Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2010-07-18 04:37:32
(#2216) 200 fejezet, az már csak 4 év...
Mit csinálunk utána Naruto nélkül?
Mit csinálunk utána Naruto nélkül?
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
beküldve: 2010-07-17 14:15:16
(#2215) Szerintem az a 200 fejezet az csak ahhoz lesz elég hogy ez az egész Akatsukis mizéria befejeződjön, de ezzel nem hiszem hogy maga a Naruto története is véget érne.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-07-17 13:52:28
(#2214) Szerintem a story vége van még kb. 200 fejezet
"We fear that which we cannot see"
beküldve: 2010-07-16 00:07:49
(#2213) Egyet kell értsek arion 2-es számú elméletével. az 1-es számúról nem nyilatkozom ^^" Am szentem
Biztos olyan lesz, amire senki sem számít a sensei eddig engem mindig meglepett, lásd, konoha bumm, meg itachi idő előtti halála. Ha nagyon meg akar lepni mindenkit, akkor szvsz sasuke megöli sakurát, és naruto dühében végez vele ^^"
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-07-15 22:09:45
(#2212) Szerintem meg Naruto legyőzi Sasukét az Itachitól kapott-eddig nem ismert-erővel
"We fear that which we cannot see"
beküldve: 2010-07-10 13:39:22
(#2211) Nahát, jó látni hogy kissé feléledt ez a topik .
Ami a manga végét illeti, szerintem se Naruto se Sasuke nem fog meghalni. Ha elvadult ötletek kellenek, akkor nekem is van egy :
Extrém agymenés vége. Kicsit reálisabb és rövidtávúbb ötletem pedig, hogy
Ami a manga végét illeti, szerintem se Naruto se Sasuke nem fog meghalni. Ha elvadult ötletek kellenek, akkor nekem is van egy :
Szerintem Naruto a Kyuubi 9 farkával meg az anyja drótkötél csakrájával lefogja Sasukét, míg Sakura, Kakashi chidoriját felhasználva elektrosokk terápiának veti alá, ami ma is remekül hat a major depresszió kezelésében . Ezzel Sasuke emótlanodik, és Narutóval meg Sakurával ők lesznek az új legendás Sannin, ami passzol is, biztos nem véletlen, hogy hármójukat pont az előző hármas tanította .
Extrém agymenés vége. Kicsit reálisabb és rövidtávúbb ötletem pedig, hogy
a Narutóba tömött varjú-izét Itachi Sasukéba operált szeme fogja aktiválni. Hiszen Itachi eleve Sasukénak szánta a szemét, biztos erre apellált.
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
Szerk: Arion 2010-07-10 13:44:08
beküldve: 2010-07-02 08:05:00
(#2210) Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a mangában nem nagyon fog több szó esni Hinata vallomásáról. Lehet, hogy filler-gyanús ez a szál.
És jah, a sztori vége... Még messze van - még 500 fejezete LOL.
És jah, a sztori vége... Még messze van - még 500 fejezete LOL.
beküldve: 2010-07-01 11:04:14
(#2209) <3 498-500 <3
Aaaaww naruto megismeri az anyukáját ^-^ könnyfakasztóan megható és sasuke-baba és naruto-baba annnyira édes behalok DD sasuke anyukája és kushina barátnők voltak ooooowahhh am nagyon érdekes, kezdem érezni, hogy lassan, mármint, kishi-sensei szintjén lassan, azaz lassan közeledünk a manga végéhez hmm háát gondoljuk át: be kell fejezni a naruto születésével kapcsolatos szálat, majd edzés, melybe kisame várhatóan belerondít, ott a kabutorocsimaru szál, valamit még hinata vallomásával is kezdeni kéne, és még sook-soooook várhatóan újabb beleszőtt elvarrandó szál a naruto-sasuke harcig. amikoris nem feledkezünk meg itachi narutonak varjú formályában átadott ajándékáról sem! Oookéé, talán mégsem annyira közeledünk asztori végéhez, mint első átgondolásra
:D
Ahogy nézem, egyre biztosabb vagyok benne hogy tragédia lesz a vége
Elképzelésem szerint:
Sasuke, Naruto meghal ezt szinte 100%-ra veszem
Szerintem Sasuke, amikor megtámadja a falut, megöli Hinatát, aki utólsó szavaival előidézi az "Obito" efektust, és odaadja a szemeit Narutonak. Ezutám lesz egy 5 köteten átívelő, sok nyálas szöveget felgyülekeztető Fight, aminek a végén Sasuke meghal, Narutot pedig elviszi egy szívroham, egyetlen igaz szerelmének halála miatt.
Legalábbis elvinné, de Naruto ekkor már olyan erős lesz, hogy képtelen végEzni magával...
Ezért megkéri Shikamarut, temesse Hidan mellé....
Ez fáj... Mégis ez a legkézenfekvőbb befejezés...
