Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Ha már Sadie: Hakanaki risou wazuka na ai és mondjuk... CHAOTIC WORLD, nomeg az egész GAIN album...^^
És VÉGRE! Végre valaki linkelt MUCC-t. Boldogság~ Szeretem ezt a két dalt. A Gokusai albumukon szerepel mind a kettő - és az az album... hjajj.*___*
De szerintem már ömlengtem róla kicsit lejjebb... XD
[Link]
Meg egy pár MUCC is bejövős, pl;
[Link]
[Link]
1989-ben, mikor még szinte ismeretlenül playbackeltek pitiáner TV műsorokban.
[Link]
És 2008-ban, 72000 ember előtt a Nissan Stadiumban.
[Link]
Érezni a különbséget?
És ÚRISTEEEN nem is tudtam, hogy valaha előadták a Looseos verziót élőben!! (najó, csak egy versszak erejéig az igazi) Mert értem én, hogy ez nem olyan parti-szám, meg nem megy alatta a tüc-tüc, hogy "jóvan, erre az ütemre ugráljatok", de annyival erőteljesebb, lehet pontosan ezek miatt. Nekem mindig is jobban tetszett mint az eredti, sokáig egyébként azt hittem, ez volt az első, a többi csak gyenge remix.
Ja, itten van: [Link]
Raison d'être
És ezer bocsánat, és ígérem vezekelni fogok, amiért már négy hsz-om is itt hever szépen egymás alatt. De ha egyszer nem ír ide senki, nekem meg ilyen jó zenék kerülnek a kezem közé, beteges kényszert érzek arra, hogy megosszam a Fórummal - még akkor is, ha a többség tesz rá magasról. Butusok... nem hallgatnak jó zenét. T___T
Úgy is szeretem az ír zenét Meg a kelta zenéket X)
Sz*r hogy mostanában elég sok együttes feloszlik. Még nyugatiak közül is. Ami jó, az szépen lassan eltűnik, és helyette ilyen divatvackok jönnek mint Hanna Montana, ami aztán kifullad, mert nincs benne se eredetiség se semmi... Nem a zenéjük tartja fenn őket, mert az semmit nem ér, hanem a sok hülye cucc amire rányomják a képüket...
Illetve hosszú szünetet tartanak, de az majdnem ugyanaz...