Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán zenék
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Factéket köszöntem szépen, favolva lettek.^^
LM.C... Őket nem szoktam sokat hallgatni van egy-két számuk, ami nagyon tetszik, de a többi nem igazán indít be. Lehet, hogy az a bajpm szegényekkel, hogy túl osharék már az ízlésemnek. XD Ez a szám a két kategória közé csúszott.^^"
Sadie nem rossz, nem rossz...
MTH meg alap.*headbang* Tőlük most ezt a dalocskát preferálom.*___*
LM.C... Őket nem szoktam sokat hallgatni van egy-két számuk, ami nagyon tetszik, de a többi nem igazán indít be. Lehet, hogy az a bajpm szegényekkel, hogy túl osharék már az ízlésemnek. XD Ez a szám a két kategória közé csúszott.^^"
Sadie nem rossz, nem rossz...
MTH meg alap.*headbang* Tőlük most ezt a dalocskát preferálom.*___*
beküldve: 2009-10-13 23:19:30
(#182) Na így estére az én kis japán zenei válogatásom, only the best and the hottest.
AKik voltak conon azoknak ismerős lehet a Fact nevű visual rock, én is ott láttma őket először. Egy viszonylag fiatal, de awsum banda. Plusszpont a Kabuki álarcokért.
[Link]
Aztán LM.C , mert ő is awsum.
[Link]
Aztán Sadie, aki nagyon metál.
[Link]
És végül...az utánozhatatlan...utol érhetetlen...nagyon-nagy on metál....MAXIMUM THE HORMONE!
[Link]
AKik voltak conon azoknak ismerős lehet a Fact nevű visual rock, én is ott láttma őket először. Egy viszonylag fiatal, de awsum banda. Plusszpont a Kabuki álarcokért.
[Link]
Aztán LM.C , mert ő is awsum.
[Link]
Aztán Sadie, aki nagyon metál.
[Link]
És végül...az utánozhatatlan...utol érhetetlen...nagyon-nagy on metál....MAXIMUM THE HORMONE!
[Link]
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
...és lüktetek csúnya helyeken mikor B'z-t hallgatok.
Mert a B'z azjóaz!
Kagrra no Shizuku desuyo~! Tegnap találtam rá az együttesre, és ez a dal egyszerűen WHÁÁÁ! Szívbemarkoló... *brühühüüü, sarokban emózás, eső nézés az ablakból, füstölő és szerelem*
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-10-13 19:54:24
beküldve: 2009-10-11 23:25:10
(#180) Namármost én sosem voltam annyira oda a japán együttesekért, ez a "fanbiccs" vagy miféle dolog meg végképp távol áll tőlem (ha jól értem vannak páran akik egy-egy visual kei vagy jpop vagy mitök bandatag bitchének titulálják magukat és örülnek neki, ha nekik ez jó hát legyen).
Node. Pár napja drága barátőm megmutatta ezt. Én hülye először meg sem akartam hallgatni "nem vonz az ilyesmi" címen, de milyen mázli, hogy másnap mondocon jegyek beszerzése miatt találkoztunk. Buszmegállóban álldogálva rákérdezett, hogy "ugye nem hallgattad meg azt a számot amit küldtem?" "ja, hát az kimaradt...". Na ekkor előkapta az mp3 lejátszóját és lelkesen elindította a fenti számot (közben eljátszottuk a kedvenc játékunkat "találd ki mit énekel angolul/mi a címe", nagyon szórakoztató, én még a Meikyuu no Lovers refrén végi "Hurry up"-ját sem sikerált eltalálni). Mondom ez nem rossz. Ezen felbuzdulva végigpörgettünk egy fél albumot, mondom ez tényleg nem rossz. Mikor hazajöttem, kierőszakoltam belőle még 'pár' számot.
