Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán zenék
beküldve: 2010-04-12 18:41:58
(#319) ErüeM.Szí
Nee kamisama...fangörl-fangörl...i nkább fan bishi xD azért érdekes volt hogy amikor a Boys & Girls-nél szólította Maya a fiúkat, volt kb 20, lány meg kb 2-300 összességében fergeteges konci volt, remlélhetőleg Versailles is elérhető lesz számomra...Hajime magyar tudása menő volt "Szeretleeek" ^^ " Hey my Girls!!! -yyeeeeah! -Hey my bo...no no no hey my Girls! XD
Oh my Juliet...Nee kamisama kotaete yo dou sureba negai wa kanau? Aa ima sugu aitakute yozora ni naku yo oh my sweet Juliet...(LM.C)
Szerk: Lawliet_Sensei 2010-04-12 18:42:34
beküldve: 2010-04-12 10:10:36
(#318) Nos az LM.C koncert…
ELVARÁZSOLT! Igazi "Wonderful Wonderholic” élmény volt.
Részletek:
1. Helyszín és várakozás
Első sorban szerettem volna állni. Ez viszont megsérült abban a pillanatban, hogy reggel hatkor még javában szunyókáltam – ugyanis állítólag akadtak olyan elvetemültek, akik 6-kor már felkapaszkodtak a Diesel lépcsőin… A barátnőm meg én tátott szájjal bámultuk a két lépcsőre kígyózó sort, ikor fél 3-kor betoppantunk.
Apropó a lépcsők: eddig még nem halt meg ott senki?O_x Életveszélyes – főleg egy ilyen, fanatizálódott, nyomulós közönségnek…
Először voltam a Dieselben, nem tudtam mire számítsak… Végül határozottan elnyerte a tetszésem.
2. A közönség
Hát… Volt ott minden. XD
Néhányan úgy néztek ki, mintha előrángatták volna szekrényeik mélyéről a leginkább össze nem illő cuccaikat és magukra hányták volna. Az ízléstelenség nem összekeverendő az oshare-kei-vel, már ne is haragudjatok, kedves érintettek.
Ellenben akadtak olyanok, akik elbűvölőek voltak, nekik gratulálok a szép oshare, visual imitációikhoz.
A nyuszi, cica és egyéb állati füleket viselőknek pedig sok-sok szeretettel üzenem, hogy GONDOLKOZZ MÁR, MIELŐTT ELMÉSZ EGY KONCERTRE ÍGY! Szerintetek mennyire örülhettek a mögötte állók, mikor azoktól az ocsmány, giccses fülektől nem látták a koncertet…?
És gyerekek, dohányozni nem menő, se 20, se 12-14 évesen…
Öt emberről tudom, hogy ájult. Volt aki még a koncert előtt, a többiek az alatt. Milyen fizikumotok van Nektek lányok? Tessék gyúrni, ha nem megy a gyűrődés!
3. A banda
Aiji gitárját szívesen lenyúlnám…
4. Az egyetlen negatívum
Sajnos volt egy elég súlyos hiba, mégpedig a hangosítással. Valahogy… összefolytak a hangok, Maya mikrofonja halk volt, Aiji gitárja néha kivehetetlen volt, a chipmusic sem mindig jött át… Ott álltam a keverőpult mellett, és próbáltam sokatmondóan nézni a mögötte ülő emberre, de nem úgy tűnt, mint aki észreveszi a problémát. Aztán az is lehet, hogy Ő mindent megtett, csak a Diesel felszereltsége nem volt elég jó. Nem tudom…
De szerencsére, ennek ellenére is élvezhető maradt a koncert. És ez a lényeg, nemde?
Összességében élvezetes és szórakoztató 2 óra volt. Remélem hamarosan újra ellátogatnak hozzánk. „Rok, rok za EruEm.Szí…!” XD
Részletek:
1. Helyszín és várakozás
Első sorban szerettem volna állni. Ez viszont megsérült abban a pillanatban, hogy reggel hatkor még javában szunyókáltam – ugyanis állítólag akadtak olyan elvetemültek, akik 6-kor már felkapaszkodtak a Diesel lépcsőin… A barátnőm meg én tátott szájjal bámultuk a két lépcsőre kígyózó sort, ikor fél 3-kor betoppantunk.
Apropó a lépcsők: eddig még nem halt meg ott senki?O_x Életveszélyes – főleg egy ilyen, fanatizálódott, nyomulós közönségnek…
Először voltam a Dieselben, nem tudtam mire számítsak… Végül határozottan elnyerte a tetszésem.
2. A közönség
Hát… Volt ott minden. XD
Néhányan úgy néztek ki, mintha előrángatták volna szekrényeik mélyéről a leginkább össze nem illő cuccaikat és magukra hányták volna. Az ízléstelenség nem összekeverendő az oshare-kei-vel, már ne is haragudjatok, kedves érintettek.
Ellenben akadtak olyanok, akik elbűvölőek voltak, nekik gratulálok a szép oshare, visual imitációikhoz.
A nyuszi, cica és egyéb állati füleket viselőknek pedig sok-sok szeretettel üzenem, hogy GONDOLKOZZ MÁR, MIELŐTT ELMÉSZ EGY KONCERTRE ÍGY! Szerintetek mennyire örülhettek a mögötte állók, mikor azoktól az ocsmány, giccses fülektől nem látták a koncertet…?
