Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2011-03-10 19:08:25
(#2246) Kezd nagyon ellaposodni a sztori ahelyett, hogy rendesen borzolódnának a kedélyek. Szörnyen elnyújtják, ebből is látszik, hogy ez már a végjáték és (szerintem) kihal a fél szereplőgárda.
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2010-12-09 16:36:03
(#2245) És Dei'nek hogy beszélnek a lelkére???
ez lesz az érdekes...
ez lesz az érdekes...
"We fear that which we cannot see"
Hát erről van szó, kérem... És csak azért vissza hozni pl Sasorit, hogy egy fejezet után leverjék, kár volt...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
Szerk: Moderátor 2011-05-17 00:49:36
beküldve: 2010-12-06 11:59:20
(#2243) Éééés máris megvan a megoldás a halottfeltámasztó jutsura!!
Hosszas lelkizéssel egyesével meg kell győzni a zombikat, hogy mégis jobb nekik holtan!
Hogy ez megint meddig fog tartani...
Hogy ez megint meddig fog tartani...
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
Szerk: Arion 2010-12-06 12:00:22
beküldve: 2010-11-12 18:38:20
(#2242) Amúgy érdekes hogy Kisame nem volt a feltámasztottak között. Lehet hogy továbbra sem halt meg?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerintem kezd eléggé unalmas lenni, hogy mindenféle halottat visszahoz...
Egyetértek
Lehet hogy a fanok örülnek ha újra látják kedvenceiket, de én nem akarom megint a régi trükkök elpuffogatását végignézni. Mert ugyebár ezek a zombik mind úgy haltak meg, hogy már bemutatták a tőlük telhető legjobbat, nem? Ha lett volna valami ütősebb trükkjük, nem patkoltak volna el az előző részek során. Haláluk után nem hiszem hogy újabb jutsukkal gyarapodtak volna, a régiekre meg nem vagyok igazán kiváncsi .
És a százmilliószor átültetett szemeket is unom már az igazat megvallva...
Nemigaz, hogy az a Rinnegan nem rohadt el amíg Madara megtalálta. Konan igazán elhamvaszthatta volna, vagy valami, ahelyett hogy feleslegesen hősködik
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
beküldve: 2010-11-07 11:48:04
(#2240) Lehet, ki tudja
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Szerintem kezd eléggé unalmas lenni, hogy mindenféle halottat visszahoz...
Az egyedüli ami még érdekel, hogy mi lesz Hinatával meg Narutóval. xD
Az egyedüli ami még érdekel, hogy mi lesz Hinatával meg Narutóval. xD
Hát épp ez az! A Naruto már nem Naruto álmairól vagy Naruto és Sasuke barátságáról és annak kötelékéről szól, hanem hogy kivel csajozik be! Szerintetek miért volt már 3-4 "vallomás"? Csak hogy szerintem nem ezért kéne olvasni egy "neverending shonen" mangát! Kéne egy újabb "Kinnikuman", ott igazi értékekről volt szó, és még fantázia dúsabb is volt, nem pedig mint ez.
Lefogadom hogy Kishimoto csak azért hozta vissza a régi karaktereket Kabuto jutsu-ja által, mert már nincs annyi fantáziája hogy újakat kitaláljon...
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
Kb hány lenne ha sikerülne egyszer összeszámolni?
Egyébként azért van ennyi mert így lehet az időt nyúzni. Kishinek ez a mániája szerintem... Csak így a manga minősége bánja, mert egyre uncsibb lesz és mikor már jönnek a jó részek, csak a kitartóbban lesznek jelen......... Na mindegy. Ez csak az én meglátásom, de az animével is ugyanezvan nem? Megint a fillereket nyomatják. Oké még a sima Narutoba jók voltak, de mostmár csak azért van, mert túl gyorsan halad és beéri a mangát.
A minőségen viszont lenne mit javítani emlékezzünk vissza a Naruto vs Peinre. Mikor megláttam, hogy Pein átmegy Sonicba enyhén kistányérnyi lett a szemem...
Egyébként Reii te nem az egyik ilyen Soul Eateres gportalos oldal egyik szerkesztője vagy?
Egyébként azért van ennyi mert így lehet az időt nyúzni. Kishinek ez a mániája szerintem... Csak így a manga minősége bánja, mert egyre uncsibb lesz és mikor már jönnek a jó részek, csak a kitartóbban lesznek jelen......... Na mindegy. Ez csak az én meglátásom, de az animével is ugyanezvan nem? Megint a fillereket nyomatják. Oké még a sima Narutoba jók voltak, de mostmár csak azért van, mert túl gyorsan halad és beéri a mangát.
A minőségen viszont lenne mit javítani emlékezzünk vissza a Naruto vs Peinre. Mikor megláttam, hogy Pein átmegy Sonicba enyhén kistányérnyi lett a szemem...
Egyébként Reii te nem az egyik ilyen Soul Eateres gportalos oldal egyik szerkesztője vagy?
Igazából lassan már az ember összezavarodik, hogy hova kapja a fejét, annyi minden történik ömlesztve... szegény földi halandó felfogni is alig bírja Vagy csak én vagyok így ezzel, nem tudom.
Szerintem nem csak te vagy ezzel egyedül:) pl én is így vagyok vele. Már rengeteg szálon fut a történet így már én is alig bírom követni...
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Remélem, hogy nincs igazam
Egyébként örülök, hogy egy másik Dei-fant is látok
Egyébként örülök, hogy egy másik Dei-fant is látok
Hát lehet van benne valami
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
„Örökké akarok élni. Eddig sikerült.”
Szerk: Moderátor 2011-05-17 00:49:57
Szerintem nem... Én már rég letettem arról, hogy valaha is megértsem a dolgokat, mivelhogy nem vagyok egy agy. Najó, ha nemgyon-nagyon figyelnék, akkor megérteném, hogy mi miből jön, de mire kijön a következő fejezet a sok megsazkítás, flashbackelés mindig összezavarja a bioritmusomat... De lehet, hogy épp ez a cél? *_*
beküldve: 2010-11-04 10:07:01
(#2233) Igazából lassan már az ember összezavarodik, hogy hova kapja a fejét, annyi minden történik ömlesztve... szegény földi halandó felfogni is alig bírja Vagy csak én vagyok így ezzel, nem tudom.
„Örökké akarok élni. Eddig sikerült.”
Ja engem is. Most, hogy párhuzamosan olvasom a magyarul megjelent és a shippuuden mangát olyan hatalmas szakadékot fedeztem fel a sorozat eleje kötött més a mostaniak közt, hogy kajak beleszédültem O.o
A NaruHinához annyit, hogy szerintem seemi nem lesz belőle, de reménykedem, mert ők a legaranyosabbak az egészben, legalábbis inkább Hinata mint Sakura. =.=
A NaruHinához annyit, hogy szerintem seemi nem lesz belőle, de reménykedem, mert ők a legaranyosabbak az egészben, legalábbis inkább Hinata mint Sakura. =.=