![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Japán zenék
A Danger Gang is női visual kei
![](/var/images/emotions/19.png)
Oooh, köszönöm Kapitány, este ennek is utánanézek.*___*
A Logos Naki World-öt én is szeretem. Közte volt az első anime zenéim között.*nosztalgia köd lebeg a szemei előtt*
Az Asian Kung-Fu Generationt is szeretem, szerintem már linkeltem pár számukat ide. - ha jól emlékszem az Understand volt az egyik...
Egy kicsit más, de mégis ide tartozik. Nem tudom pontosan melyik nap, de Finnországban volt egy fesztivál, amin egy napon fellépett a MUCC és a Girugamesh. És én nem lehettem ott!!! Ez szörnyű!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-07-01 10:49:27
Ma Elnar mesélte, hogy van női visual kei banda. Néztem rá szájtátva, és megfogadtam, hogy rájuk keresek...
Exist Trace - Judea *___* Hihetetlen...
A Danger Gang is női visual kei
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-06-30 23:23:08
(#137) Én sem tudom hogy miért, de nekem teccik ![](/var/images/emotions/12.png)
Amúgy még nagyon jó zenék szerintem, a Ghost in the shellekben (mind a sorozatokban, mind a filmekben) vannak.
Azokat nagyon imádom.
![](/var/images/emotions/12.png)
Amúgy még nagyon jó zenék szerintem, a Ghost in the shellekben (mind a sorozatokban, mind a filmekben) vannak.
Azokat nagyon imádom.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2009-06-30 23:26:04
Régen eszméletlen sokat hallgattam az AKFG-t
Most hogy eszembe juttattad asszem kicsit "nosztalgiázok"
Ha a Hellsing op-ja érdekel az Yasushi Ishii -től a Logos Naki World c. szám.
![](/var/images/emotions/14.png)
Ha a Hellsing op-ja érdekel az Yasushi Ishii -től a Logos Naki World c. szám.
Nem tom mér jön ez neked be
, én rühellem xD
![](/var/images/emotions/20.png)
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-06-30 23:13:33
(#135) Ezer bocsi :P
De hogy akkor már írjak valami ideillőt is, én mostanában egyre kevesebb japán zenét hallgatok, bár néha azért felteszem a Hellsing op zenéjét :)
A másik, ami még gyakran szokott winampon pörögni, az a Sayonara Zetsubo Sensei op zenéje. Ezeket nagyon csipázom.
(Sajnos előadókat nem tudok mondani, mert egyetlen japán banda nevére emlékszek, az Asian Kung-Fu generation-re)
De hogy akkor már írjak valami ideillőt is, én mostanában egyre kevesebb japán zenét hallgatok, bár néha azért felteszem a Hellsing op zenéjét :)
A másik, ami még gyakran szokott winampon pörögni, az a Sayonara Zetsubo Sensei op zenéje. Ezeket nagyon csipázom.
(Sajnos előadókat nem tudok mondani, mert egyetlen japán banda nevére emlékszek, az Asian Kung-Fu generation-re)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2009-06-30 23:17:51
Hát ez nagyon durva. Elég érdekes az egyszer biztos, de szerintem én maradok a megszokott kis Giruga-mnál
De egyszer ezt is érdemes meghallgatni. Még pár számot gyors meghallgatok, de szerintem nem jut nekik hely a kedvencek közt
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-06-30 22:28:37
(#131) Ma Elnar mesélte, hogy van női visual kei banda. Néztem rá szájtátva, és megfogadtam, hogy rájuk keresek...
Exist Trace - Judea *___* Hihetetlen...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-30 22:30:57
Hehe. Én is igy vagyok vele. Régóta hallgatok ilyen zenéket de csak nemrég találkoztam a Girugameshel ^^ De az első szám után nagyon megszerettem őket és azota se tudok lekattanni róla. Most is azt hallgatom, épp az Owari to Mirai c. szám megy ^^ Imádom minden számukat. Satoshinak eszméletlen jo hangja van!
Whá, ne is mondd! A Girugameshre én is csak mostanság kattantam rá, pedig már viszonylag elég régóta hallgatok japán zenéket, és eddig valahogy Ők kimaradtak a sorból. Sajnos. De a lányeg, hogy most már ismerem Őket.
A linkelt Break Down, valóban jó szám, de nekem erről az albumukról akkor már inkább a FREAKS, vagy az evolution tetszik - jah, és ki ne hagyjam az Ishtart. Meg amúgy is ez az egész album nagyon tetszik, csak ez az a három szám, ami kiemelkedően tetszik nekem.^^
A linkelt Break Down, valóban jó szám, de nekem erről az albumukról akkor már inkább a FREAKS, vagy az evolution tetszik - jah, és ki ne hagyjam az Ishtart. Meg amúgy is ez az egész album nagyon tetszik, csak ez az a három szám, ami kiemelkedően tetszik nekem.^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-27 21:26:12
beküldve: 2009-06-27 21:18:23
(#128) Én mostanában Girugamesh-t hallgatok. Mellékelek egy jo számot tessék meghallgatni
[Link] Eddig meghallgattam vagy 10-15 számot és egy sem volt amire azt mondtam volna hogy nem tetszik. Mindegyik szám ugyanolyan jo, én nem tudok lekattanni rola.
Mellesleg Miho, ez a ゾロZoro - Kitsune egész jo.
Mellesleg Miho, ez a ゾロZoro - Kitsune egész jo.
Szerk: Keiichi 2009-06-27 21:19:03
beküldve: 2009-06-27 21:09:18
(#127) ゾロZoro - Kitsune
Első reakció: WTF?!O_x
Majd mikor végighallgattam a számot.. valahogy azt éreztem, hogy ezt még egyszer meg kell hallgatnom.
Második reakció: Hmmm...
Harmadik reakció: Mekkora ez a gitárszólóóó?!*___*
Szóval bekerült a kedvencek közé.
Első reakció: WTF?!O_x
Majd mikor végighallgattam a számot.. valahogy azt éreztem, hogy ezt még egyszer meg kell hallgatnom.
Második reakció: Hmmm...
Harmadik reakció: Mekkora ez a gitárszólóóó?!*___*
Szóval bekerült a kedvencek közé.
Bár ez a style... Annyira nem fekszik nekem.XD De nem elviselhetetlen. Úgyis a zene a lényeg.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-27 21:10:05
beküldve: 2009-06-21 20:13:58
(#126) Ahhhaammmm
Egytől egyig mind az. Még az a szőkehajú szólógitáros is az
Hát először én se néztem volna ki belőlük deh... miután megnéztem az interjut és meghallottam hogy mindnek férfi hangja van akkor kicsit megdöbbentem
De a zenéjük jo és ha ugyveszed ez is csak egy cosplay...
![](/var/images/emotions/20.png)
Ne fantáziálj Jrock/V Kei bandákban lévő lányokrol mig meg nem bizonyosodsz rola hogy tényleg lány
![](/var/images/emotions/17.png)
Ugye ezek mind fiúk? Azok is, akik szoknyában vannak?
![](/var/images/emotions/13.png)
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-06-21 19:07:31
(#124) Nálam a Versailles a favorit
Egyszer mindenképp megéri meghallgatni ha meg tetszik hallgassátok meg a többit is nagyon király banda sztem. [Link]
![](/var/images/emotions/12.png)
beküldve: 2009-06-19 17:26:43
(#123)