Nos, iTunes playcount szerint aznap egymás után 16-szor lement az Ultra Soul (plusz ugye még a többi szám is nem kevésszer), és most ott tartok, hogy gyökérmód mosolygok és lüktetek csúnya helyeken mikor B'z-t hallgatok. Najó, utóbbi nem. Annyira.
DEGWUÁÁÁEZANNYIRAJÓ
Node. Pár napja drága barátőm megmutatta ezt. Én hülye először meg sem akartam hallgatni "nem vonz az ilyesmi" címen, de milyen mázli, hogy másnap mondocon jegyek beszerzése miatt találkoztunk. Buszmegállóban álldogálva rákérdezett, hogy "ugye nem hallgattad meg azt a számot amit küldtem?" "ja, hát az kimaradt...". Na ekkor előkapta az mp3 lejátszóját és lelkesen elindította a fenti számot (közben eljátszottuk a kedvenc játékunkat "találd ki mit énekel angolul/mi a címe", nagyon szórakoztató, én még a Meikyuu no Lovers refrén végi "Hurry up"-ját sem sikerált eltalálni). Mondom ez nem rossz. Ezen felbuzdulva végigpörgettünk egy fél albumot, mondom ez tényleg nem rossz. Mikor hazajöttem, kierőszakoltam belőle még 'pár' számot.
Nos, iTunes playcount szerint aznap egymás után 16-szor lement az Ultra Soul (plusz ugye még a többi szám is nem kevésszer), és most ott tartok, hogy gyökérmód mosolygok és lüktetek csúnya helyeken mikor B'z-t hallgatok. Najó, utóbbi nem. Annyira.
DEGWUÁÁÁEZANNYIRAJÓ
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-10-11 23:26:36
beküldve: 2009-10-11 21:51:31
(#179) Hűvös-éjszakai depi zene... Tökéletes a hangulatomhoz.
Konishi Kayo & Kondou Yukio - Ametsuyu (Elfen Lied OST)
Konishi Kayo & Kondou Yukio - Ametsuyu (Elfen Lied OST)
*emo*
beküldve: 2009-10-10 11:31:39
(#178) Nah-nah-NAH!*___*
Végre!
A The GazettE-nek sikerült egy olyan számot összehoznia - szám szerint a negyediket - amire azt kell mondjam: Oh My Fuckin' Goddess in the Heaven!O___O
Before I Decay
Csak így tovább fiúk, még a végén megkedvellek benneteket! XD
Végre!
A The GazettE-nek sikerült egy olyan számot összehoznia - szám szerint a negyediket - amire azt kell mondjam: Oh My Fuckin' Goddess in the Heaven!O___O
Before I Decay
Csak így tovább fiúk, még a végén megkedvellek benneteket! XD
Önmagában nem tetszenek annyira az Ali Project számok, de a Rozen Maidenhez nagyon illettek.
beküldve: 2009-10-06 07:49:25
(#176) Ali Project - Ai to makoto.
Hogy miket lelhet az ember a jutúbos kedvencei közt....
Hogy miket lelhet az ember a jutúbos kedvencei közt....
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-10-05 21:57:21
(#175) Muzsika deszu~, azaz ValettA - Otome Torikago nite.
Az első dal, amit a fiúkáktól hallok, de abszolút szerelem van kilátásban.^^ Nekiesek a YouTubenak, és megrohamozom az együttest MySpace-en - ha van Nekik... XD
És még valami:
Versailles - The Red Carpet Day LIVE
Kicsit több, mint muzsika. Egyszerre zenei és vizuális orgazmus.
Az első dal, amit a fiúkáktól hallok, de abszolút szerelem van kilátásban.^^ Nekiesek a YouTubenak, és megrohamozom az együttest MySpace-en - ha van Nekik... XD
És még valami:
Versailles - The Red Carpet Day LIVE
Kicsit több, mint muzsika. Egyszerre zenei és vizuális orgazmus.
