Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Megjegyzés2: Szerintetek 2:30-tól mi történik? O_O Én valami olyasmit képzeltem el, hogy Kyot elkezdi fojtogatni valaki... Szerintetek is...?*tanácstalan* Néztem live-okat, de abban ezt a részt mindig közönséghergeléssel helyettesíti...
És nem és nem!!! Megtaláltam!!!*maga alá élvezett*
Red Soil - Dir en grey (Live, Japan)
Kész... a testem meghalt és Kyo mellett akar újjászületni. A lelkem már ott van.
long time no see
Vagy a felvétel szar, vagy Shanenek tört el fél úton a dobverője, de kicsit tré ez így. :T Nembaj, akkor is fav szám Magicről~
Ichibu to Zenbu (ballad+sima)
És én még azt hittem rossz ötlet a ballad versiont lenyomni élőben. Tiszta jó.
Legyen Dive iiis feltöltve. D:
Lejátszódott a fejemben egy kisfilm arról, hogy talpig gótba meg egyéb sötét stílusok uniformisaiba burkolózott alakok ezekre a számokra buliznak. De szééép~*___*
Emellett kötelességemnek érzem linkelni kiskedvenceim egyik legújabb dalát: MUCC - Freesia *____*
Hoppácska, meg érkezik Tőlük más is! Szandi ajánlásával letöltöttem a Gokusai albumukat. Gyjáááhhhjjj! Rajta van a már linkelt Yasashii Uta és a Nageki no Kane is.
Jelenleg a Gekkou szól az albumról.
... Tudjátok mit?! Tegyünk úgy, mintha linkeltem volna az egész albumot! XD Tessék meghallgatni!^^
A Miyavi koncert után én már nem bízom a "japán minőségben" sem. Sajnos.
De nézzük a jó oldalát: nem várok sokat, így még érhet nagyon kellemes meglepetés is.^^
jó is volt.
szerintem ez már előre biztosítva van. ;)
De szerintem az lesz a menő, ha már túl leszünk a koncerten és elmondhatjuk, hogy jó is volt.
Pleasure ~ Jinsei no Kairaku
1991 (legcukibb)
1998 (Tak itt éli ki legjobban magát)
2008 (ez meg csak simán jó)
Blowin' (1992, megint cuki jPop)
Blowin' -ULTRA Treasure Style- (2008)
Ez meg igaz, hogy inkább remix mint modernizálás, de ha már így belekezdtem, plusz ezt amúgy is mindenki szereti
...aztán most félúton meggondoltam magam mert annyi Bad Communication van mint égen a csillag, szal nagylemez verzió, EP verzió, ULTRA Pleasure style (ami az utóbbinak az újabb kiadása), meg Wicked Beat style meg ennek a radio editje a sima E.Style és... pfú. Keressen rá aki akar. X'D
A Sakura Sakura-t ajánlom, elég ismert, és rengeteg feldolgozásban megtalálható japán népdal.
Nakagawa Karin-san is előadta a NyáriCon Matsuri napján. Itt meg is hallgathatod.
Wikipédia a dalról... Oh, igen!
Tsugaru, szintén sokféle feldolgozásban hallottam már. Elég kedvelt kis dal.
Megjegyzem, mindkét fent említett dalból készült DDR feldolgozás is. XD
Kb. két napja megszállt a Gépzene Szörny. T___T De ma kiűzöm magamból egy Versailles, B'z, Dir En Grey, -Oz-, VALLUNA, Byakura stb. szeánsz keretében...
Előtte azonban megosztom a Szörny egyik igéjét:ADAPTER の はじめの一歩 です~
Bocsánat, de én szeretem Gackt zenéjét is