Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán zenék
Gackt angol kiejtése valami isteni!
De, ha már ő a téma, akkor: Jesus
Hehe, igen ez a szám a szexről szól.
De, ha már ő a téma, akkor: Jesus
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-01-31 10:32:02
beküldve: 2009-01-30 20:20:28
(#105) beküldve: 2009-01-30 20:02:07
(#104) Ehhh... Sajnos valamiért nem működnek a linkek... De ha írsz szám címeket, akkor le is tudom őket tölteni.
Nekem se.
Egyébként rock?
,,Hitler fején ugrálok!"
Ehhh... Sajnos valamiért nem működnek a linkek... De ha írsz szám címeket, akkor le is tudom őket tölteni.
Hyde-ot és az Asian Kung-Fu Generation-t is nagyon szeretem.
A Bleach openingekben nem vagyok jártas(), de az Ichirin no Hana-t ismerem, és az nagyon jóóó!
A Bleach openingekben nem vagyok jártas(), de az Ichirin no Hana-t ismerem, és az nagyon jóóó!
[Link]
[Link]
Nagyon szeretem őket!!
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
[Link]A Bleach openingekben nem vagyok jártas(), de az Ichirin no Hana-t ismerem, és az nagyon jóóó!
Ez az egyik openingje.Nekem nagyon teccik!
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-01-28 16:16:37
beküldve: 2009-01-28 16:10:35
(#98) Imádom én is Gackt-ot, és még akit nagyon szeretek az Hyde!
Hyde-nak a számait mind nagyon szeretem amelyiket kimondottan szeretem az a Evergreen! Egyszerűen imádom !
Aztán még ott vannak a Bleach-nek az openingjei:
Aqua Timez, Yui, Asian Kung-fu Generation.
És amit imádok endingje az a Rie Fu!
Hyde-nak a számait mind nagyon szeretem amelyiket kimondottan szeretem az a Evergreen! Egyszerűen imádom !
Aztán még ott vannak a Bleach-nek az openingjei:
Aqua Timez, Yui, Asian Kung-fu Generation.
És amit imádok endingje az a Rie Fu!
Szerk: Yume Tsuki 2009-01-28 16:12:03
Ehhh... Okés, de itt a japán zenékről szokás írni... De ha jól látom, már megtaláltad a megfelelő helyet a "Kedvenc zenéink" topikban...
beküldve: 2009-01-28 14:06:28
(#96) beküldve: 2009-01-28 13:37:46
(#95) Gackt - Ash
[Link]
Szintén Gackt - Tea Cup (Live)
[Link]
(Bocsánat, duplapostoltam... de ezt muszáj volt megosztanom Veletek! )
[Link]
Szintén Gackt - Tea Cup (Live)
[Link]
(Bocsánat, duplapostoltam... de ezt muszáj volt megosztanom Veletek! )
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-01-28 15:15:11
Hjajj, de kedves vagy!
De köszönöm, már van jegyem! Barátnőm nagy benfentes - értsd: japán szakos, szóval folyton levadássza az ilyen rendezvényeket. Már alig várom!!!
De köszönöm, már van jegyem! Barátnőm nagy benfentes - értsd: japán szakos, szóval folyton levadássza az ilyen rendezvényeket. Már alig várom!!!
Én ma kicsit tradicionális hangulatban voltam, szóval shamisen AISHITERUUU!!! [Link]
Akkor lehet még időben hirdetem:
28-29én, 19:30-as kezdéssel, a Zeneakadémián
YO-SORO - hagyományos japán dob együttes koncert
2 dobos, 1 shamisenes, és 1 bambuszfurulyás
2000 HUF, Ticketexpressnél vehető jegy rája.
És ha már shamisen akkor Yoshida Brothers![Link]
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-01-23 16:24:29
Oliviát én is szeretem. Nagyon szép hangja van, és a számai se rosszak, sőt némelyik nagy kedvencem.
A Lucky Star OP remix nagyon LOL...
A GazettE száma meg egyszerűen olyan jó, mint a többi.
Amúgy ha valakit érdekel... A Headbanger nevű boltban lehet venni Dir en Grey és GazettE CD-ket. És ha jól emlékszem van még más japán együttestől is CD-jük, de a nevüket nem jegyeztem meg, mert nem ismertem őket... [Link]
Én ma kicsit tradicionális hangulatban voltam, szóval shamisen AISHITERUUU!!! [Link]
A Lucky Star OP remix nagyon LOL...
A GazettE száma meg egyszerűen olyan jó, mint a többi.
Amúgy ha valakit érdekel... A Headbanger nevű boltban lehet venni Dir en Grey és GazettE CD-ket. És ha jól emlékszem van még más japán együttestől is CD-jük, de a nevüket nem jegyeztem meg, mert nem ismertem őket... [Link]