Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán zenék
beküldve: 2010-01-03 04:01:30
(#229) EZT A SZART BAZMEG
Drága barátnőm kicsi húga mutatta ezt a mesterművet. Valahogy úgy volt, hogy "most kínozzuk meg Krisztit egy kicsit!"
[Link]
Csaj ilyen shoujo fan, meg szereti az ájdolokat vagy miket. Miután ezt üveges szemmel végignéztem, megpróbált még egy hasonló japánlányos összeöltözős táncikálós izét benyomni de akkor kitéptem a kezéből a laptopot "ennyi elég lesz" felkiáltással, majd elindítottam a Koi Gokorot (1:13-ig fossa a szót Inaba bácsi :3 akuszikusan is cuki nagyon [Link]). Na arra én is táncoltam ültömben. x)
De ez a fos most beragadt. Annyira egyszerű a dallama, olyan primitív, nem bír kimenni a buksimból. De lehet ha elé erősen ütöm...
Drága barátnőm kicsi húga mutatta ezt a mesterművet. Valahogy úgy volt, hogy "most kínozzuk meg Krisztit egy kicsit!"
[Link]
Csaj ilyen shoujo fan, meg szereti az ájdolokat vagy miket. Miután ezt üveges szemmel végignéztem, megpróbált még egy hasonló japánlányos összeöltözős táncikálós izét benyomni de akkor kitéptem a kezéből a laptopot "ennyi elég lesz" felkiáltással, majd elindítottam a Koi Gokorot (1:13-ig fossa a szót Inaba bácsi :3 akuszikusan is cuki nagyon [Link]). Na arra én is táncoltam ültömben. x)
De ez a fos most beragadt. Annyira egyszerű a dallama, olyan primitív, nem bír kimenni a buksimból. De lehet ha elé erősen ütöm...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-01-03 04:04:50
beküldve: 2010-01-02 15:07:08
(#228) Új kedvenc: Byakura - Yume, Hakanaki
- X idővel később -
OMG!!!
AND - BLACKOUT
R-shitei - Mental≠Help
ScReW - dust box
Suicide Ali - This New Order
OZ - DETOX
- X idővel később -
OMG!!!
Barátnőm úgy töltötte a szilvesztert, hogy bújta a YouTube-ot vk-bandák után kutatva... Linkelt egy-két finomságot...
Nesztek!AND - BLACKOUT
R-shitei - Mental≠Help
ScReW - dust box
Suicide Ali - This New Order
OZ - DETOX
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-01-02 16:06:33
beküldve: 2010-01-02 14:07:58
(#227) [Link] nekem most ez a nagy kedvenc nagyon jó hangja van. meg hát valószínűleg mindenki ismeri innen: [Link]
Oh my Juliet...Nee kamisama kotaete yo dou sureba negai wa kanau? Aa ima sugu aitakute yozora ni naku yo oh my sweet Juliet...(LM.C)
Hogy ne csak sztorizgassunk, meg fangirlködjönk:
Új muzsikák~ XD
Sug - Love Scream Party Oshare desuyo~
És nem túl új, csak nekem...XD Kagrra, - Aishiteru
És végül: MySpace-en jelölt be a banda, és úúú, de rájuk vagyok kattanva. XD Quaff - Kurabe
Új muzsikák~ XD
És végül: MySpace-en jelölt be a banda, és úúú, de rájuk vagyok kattanva. XD Quaff - Kurabe
Ez a Quaff- Kurabe nekem is bejön.
A SuG-Love Scream Party mondanom sem kell,hogy favorit.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2009-12-29 20:00:57
És mindemellett még gyönyörűen megkoreografáltan mozognak is. Meg olyan kellemes a küllemük is. Főleg a rózsaszín hajú gitáros jön be (jól láttam, hogy az egyik oldalt kopasz is ráadásul?), meg a kiabáló szamuráj is nagyon epic. Le is mentem.
EDIT: Annyira megihletett ez a mozgás, hogy még egy gifet is vágtam a kedvenc jelenetemről.
