Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2011-05-03 20:35:35
(#2261) Mondjuk az hogy harcba vitték azt a démon szobrot kicsit váratlan volt (legalább is nekem XD), de különösebben nem vertem magam tőle a földhöz.
Kb ennyi reakcióm volt rá: hmm érdekes (tök közömbös arccal XD)
Kb ennyi reakcióm volt rá: hmm érdekes (tök közömbös arccal XD)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2011-05-03 20:35:47
beküldve: 2011-05-03 20:31:48
(#2260) Mire gondolsz? Eddig minden várható volt...
Az hogy Naruto nekivág? Vagy hogy Madara felbukkan? Ugyan...
Már megtörtént...
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2011-05-03 20:12:53
(#2258) Reményeim szerint lesz valami fordulat, ahogy eddig is mindig. Remélem, Kishi sensei nem hagyja ellaposodni a történetet
Ennyi : D
De Kisame-ból sem.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2011-05-03 18:35:00
Remélhetőleg kétszer nem sütik el ugyanazt a poént.Amúgy meg se Konanből se Peinciből(egyikből se) csináltak zombit.
beküldve: 2011-05-03 17:15:51
(#2254) Jiraija teste állítólag a víz alatt van, és nem tudnak lemenni érte... Asszem
The hardest part is letting go out your dreams. .
Szerk: ariana 2011-05-03 17:16:18
Fúú valami rémlik De ez egy hülye kifogás A többiek testét mind megtalálták? Hm....
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-06-02 16:34:24
Mintha mondott volna valamit KabuOro, hogy Jirayia testét nem találták meg.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Fuh... Az érdekes lenne! Szegény Naruto már így is ki van akadva, hogy ő nem harcolhatna, de szerencsére őt ez se tarja vissza. Csak arra leszek kíváncsi, ha tényleg jön a zombi Jiraja, akkor ahhoz mit fog szólni. Lehet úgy fog reagálni rá, mint Chouji Asumára?
"A gyarlóság a testen belül rothadás. Mint az üszkösödés, olyan az. Tizenéves korom derekától végig ezt éreztem. Ez idegesített folyton. Tudod te, milyen az, hogy valaki kétségtelenül rohad és ő maga is tud erről?"
Szerk: Moderátor 2011-06-02 16:33:49
beküldve: 2011-05-03 09:40:44
(#2250) Jiraiya sem jelent meg zombiként Hátha........... Mondjuk lehet, hogy csak Narutóra vár
(ezt már csak zárójelben offban merem megjegyezni:jók ezek az online mangaolvasók, csak a minőség ratyi x3)
De amúgy ja. Kicsit túl lett vállalkozva a társaság...
Szerk: Kyoro-chan 2011-05-03 09:39:20
Egyetértek xDD
Mi a frászért van ráírva akkor a könyv hátuljára, hogy 2 havonta jelenik meg?? xD Banyek, ez majdnem egy év volt, nekem is már elvonási tüneteim voltak. xDD
Mi a frászért van ráírva akkor a könyv hátuljára, hogy 2 havonta jelenik meg?? xD Banyek, ez majdnem egy év volt, nekem is már elvonási tüneteim voltak. xDD
Szerk: Moderátor 2011-05-17 00:49:05
beküldve: 2011-05-02 19:03:07
(#2247) Jaj! Tudom, hogy ez nem ide tartozik, csak már nem volt kedvem-időm végiglapozni mind a huszonszázoöt oldalt: Az Atyaúristen tartsa meg a jó szokását a kiadónak, hogy végre valahára, oly sok könny és szenvedés után (az elvonási tünetektől és hogy költői legyek) beküldte a nyomdába a Naruto 12-t. Azt azért nagyon remélem, hogy a 13ra nem kell 10 hónapot várni és könyörögni, hanem visszaszorul 9re.