Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán zenék
beküldve: 2009-12-29 15:06:56
(#214) Nem értem ha ilyen májva meg kicsodák jönnek ide, akkor mondjuk B'z miért csak Japánban rohangál. Ne mondják, hogy nincs elég nagy fanbaseük európában mert nem hiszem el.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
A Miyavi koncertről értekeztem a Dumizzunk... topicban, sajnos nem lett túl pozitív hsz, mert hát az élmény maga sem volt az, de azt sem mondom, hogy nem maradtál le semmiről, mert ez nem lenne igaz.
Szerintem lesz máskor lehetőséged. Ha Miyavi belevág még egy világkörüli túrnéba, már mi is rajta leszünk az uticélok listáján.^^
Szerintem lesz máskor lehetőséged. Ha Miyavi belevág még egy világkörüli túrnéba, már mi is rajta leszünk az uticélok listáján.^^
Ha így haladunk, talán a Gazetto is idedugja a képét...
A barátnőmmel már beszéltünk erről. Hasonló álláspomton vagyunk mi is. Valószínűleg számíthatunk rájuk is a közeljövőben - természetesen senki ne gondoljon arra, hogy ezt kellő információk birtokában állítom, ez csupán logikus következtetés. Miyavi látogatását követően talán beindul majd a (nagybetűs) japán zenei élet kishazánkban is.
A jegyekről:
Nyugalom drágáim! Nem tudom voltatok-e a már említett Miyavi koncerten, és ha igen, mikor vettetek jegyet, de:
Az a koncert is a Diesel klubba volt meghírdetve, és mikor látták a jegyek rohamos fogyását átszervezték a PeCsába.
Santoran barátnőm és én már a jegyvásárlás első napján berontottunk egy jegyirodába és az asztalra csapva kértünk három jegyet - unokahugicámnak is vettem egyet, nehogy lemaradjon róla. Mi még Diesel-es jegyet kaptunk, később láttam a PeCsás jegyeket is...
Lényegtelen.
Ezek után kikövetkeztethető, hogy mi vár ránk, ha egymást nyakontaposva rohanunk a jegyekért... Semmi, mert úgyis átrakják nagyobb helyre, ha a szükség megkívánja. Lényegtelen.
Nem hibáztathatjuk - de csak most az egyszer... - a szervezést. Annyira rétegzene a japán zene M.o.-on, hogy nem csoda, ha félnek élből a PeCsába vinni. Előbb óvatosan egy kisebb helyre szervezik, hogy ne bukjanak nagyot, ha az érdeklődés mégsem lesz a megfelelő.
A Miyavi eredetileg tényleg a Dieselben lett volna,de többen voltak rá kíváncsiak,így elmentek a PeCSába. Ésszerű döntés először vmi kisseb helyen indítani,aztán ahogy fogynak a jegyek,úgy pakolnak át nagyonn helyre.
Am a Miyavira majdnemúgy volt,hogy megyek,na majd máskor.Feltéve ha lesz máskor is ilyen lehetőség...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2009-12-29 12:57:49
A barátnőmmel már beszéltünk erről. Hasonló álláspomton vagyunk mi is. Valószínűleg számíthatunk rájuk is a közeljövőben - természetesen senki ne gondoljon arra, hogy ezt kellő információk birtokában állítom, ez csupán logikus következtetés. Miyavi látogatását követően talán beindul majd a (nagybetűs) japán zenei élet kishazánkban is.
A jegyekről:
Nyugalom drágáim! Nem tudom voltatok-e a már említett Miyavi koncerten, és ha igen, mikor vettetek jegyet, de:
Az a koncert is a Diesel klubba volt meghírdetve, és mikor látták a jegyek rohamos fogyását átszervezték a PeCsába.
Santoran barátnőm és én már a jegyvásárlás első napján berontottunk egy jegyirodába és az asztalra csapva kértünk három jegyet - unokahugicámnak is vettem egyet, nehogy lemaradjon róla. Mi még Diesel-es jegyet kaptunk, később láttam a PeCsás jegyeket is...
Lényegtelen.
Ezek után kikövetkeztethető, hogy mi vár ránk, ha egymást nyakontaposva rohanunk a jegyekért... Semmi, mert úgyis átrakják nagyobb helyre, ha a szükség megkívánja. Lényegtelen.
Nem hibáztathatjuk - de csak most az egyszer... - a szervezést. Annyira rétegzene a japán zene M.o.-on, hogy nem csoda, ha félnek élből a PeCsába vinni. Előbb óvatosan egy kisebb helyre szervezik, hogy ne bukjanak nagyot, ha az érdeklődés mégsem lesz a megfelelő.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-12-29 12:24:16
Én úgy várom az LM.C t! Majd' kiugrottam a bőrömből mikor megláttam az oldalukon...de még sehol sincs jegy! Normális ez? Négy hónap van hátra...Miyavinál Kb 6 hónappal előtte volt már jegy.
Most gondolj bele: 4 hónap van még hátra,de nincs jegy!
Aztán egyszercsak január-február környékén elkezdik a jegyeket árulni,de akkor meg annyian vesznek majd,hogy ha az ember nem elég gyors,elkapkodják a jegyeket előle...
Végülis magyar gondolkodásmód,meg technológia...
SakuraConon szerencsére majdnem az elsők között sikerült jegyet rendelnem,minden nap figyeltem az oldalt,hogy lehet-e mán venni belépőt.Szerencsére jutott xD
Am idén a Szigetre elvileg jött volna a Maximum the Hormone is,vmelyik fórumon írták,hogy lehet szavazni rájuk,de úgy tudom,mégsem jöttek el...
