, a legújabb fejezet kijövetele előtt.
beküldve: 2012-08-12 20:37:41
(#2285) Am a fejezet végén megjelenik Super Saiyan Naruto.... :/
Azt hiszem 99%-ig biztos vagyok Tobi valódi kilétében. Sőt, az a 99 jó 100-nak is, bár aki a legutóbbi fejezetet elolvasta, és egy kicsit is van esze maga is rájöhetett.
Hát igen... több kulcsmondat is elhangzott...
beküldve: 2012-08-12 18:25:29
(#2283) Azt hiszem 99%-ig biztos vagyok Tobi valódi kilétében. Sőt, az a 99 jó 100-nak is, bár aki a legutóbbi fejezetet elolvasta, és egy kicsit is van esze maga is rájöhetett.
beküldve: 2012-08-12 17:17:33
(#2282) Esetleg, ha valaki még nem tudná, ma kijött az 597. fejezet: [Link]
Kishimoto Masashi hivatalosan is bejelentette, hogy a végkifejlethez vezet a történet, amit én személy szerint logikusnak találok, és fölöslegesnek érezném, ha tovább nyújtanák az egészet, mint a Dragonball-t is, hogy mindig jönne egy éppen aktuális "a környék legtökösebb, és legkeményebb rosszfiuja" akit huszonezer részig gyaknának, de aztán megint jönne valaki még keményebb. Szerintem az elég korrekt, hogy a világ éppenséggel legaktuálisabb gonosztevője, Madara a "végső főgonosz" a történetben.
Ennek ellenére szinte biztos vagyok benne, hogy az anime még fog pár fillerrel, videojátékkal, vagy esetleg filmmel folytatódni, ugyanis mégis csak egy jól profitáló franchise!
szerk.:
Aki nem hinné, annak a kedvéért utána jártam a hírnek, ahol erről írtak (angol tudás szükséges!)
[Link]
Ennek ellenére szinte biztos vagyok benne, hogy az anime még fog pár fillerrel, videojátékkal, vagy esetleg filmmel folytatódni, ugyanis mégis csak egy jól profitáló franchise!
szerk.:
Aki nem hinné, annak a kedvéért utána jártam a hírnek, ahol erről írtak (angol tudás szükséges!)
[Link]
Olvastam, csak hogy ő minimumot mondott, vagyis nem 1,5 év lesz hátra, hanem minimum még ennyi... maxot viszont nem mondott, s más hírekből úgy hallottam, hogy még 4-5 évig írni akarja.
Amúgy meg elkésett ezzel az "el nem DB"-sítéssel, mert már a 448/449-ik fejezetek óta olyan rohamosan romlik a Naruto színvonala, hogy az olvasók 50-60% abba is hagyta az olvasást, akik meg nem, azok fele meg már tényleg csak azért folytatja, mert remélik, hogy észhez tér Kishi és befejezi.
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
Masashival volt most júliusban egy interjú amiben 5 kérdésre válaszolt: [Link]
Szerk: Kyokuroi 2012-08-09 07:53:32
Kishimoto Masashi hivatalosan is bejelentette, hogy a végkifejlethez vezet a történet, amit én személy szerint logikusnak találok, és fölöslegesnek érezném, ha tovább nyújtanák az egészet, mint a Dragonball-t is, hogy mindig jönne egy éppen aktuális "a környék legtökösebb, és legkeményebb rosszfiuja" akit huszonezer részig gyaknának, de aztán megint jönne valaki még keményebb. Szerintem az elég korrekt, hogy a világ éppenséggel legaktuálisabb gonosztevője, Madara a "végső főgonosz" a történetben.
szerk.:
[Link]
szerk.:
[Link]
Szerk: A Márk 2012-08-08 23:56:05
beküldve: 2012-08-08 22:03:36
(#2278) beküldve: 2012-08-08 19:02:54
(#2277) Látom nem sok komment jön ebbe a topicba, úgy hogy megkérdezem, szerintetek előbb lesz vége a Narutonak, mint ahogy kiadják a Part 1-et végig magyarul? :)