ÉS HA NARUTO ÉS HINATA NEM JÖN ÖSSZE AKKOR NAGYON REMÉLEM HOGY EZ LESZ A VÉGE!
Elképzelésem szerint:
Szerintem Sasuke, amikor megtámadja a falut, megöli Hinatát, aki utólsó szavaival előidézi az "Obito" efektust, és odaadja a szemeit Narutonak. Ezutám lesz egy 5 köteten átívelő, sok nyálas szöveget felgyülekeztető Fight, aminek a végén Sasuke meghal, Narutot pedig elviszi egy szívroham, egyetlen igaz szerelmének halála miatt.
Legalábbis elvinné, de Naruto ekkor már olyan erős lesz, hogy képtelen végEzni magával...
hogy mi van? te tiszta hülye vagy már bocsáss meg! miért lesz ilyen hülyeség, h Hinata odaadja Narutonak a szemeit? meg ilyenek? nem estél kicsit nagyon túlzásba! én úgy tudnám elképzelni, h Naruto kinyiffantja Perint, és Hokage lesz, de hüly eis vagy te, h ilyeneket gondolsz, hiszen az lehetetlen!
hehe ez tényleg hülyeség
Ha ez vigasztal, Kabuto már nekem is sok , de sztem nemsokára feladja és eltűnik a színről, és akkor megint viszontláthatjuk Orochimaru barátunkat...ami nem feltétlenül boldogít(engem legalábbis,mert Orochimaru-tól a hideg is kiráz.
beküldve: 2010-06-29 10:57:56
(#2206) Én örülök Kabuto tevékenykedésének, vagy hogy most tulajdonképpen Orochimarururól beszélünk az abból a szempontból mindegy, hogy Kabuto már az életében is hűséges asszisztense volt, öntudatánál is csak olyat tenne, amire Orochimaru is vágyott volna. Hatékony páros ezek ketten, korábban is remek terveket vittek végbe, és a harctéri teljesítményük is kiemeli őket az átlagból. Sok akatsuki tag eltörpül mellettük a szememben, hisz ők örülnek, ha megélik a második csatájukat, csak együtt tudják egy teljes sorozaton keresztül rettegésben tartani hőseinket, míg Oroék ezt csupán ketten is kivitelezték.
Hatalmasságom túlszárnyalja az Isteneket!
Amúgy csak nekem van elegem Kabutóból? Igazán letűnhetne már - végre legyőzik Orochimarut, erre Kabuto kezd el nyomulni.
Csak azt nem tudom, hogy a legutóbbi fejezetben, amiben feltűnt, olyan volt a szeme, mint Orochimarunak, de úgy beszélt róla, mint aki már meghalt. Akkor ezek szerint Orochimaru nem tudta átvenni a teste felett az irányítást, igaz?
Csak azt nem tudom, hogy a legutóbbi fejezetben, amiben feltűnt, olyan volt a szeme, mint Orochimarunak, de úgy beszélt róla, mint aki már meghalt. Akkor ezek szerint Orochimaru nem tudta átvenni a teste felett az irányítást, igaz?
Szerintem Kabuto öntudatának napjai meg vannak számlálva. Előbb-utóbb Orochimaru bekebelezi az egész testét, vele együtt az agyát is. Most még játssza itt a menő csávót, aki magába csempészte a kígyót, de az a kígyó, úgyis visszamar.
Aztán az is lehet, hogy a szándékai már Orochimaru szándékai. Skizofrén és ennyi.
Aztán az is lehet, hogy a szándékai már Orochimaru szándékai. Skizofrén és ennyi.
Kedves Alexandra!
Ahelyett, hogy egy hozzászólásban háromszor lehülyézed a másikat, vedd észre, hogy ez a manga topicja. A manga pedig már ezer és ezer oldallal elhagyta a Pein vs. Naruto szitut.
Emellett lehet véleményed a másik ember véleményéről - ami nekem sem tetszett feltétel nélkül, erősen fanfic szagú elképzelése a sztorinak - de ezt normálisan is kifejtheted.
További jó művelődést!^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-06-28 17:44:32
Van egy rossz hírem: Naruto már legyőzte Peint, de még mindig nem Hokage :)
Amúgy csak nekem van elegem Kabutóból? Igazán letűnhetne már - végre legyőzik Orochimarut, erre Kabuto kezd el nyomulni.
Szerk: _gabi 2010-06-28 15:47:41
Ahogy nézem, egyre biztosabb vagyok benne hogy tragédia lesz a vége
Elképzelésem szerint:
Elképzelésem szerint:
hogy mi van? te tiszta hülye vagy már bocsáss meg! miért lesz ilyen hülyeség, h Hinata odaadja Narutonak a szemeit? meg ilyenek? nem estél kicsit nagyon túlzásba! én úgy tudnám elképzelni, h Naruto kinyiffantja Perint, és Hokage lesz, de hüly eis vagy te, h ilyeneket gondolsz, hiszen az lehetetlen!