Ha tévedtem,akkor vki majd kijavítsa.
beküldve: 2009-12-29 00:05:26
(#209) Én úgy várom az LM.C t! Majd' kiugrottam a bőrömből mikor megláttam az oldalukon...de még sehol sincs jegy! Normális ez? Négy hónap van hátra...Miyavinál Kb 6 hónappal előtte volt már jegy.
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
Szerk: Asuka-chan 2009-12-29 00:08:21
Az LM.C-vel hogy álltok?
És mit szóltok ahhoz,hogy 2010-ben április 10.-én ellátogatnak egy koncert erejéig ide Magyarországra is a Diesel klubba?
És mit szóltok ahhoz,hogy 2010-ben április 10.-én ellátogatnak egy koncert erejéig ide Magyarországra is a Diesel klubba?
Ez komoly?! én most 1-2 hete ismerem őket, de ezalatt nagy fan lettem! ha tényleg koncert lesz, én biztos megyek
Egyenlőre úgy néz ki,hogy jönnek.
De több infót úgyis kapunk majd idővel.
Az LM.C-vel hogy álltok?
Ez komoly?! én most 1-2 hete ismerem őket, de ezalatt nagy fan lettem! ha tényleg koncert lesz, én biztos megyek
Oh my Juliet...Nee kamisama kotaete yo dou sureba negai wa kanau? Aa ima sugu aitakute yozora ni naku yo oh my sweet Juliet...(LM.C)
beküldve: 2009-12-27 15:32:38
(#206) Én idén január-február óta vagyok LM.C fan. Előtte az Asian kung-fu Generation na meg az X japan jött be inkább.
Kis barátnőm kérésére pár számot meghallgattam (Oh My Juliet,Boys and girls,John) és mondani sem kell,hogy kedvenc lett.
Sztem az egyik legjobb Oshare Kei banda,vagy inkább a legjobb
Én is szeretnék menni,de nállam barátnőfüggő,merthogy nem mindehova engedik el,de majd kitalálunk vmit xD
Kis barátnőm kérésére pár számot meghallgattam (Oh My Juliet,Boys and girls,John) és mondani sem kell,hogy kedvenc lett.
Sztem az egyik legjobb Oshare Kei banda,vagy inkább a legjobb
Én is szeretnék menni,de nállam barátnőfüggő,merthogy nem mindehova engedik el,de majd kitalálunk vmit xD
Szerk: Souichiro 2009-12-27 15:45:50
Írtam néhány hsz-al lejjebb, hogy az LM.C nem a kedvencem, de ettől a hírtől azért elhagyta egy kisebb sikoly a szám. AZTAAA!!!*____* Tuti ott leszek, barátnőmmel az oldalamon.
beküldve: 2009-12-27 13:36:54
(#204) Hát én teljesen kész voltam *_____* Imádom ezt az együttest!! És én ott akarok lenni a koncerten ha törik ha szakad XD
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2009-12-27 09:05:31
(#203) Az LM.C-vel hogy álltok?
beküldve: 2009-12-23 11:55:24
(#202) Ha már így túlestem a Yule ünnepen, Nektek meg közeleg a Karácsony,
nesztek egy Yasashii Uta a MUCC-től.^^Hozzácsapok még egy kis szeretetet, a live verzióval. Megveszek ezektől a fiúkáktól. Kemény srácok, letolnak egy LIBRAt, egy Agehat, majd egy ilyen cukiságot.
*MUCC lávvv~*
*elnyomja a fangirl sikolyt. Moderálva*
És ha már itt vagyok, megosztok még néhány finomságot.
A napokban nagyon rákattantam a Dir en Grey Uroboros albumára. A barátnőmtől kaptam, ha jól emlékszem két éve... Akkor meghallgattam, és valamiért félretettem a polcon a többi japán zeném közé.
Most valahogy mégis beleszerettem, és nem értem, hogy tehettem akkor így félre. Szééégyen.*pofon vágja magát*
Red Soil
Megjegyzés1: Kyo angolja olyan borzasztó, hogy mikor először hallgattam a dalt, azt hittem valamiért pöszén ejti a japán szöveget. O_x XD
Megjegyzés2: Szerintetek 2:30-tól mi történik? O_O Én valami olyasmit képzeltem el, hogy Kyot elkezdi fojtogatni valaki... Szerintetek is...?*tanácstalan* Néztem live-okat, de abban ezt a részt mindig közönséghergeléssel helyettesíti...
ToguroMegjegyzés2: Szerintetek 2:30-tól mi történik? O_O Én valami olyasmit képzeltem el, hogy Kyot elkezdi fojtogatni valaki... Szerintetek is...?*tanácstalan* Néztem live-okat, de abban ezt a részt mindig közönséghergeléssel helyettesíti...
Nah igen... Ez az, amitől magam alá élveztem. *____* XD
És a közelgő alkalomhoz illően:
Miyavi - Jingle Bell
KAT-TUN - White Xmas
Csak hogy J-Pop fanok is örüljenek. ^.~
Egy szó, mint száz: メリークリスマス.^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-12-23 13:11:00
Hát nem is tudom...
De a Seventh Heaven meg az X és a Black and White miatt kedveltem meg^^ ( A Winamp ebben a sorrendben keverte xD)
De a Seventh Heaven meg az X és a Black and White miatt kedveltem meg^^ ( A Winamp ebben a sorrendben keverte xD)
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Na azért.
És megkérdezhetem, hogy mely szám(ok) ébresztett(ek) rá erre?
És megkérdezhetem, hogy mely szám(ok) ébresztett(ek) rá erre?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!