A kb. 2:20-tól kezdődő szólót és az azt követő szabadjára engedett zenészek tombolását ajánlom a figyelmetekbe.^^
És a p*csába is, hogy már nem láthatom Őket így!T_T
És a p*csába is, hogy már nem láthatom Őket így!T_T
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-10-05 22:12:56
beküldve: 2009-09-11 16:50:22
(#174) Ezeket frissen találtam, és muszáj megosztanom .
Koncertfelvételek 1991-ből! Úgy ott lettem volna, de voltam vagy 10 éves . Még mindig Hirasawa Susumu (ha nem tetszett az előző, bocsi, de ezt már csak a 90'es évekbeli japán koncerthangulat miatt is érdemes megnézni).
[Link]
[Link]
[Link] Ez egy nagyon őrült dal, de aki tudja mit jelent a "furuhehe" az már elmondhatja, hogy tud valamit Japánról
Koncertfelvételek 1991-ből! Úgy ott lettem volna, de voltam vagy 10 éves . Még mindig Hirasawa Susumu (ha nem tetszett az előző, bocsi, de ezt már csak a 90'es évekbeli japán koncerthangulat miatt is érdemes megnézni).
[Link]
[Link]
[Link] Ez egy nagyon őrült dal, de aki tudja mit jelent a "furuhehe" az már elmondhatja, hogy tud valamit Japánról
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
Szerk: Arion 2009-09-11 17:29:06
beküldve: 2009-09-08 18:07:03
(#173) Nahát! Micsoda szépséges muzsikákat linkeltetek.
Elnar: Kösszép.
Keiichi: Bogaram, nekem miért ne tetszene?*___* Csúcs!
Necrokid: Hajrá csajok!*headbang*
Pirospontot kaptok.^^
Arion még nem kap semmit, de megelőlegzek Neki egy piripötyit, mert bízom az ízlésében. Majd meghallgatom az említetteket.^^
Elnar: Kösszép.
Keiichi: Bogaram, nekem miért ne tetszene?*___* Csúcs!
Necrokid: Hajrá csajok!*headbang*
Pirospontot kaptok.^^
Arion még nem kap semmit, de megelőlegzek Neki egy piripötyit, mert bízom az ízlésében. Majd meghallgatom az említetteket.^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-09-08 18:15:22
beküldve: 2009-09-08 16:15:36
(#172) Akinek a zenéit mindig szivesen hallgatom: Hirasawa Susumu
És amit leginkább kedvelek benne, hogy több száma ingyen és teljesen legálisan letölthető a honlapjáról itt:
[Link]és itt:[Link]
A zenéi nagyon változatosak, úgyhogy mindenképp azt javaslom hallgassatok meg tőle többet mielőtt itéletet mondanátok :).
Ha valaki látta a Paprikát, annak a zenéit is ő szerezte (én is akkor szerettem bele. "The girl in Byakkoya" azóta is kedvenc ).
A honlap főoldal linkje pedig ez:
[Link]
Ja és ha esetleg irta már valaki, bocsi.
És amit leginkább kedvelek benne, hogy több száma ingyen és teljesen legálisan letölthető a honlapjáról itt:
[Link]és itt:[Link]
A zenéi nagyon változatosak, úgyhogy mindenképp azt javaslom hallgassatok meg tőle többet mielőtt itéletet mondanátok :).
Ha valaki látta a Paprikát, annak a zenéit is ő szerezte (én is akkor szerettem bele. "The girl in Byakkoya" azóta is kedvenc ).
A honlap főoldal linkje pedig ez:
[Link]
Ja és ha esetleg irta már valaki, bocsi.
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
Szerk: Arion 2009-09-08 16:53:53
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-09-07 21:50:13
(#170) Egy ideig nem voltam és nem tudtam még mindent visszaolvasni úgyhogy remélem még nem volt: [Link]
és itt van még egy kapásból [Link]
Miho remélem legalább neked tetszeni fog
és itt van még egy kapásból [Link]
Miho remélem legalább neked tetszeni fog
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Szerk: Keiichi 2009-09-07 21:51:04