És gyerekek, dohányozni nem menő, se 20, se 12-14 évesen…
Öt emberről tudom, hogy ájult. Volt aki még a koncert előtt, a többiek az alatt. Milyen fizikumotok van Nektek lányok? Tessék gyúrni, ha nem megy a gyűrődés!
3. A banda
Már többször említettem itt, hogy nem nagy kedvenceim a fiúk, de ha rossz kedvem van és boldogságra vágyom, meghallgatok egy-két számot Tőlük és láss csodát, máris jobb kedvem lesz.
Aiji gitárját szívesen lenyúlnám…
4. Az egyetlen negatívum
Sajnos volt egy elég súlyos hiba, mégpedig a hangosítással. Valahogy… összefolytak a hangok, Maya mikrofonja halk volt, Aiji gitárja néha kivehetetlen volt, a chipmusic sem mindig jött át… Ott álltam a keverőpult mellett, és próbáltam sokatmondóan nézni a mögötte ülő emberre, de nem úgy tűnt, mint aki észreveszi a problémát. Aztán az is lehet, hogy Ő mindent megtett, csak a Diesel felszereltsége nem volt elég jó. Nem tudom…
De szerencsére, ennek ellenére is élvezhető maradt a koncert. És ez a lényeg, nemde?
Összességében élvezetes és szórakoztató 2 óra volt. Remélem hamarosan újra ellátogatnak hozzánk. „Rok, rok za EruEm.Szí…!” XD
Ha lett volna rá pénzem,azért ott lettem volna ^^ Na majd máskor.
Állítólag (legalábbis koncerten is ezt mondták) jönni fognak még ide. Szóval van remény. ;)
De amúgy tényleg elismerésem az LM.C-nek, mert ilyen jó koncertet még nem láttam. Nagyon jó fejek voltak, Maya egész idő alatt viccelődött meg minden.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2010-04-11 19:48:54
Na szóval a banda jól teljesített,a fíling is megvolt,voltak tudatlanok,voltak érdeklődők,a bandával most ismerkedők,voltak sikítozó divatmajmok,na meg az igazi LM.C fanok is "tomboltak",páran csak egy-két szám miatt mentek el-ész van,az a lényeg...válság nincs,ahogy te is megfogalmaztad xD
Hozzád hasonlóan én sem vagyok LM.C fan,bár ismerem majdnem az összes számukat,jó,az új album még kicsit ismeretlen,de idővel azt is kivűlről fújom.
Hozzád hasonlóan én sem vagyok LM.C fan,bár ismerem majdnem az összes számukat,jó,az új album még kicsit ismeretlen,de idővel azt is kivűlről fújom.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-04-11 16:42:18
(#314) Fiúk-lányok,kik voltak tegnap az LM.C-n?
Jót tomboltatok?
Élménybeszámoló?
Jót tomboltatok?
Élménybeszámoló?
beküldve: 2010-04-09 17:06:00
(#313) na gyerekek akkor tisztázzuk hányan jönnek LM.C-re rajtam kívül?
amúgy meg [Link] ez is jó szám az új albumon
amúgy meg [Link] ez is jó szám az új albumon
Oh my Juliet...Nee kamisama kotaete yo dou sureba negai wa kanau? Aa ima sugu aitakute yozora ni naku yo oh my sweet Juliet...(LM.C)
Szerk: Lawliet_Sensei 2010-04-09 17:08:15
beküldve: 2010-04-09 14:08:03
(#312)
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-04-09 14:09:21
Hehe... én is. XD
ELőször attól, mert hangos volt - gondolom Te is ezért - majd, kellemesebb szívroham kapott el, mikor megszemléltem a deluhi-fiúkat.*nyálcsorog*
úristen majdnem szívrohamot kaptam
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-06 21:11:31
(#309) beküldve: 2010-04-05 12:40:07
(#308) beküldve: 2010-04-04 15:17:37
(#307) Slash feat Koshi Inaba-Sahara
Kicsit tudnak.
Miho: a Punky Heart kib*szottjó ^^
Ahogy a másik gitáros pattog a klippben,az vmi haláli.
Az új LM.C albumot am nemnagyon ismerem/hallgattam még,de majd bepótolom.
Kicsit tudnak.
Miho: a Punky Heart kib*szottjó ^^
Ahogy a másik gitáros pattog a klippben,az vmi haláli.
Az új LM.C albumot am nemnagyon ismerem/hallgattam még,de majd bepótolom.
Szerk: Souichiro 2010-04-04 15:27:48
Imádom az új albumukat, tegnap érkezett meg. :)
A koncertet már én is várom. :)
Nekem az új albumról a kedvencem a The Midnight Museum 4
A koncertet már én is várom. :)
Nekem az új albumról a kedvencem a The Midnight Museum 4
beküldve: 2010-04-03 19:07:34
(#305) Jövőhéten szombaton LM.C koncert!*___*
GHOST † HEART
PUNKY ❤ HEART
It's a Wonderful Wonder World
Furcsa, mert tényleg nem vagyok fanatizálódva az együttestől, mégis olyan türelmetlenül várom már az eseményt...
Addig is itt van néhány dal az új albumukról, a Wonderful Wonderholic-ról:GHOST † HEART
PUNKY ❤ HEART
Ha jól emlékszem, ezt lentebb Necrokid linkelte egyszer, akkor véleményeztem is... ^^"
EDO FUNKIt's a Wonderful Wonder World
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-04-03 19:09:15