EDIT: Annyira megihletett ez a mozgás, hogy még egy gifet is vágtam a kedvenc jelenetemről.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2009-12-29 20:45:43
Az bizony. Ki is emelik mindenhol, ha a Quaff szóba kerül, hogy Ők bizony egyedülállóak, mert a japán tradicionális zenét - hangszerek, dallamok - beleviszik a modern rock zenébe. És ráadásul mindezt nagyon jól csinálják.^^
asszem utánuk nézek
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
Az bizony. Ki is emelik mindenhol, ha a Quaff szóba kerül, hogy Ők bizony egyedülállóak, mert a japán tradicionális zenét - hangszerek, dallamok - beleviszik a modern rock zenébe. És ráadásul mindezt nagyon jól csinálják.^^
És ez egész jó...olyan különleges.
beküldve: 2009-12-29 19:30:47
(#221) Hogy ne csak sztorizgassunk, meg fangirlködjönk:
Új muzsikák~ XD
Új muzsikák~ XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-12-29 19:32:51
Ha így haladunk, talán a Gazetto is idedugja a képét...
A barátnőmmel már beszéltünk erről. Hasonló álláspomton vagyunk mi is. Valószínűleg számíthatunk rájuk is a közeljövőben - természetesen senki ne gondoljon arra, hogy ezt kellő információk birtokában állítom, ez csupán logikus következtetés. Miyavi látogatását követően talán beindul majd a (nagybetűs) japán zenei élet kishazánkban is.
Igen...itthon mi is ezt a logikát alkalmaztuk
asszem volt Gazette is
Heh?O_x Szerintem nem... Majd talán egyszer.Lynch
Naaah, igen... Lynch. mötál~*hörrr*Hanon:
Sound Of Japan, azaz egy oldal a japán zene fanatikusoknak. Case pedig az oldal atyja, és nem mellesleg a Nippon Shoxx és Nippon Groove bulik szervezője - és néhány m.o.-i koncerté is. Már elhozott kishazánkba egy-két bandát - én sajnos mág egyik általa szervezett koncerten sem voltam, mert olyan elcsesz... khm... elfuserált időpontokra hírdette meg az eseményeket, hogy nem tudtam elmenni... Mindesetre Nála lehet asztaltborogatni. hogy Te aztán B'z-t akarsz. Még az is lehet, hogy tud segíteni.
Valahol olvastam pedig,hogy a Gazette vmelyik Sziget fesztiválon ott volt.Vagy aki írta azt,akkor biztos jól félreinformálta a jónépet...
asszem volt Gazette is
Heh?O_x Szerintem nem... Majd talán egyszer.Lynch
Naaah, igen... Lynch. mötál~*hörrr*Hanon:
Sound Of Japan, azaz egy oldal a japán zene fanatikusoknak. Case pedig az oldal atyja, és nem mellesleg a Nippon Shoxx és Nippon Groove bulik szervezője - és néhány m.o.-i koncerté is. Már elhozott kishazánkba egy-két bandát - én sajnos mág egyik általa szervezett koncerten sem voltam, mert olyan elcsesz... khm... elfuserált időpontokra hírdette meg az eseményeket, hogy nem tudtam elmenni... Mindesetre Nála lehet asztaltborogatni. hogy Te aztán B'z-t akarsz. Még az is lehet, hogy tud segíteni.
Mi az a szóndofdzsapan? Ki az a kész?
A B'z túl jó, értem én.
A B'z túl jó, értem én.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-12-29 15:33:55
(#216) Megvan rá az esély,hogy más VK bandák is ellátogatnak majd hozzánk.
Volt már Miyavi,jön hamarosan az LM.C,asszem volt Gazette is.
Bár a Lynch-nek örülnék a legjobban
Volt már Miyavi,jön hamarosan az LM.C,asszem volt Gazette is.
Bár a Lynch-nek örülnék a legjobban
májva
*röhög*
Igazából ezt én sem értem. A reklamációdat érdemes lenne a Sound Of Japan fórumán feldobni. Bár az a baj, hogy a B'z szerintem túl nagy falat lenne szegény Case-sannak, de ki tudja... A B'z azért nem hasonlítható össze a lentebb említettekkel, hiszen ezek mind "trendi" visualesek, míg a B'z... az B'z, nah. Dehát Neked ezt, nem kell magyaráznom. ;)
Ugyanezt a kérdést tettem fel tegnap barátnőmnek: "Ha már megkaparintottuk Miyavit, most meg az LM.C-t... akkor a MUCC merre van?!*grrr*"
MUCC-t ide! *____*
Nah B'z-t.^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-12-29 15:16:44