Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Japán zenék
A Danger Gang is női visual kei

Oooh, köszönöm Kapitány, este ennek is utánanézek.*___*
A Logos Naki World-öt én is szeretem. Közte volt az első anime zenéim között.*nosztalgia köd lebeg a szemei előtt*
Az Asian Kung-Fu Generationt is szeretem, szerintem már linkeltem pár számukat ide. - ha jól emlékszem az Understand volt az egyik...
Egy kicsit más, de mégis ide tartozik. Nem tudom pontosan melyik nap, de Finnországban volt egy fesztivál, amin egy napon fellépett a MUCC és a Girugamesh. És én nem lehettem ott!!! Ez szörnyű!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-07-01 10:49:27
Ma Elnar mesélte, hogy van női visual kei banda. Néztem rá szájtátva, és megfogadtam, hogy rájuk keresek...
Exist Trace - Judea *___* Hihetetlen...
A Danger Gang is női visual kei

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-06-30 23:23:08
(#137) Én sem tudom hogy miért, de nekem teccik 
Amúgy még nagyon jó zenék szerintem, a Ghost in the shellekben (mind a sorozatokban, mind a filmekben) vannak.
Azokat nagyon imádom.

Amúgy még nagyon jó zenék szerintem, a Ghost in the shellekben (mind a sorozatokban, mind a filmekben) vannak.
Azokat nagyon imádom.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2009-06-30 23:26:04
Régen eszméletlen sokat hallgattam az AKFG-t
Most hogy eszembe juttattad asszem kicsit "nosztalgiázok"
Ha a Hellsing op-ja érdekel az Yasushi Ishii -től a Logos Naki World c. szám.

Ha a Hellsing op-ja érdekel az Yasushi Ishii -től a Logos Naki World c. szám.
Nem tom mér jön ez neked be
, én rühellem xD

Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-06-30 23:13:33
(#135) Ezer bocsi :P
De hogy akkor már írjak valami ideillőt is, én mostanában egyre kevesebb japán zenét hallgatok, bár néha azért felteszem a Hellsing op zenéjét :)
A másik, ami még gyakran szokott winampon pörögni, az a Sayonara Zetsubo Sensei op zenéje. Ezeket nagyon csipázom.
(Sajnos előadókat nem tudok mondani, mert egyetlen japán banda nevére emlékszek, az Asian Kung-Fu generation-re)
De hogy akkor már írjak valami ideillőt is, én mostanában egyre kevesebb japán zenét hallgatok, bár néha azért felteszem a Hellsing op zenéjét :)
A másik, ami még gyakran szokott winampon pörögni, az a Sayonara Zetsubo Sensei op zenéje. Ezeket nagyon csipázom.
(Sajnos előadókat nem tudok mondani, mert egyetlen japán banda nevére emlékszek, az Asian Kung-Fu generation-re)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2009-06-30 23:17:51
Hát ez nagyon durva. Elég érdekes az egyszer biztos, de szerintem én maradok a megszokott kis Giruga-mnál
De egyszer ezt is érdemes meghallgatni. Még pár számot gyors meghallgatok, de szerintem nem jut nekik hely a kedvencek közt

Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-06-30 22:28:37
(#131) Ma Elnar mesélte, hogy van női visual kei banda. Néztem rá szájtátva, és megfogadtam, hogy rájuk keresek...
Exist Trace - Judea *___* Hihetetlen...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-30 22:30:57
Hehe. Én is igy vagyok vele. Régóta hallgatok ilyen zenéket de csak nemrég találkoztam a Girugameshel ^^ De az első szám után nagyon megszerettem őket és azota se tudok lekattanni róla. Most is azt hallgatom, épp az Owari to Mirai c. szám megy ^^ Imádom minden számukat. Satoshinak eszméletlen jo hangja van!

Whá, ne is mondd! A Girugameshre én is csak mostanság kattantam rá, pedig már viszonylag elég régóta hallgatok japán zenéket, és eddig valahogy Ők kimaradtak a sorból. Sajnos. De a lányeg, hogy most már ismerem Őket.
A linkelt Break Down, valóban jó szám, de nekem erről az albumukról akkor már inkább a FREAKS, vagy az evolution tetszik - jah, és ki ne hagyjam az Ishtart. Meg amúgy is ez az egész album nagyon tetszik, csak ez az a három szám, ami kiemelkedően tetszik nekem.^^
A linkelt Break Down, valóban jó szám, de nekem erről az albumukról akkor már inkább a FREAKS, vagy az evolution tetszik - jah, és ki ne hagyjam az Ishtart. Meg amúgy is ez az egész album nagyon tetszik, csak ez az a három szám, ami kiemelkedően tetszik nekem.^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-27 21:26:12
beküldve: 2009-06-27 21:18:23
(#128) Én mostanában Girugamesh-t hallgatok. Mellékelek egy jo számot tessék meghallgatni
[Link] Eddig meghallgattam vagy 10-15 számot és egy sem volt amire azt mondtam volna hogy nem tetszik. Mindegyik szám ugyanolyan jo, én nem tudok lekattanni rola.
Mellesleg Miho, ez a ゾロZoro - Kitsune egész jo.

Mellesleg Miho, ez a ゾロZoro - Kitsune egész jo.

Szerk: Keiichi 2009-06-27 21:19:03
beküldve: 2009-06-27 21:09:18
(#127) ゾロZoro - Kitsune
Első reakció: WTF?!O_x
Majd mikor végighallgattam a számot.. valahogy azt éreztem, hogy ezt még egyszer meg kell hallgatnom.
Második reakció: Hmmm...
Harmadik reakció: Mekkora ez a gitárszólóóó?!*___*
Szóval bekerült a kedvencek közé.
Első reakció: WTF?!O_x
Majd mikor végighallgattam a számot.. valahogy azt éreztem, hogy ezt még egyszer meg kell hallgatnom.
Második reakció: Hmmm...
Harmadik reakció: Mekkora ez a gitárszólóóó?!*___*
Szóval bekerült a kedvencek közé.
Bár ez a style... Annyira nem fekszik nekem.XD De nem elviselhetetlen. Úgyis a zene a lényeg.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-27 21:10:05
beküldve: 2009-06-21 20:13:58
(#126) Ahhhaammmm
Egytől egyig mind az. Még az a szőkehajú szólógitáros is az
Hát először én se néztem volna ki belőlük deh... miután megnéztem az interjut és meghallottam hogy mindnek férfi hangja van akkor kicsit megdöbbentem
De a zenéjük jo és ha ugyveszed ez is csak egy cosplay...

Ne fantáziálj Jrock/V Kei bandákban lévő lányokrol mig meg nem bizonyosodsz rola hogy tényleg lány

Ugye ezek mind fiúk? Azok is, akik szoknyában vannak?

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-06-21 19:07:31
(#124) Nálam a Versailles a favorit
Egyszer mindenképp megéri meghallgatni ha meg tetszik hallgassátok meg a többit is nagyon király banda sztem. [Link]

beküldve: 2009-06-19 17:26:43
(#123)