Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán zenék
beküldve: 2008-09-29 18:25:40
(#46) Számomra Megumi Hayashibara az Istennő! ^^'
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
beküldve: 2008-08-23 13:22:08
(#45) Nya,emberek,ezt nem tudtam máshova benyomni: [Link]
Ezt a kérdőívet Cage/aki a Nippon Shoxx-ról ismerős lehet/ rakta fel a Mondo fórumára.
Mivel a hazai bulik látogatottsága egyre nő,az esélye is nagyobb annak,hogy ismertebb VK-s vagy Jrock előadók látogassanak el turnéik során kishazánkba,csinált egy kis kérdőívet,hogy milyen igények lennének,mibe lenne érdemes belevágni,ésatöbbi.
A kérdőív alig pár kérdésből áll,pár perc,és akit érdekel valamilyen szinten a téma,megtehetné,hogy kitölti.
Bocsi,ha ez off lenne
Ezt a kérdőívet Cage/aki a Nippon Shoxx-ról ismerős lehet/ rakta fel a Mondo fórumára.
Mivel a hazai bulik látogatottsága egyre nő,az esélye is nagyobb annak,hogy ismertebb VK-s vagy Jrock előadók látogassanak el turnéik során kishazánkba,csinált egy kis kérdőívet,hogy milyen igények lennének,mibe lenne érdemes belevágni,ésatöbbi.
A kérdőív alig pár kérdésből áll,pár perc,és akit érdekel valamilyen szinten a téma,megtehetné,hogy kitölti.
Bocsi,ha ez off lenne
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-08-22 10:19:53
(#44) hehe...GAZETTE...az örök (?) kedvenc ^^
Akkor még gackt, HYDE, hide, ha HYDE és hide akkor laruku és X is (váhááá Voiceless Screaming)...aztááán...őőő ...An Cafe és LM.C (oshare-s bandák közül csak ezek mert a többi olyan "fura")...Alice Nine bár ezt csak Tora miatt XD...fuh...a 2. nagy kedvencem MYV ^^
hmm...a Versailles is jóhóóóóó...és Kami olyan cuki XD
aztán lássukcsak...most hallgatok diru-t, Moi Dix-et...Penicillint, 12012-t, Nightmare-t...ésőőő ebben a percben hallgattam meg az első Phantasmagoria számomat XD...és nagyon jóóók XD
és h miért szeretem őket?...hehh...egyszerűűű: a bandatagok nagyrésze qrvahelyes és az a zene... *olvadozik*
Akkor még gackt, HYDE, hide, ha HYDE és hide akkor laruku és X is (váhááá Voiceless Screaming)...aztááán...őőő ...An Cafe és LM.C (oshare-s bandák közül csak ezek mert a többi olyan "fura")...Alice Nine bár ezt csak Tora miatt XD...fuh...a 2. nagy kedvencem MYV ^^
hmm...a Versailles is jóhóóóóó...és Kami olyan cuki XD
aztán lássukcsak...most hallgatok diru-t, Moi Dix-et...Penicillint, 12012-t, Nightmare-t...ésőőő ebben a percben hallgattam meg az első Phantasmagoria számomat XD...és nagyon jóóók XD
és h miért szeretem őket?...hehh...egyszerűűű: a bandatagok nagyrésze qrvahelyes és az a zene... *olvadozik*
beküldve: 2008-08-19 10:50:41
(#43) beküldve: 2008-08-19 10:17:55
(#42) Meg hallgattam a The Back Horn - Koe és nagyon jóóóók nagoyn tetszenek
Amit még Én hallgatok az a Analog Fish, meg a Chaba, Mr.Children, Mika Nakashima.... !
Nekem tetszenek a Japán zenék....^^
Amit még Én hallgatok az a Analog Fish, meg a Chaba, Mr.Children, Mika Nakashima.... !
Nekem tetszenek a Japán zenék....^^
Glamorous sky.みわくの よる
beküldve: 2008-07-31 18:36:03
(#41) Jelenleg Do As Infinityt halgatok reggelente/esténként melóba jövet/menet. Egész jók a nem közismert dalaik is. Lassan már fel kellene tennem 2 album mellé a másik kettőt, mert már lassan uncsi is. Egy a gond: Sajnálom letörölni a kRafwek albumokat. Az 1 gigának is megvannak a határai.
Na ez vicces, ugyanis egyáltalán nem emlékszem erre a bandára. Gondolom valamelyik jrock fangirl ismerősöm küldte át a linket. xD
Szerk: Zsolti 2008-07-25 10:53:33
beküldve: 2008-07-25 10:51:32
(#39) beküldve: 2008-07-25 10:30:53
(#37) The Back Horn - Koe
[Link]
Nekem nagyon tetszik, ez az újabb kedvenc.
Bevallom, MSN-en láttam, hogy Zsolti barátom ennek az együttesnek a zenéjét hallgatja és rákerestem.
[Link]
Nekem nagyon tetszik, ez az újabb kedvenc.
Bevallom, MSN-en láttam, hogy Zsolti barátom ennek az együttesnek a zenéjét hallgatja és rákerestem.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-07-25 10:42:11
beküldve: 2008-06-26 08:12:02
(#36) Hirano Aya?A God Knows super szám!!!
A szerelem csak az ítélőképesség átmeneti megingása.
Nincs mit! De ha regizel mindenképpen mond meg, h milyen néven! Mert akkor bejelöllek és nem nagyon lesz szükség angol tudásra, mert akkor magyarul is kommunikálhatunk!!
Ha a japánok írhatnak japánul, akkor mi is használhatjuk a magyart!!!! Nem?
Ha a japánok írhatnak japánul, akkor mi is használhatjuk a magyart!!!! Nem?
Az öl meg, ami életben tart!!
Dead Lady! Elküldtem!!
Ok, köszönöm! mindjárt meg is nézem... öm.. hát.. angol tudásom.... .. no comment....
* ja, és meg is kaptam*
Tu me fais craquer, mon chardomeret...
Szerk: Dead Lady 2008-06-19 17:01:46
beküldve: 2008-06-19 16:57:11
(#33) Na akkor küldök nekem 1 e-mailt. Ok? Ajánlok neked egy oldalt! Remélem tudsz angolul!! Gondolom itt nem lehet hírdetni!
Az öl meg, ami életben tart!!
Szerk: Drecho 2008-06-19 16:57:50