Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán zenék
beküldve: 2008-06-11 18:00:23
(#16) Nem akarok új témát nyitni, de ide azt hiszem bele tartozik amiről szeretnék írni. Egy anime számokat játszó bandát szeretnék alapítani, én lennék gitáros vagy basszeros, de inkább gitáros, szal kéne még dobos, billenytűs, énekesleányzó...én elképzelésem eléggé sokféle lenne a játékzenéktől az anime op/endingeken át sok maximum the homrone-nal...egész jó lenne, jelentkező?
beküldve: 2008-04-30 16:03:15
(#15) Gyáhá!
Még csak most kezdek belemászni, de a kedvencek jelenleg: Moi dix Mois, Malice Mizer, Versailles, Gackt, Hyde, L'Arc~en~ciel, MUCC, D'espairsRay, Dir en grey, Kagerou, High and mighty color, Ali project /Az első japán zene, amit hallottam - félregépelés következményeként /
Miért? mert imádom a gitártépős-dobpergetős fejhangon visítást , högéssel váltogatva ^^ Naja, /symphonic/power/black metalos volnék, vagy mifene... hopp! Ha már power: X Japan I,,I
Nagyon bejönnek a visual kei bandák /nem, nem vagyok "más" XD /, bár mikor megtudtam, hogy Mana férfi, az kicsit vicces volt ^^'
Nagy kedvencek:
Diru - Ain't afraid ti die, The final, Child prey, Saku, Obscure
D'espairs - Hai to ame
Malice Mizer - Beast of blood, Regret, Sakai no chi to bara
Moi dix Mois - Dialogue symphonie, Other side of the door, Ange, La dix croix
Gackt - Redemption, Noesis, Lust for blood, Luna, Secret garden
Laruku - Ready steady go, Route 666, New world, Stay away
Hyde - The cape of the storms, Hello //ilyen hangom volt - valaha :( //
...
Naná, nekem is örülnek a szomszéd lányok a koliban XD - főleg mikor elvont és/vagy zúzda zenét hallgatok
wehehe
Még csak most kezdek belemászni, de a kedvencek jelenleg: Moi dix Mois, Malice Mizer, Versailles, Gackt, Hyde, L'Arc~en~ciel, MUCC, D'espairsRay, Dir en grey, Kagerou, High and mighty color, Ali project /Az első japán zene, amit hallottam - félregépelés következményeként /
Miért? mert imádom a gitártépős-dobpergetős fejhangon visítást , högéssel váltogatva ^^ Naja, /symphonic/power/black metalos volnék, vagy mifene... hopp! Ha már power: X Japan I,,I
Nagyon bejönnek a visual kei bandák /nem, nem vagyok "más" XD /, bár mikor megtudtam, hogy Mana férfi, az kicsit vicces volt ^^'
Nagy kedvencek:
Diru - Ain't afraid ti die, The final, Child prey, Saku, Obscure
D'espairs - Hai to ame
Malice Mizer - Beast of blood, Regret, Sakai no chi to bara
Moi dix Mois - Dialogue symphonie, Other side of the door, Ange, La dix croix
Gackt - Redemption, Noesis, Lust for blood, Luna, Secret garden
Laruku - Ready steady go, Route 666, New world, Stay away
Hyde - The cape of the storms, Hello //ilyen hangom volt - valaha :( //
...
Naná, nekem is örülnek a szomszéd lányok a koliban XD - főleg mikor elvont és/vagy zúzda zenét hallgatok
wehehe
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2008-04-30 16:12:32
beküldve: 2008-04-23 18:09:41
(#14) beküldve: 2007-12-23 22:49:10
(#13) Hmm, néhány kedvenc: Abingdon Boys School, Nightmare, An Café, FLOW, High and Mighty Color... és h ne csak Jrockot említsek, YUI, Ayumi Hamasaki, Tommy heavenly6 (Tommy february7 a másik művészneve, mondjuk nemtudom minek neki 2XD jah & ő lány). Amúgy a legtöbb előadótól pár szám van ami kedvenc, mint pl. Mell, Kawada Mami, Orange Range, Namie Amuro, Lena Park, BoA, Ichiko, Asian Kung-Fu Generation...stb.XD
Viszont ha japán zene, 2 nagy kedvencem van: az egyik az UVERworld (igaz még viszonylag újnak számítanak, mindössze 2 nagylemezzel), nagyon megfogtak a srácok, Takuya láw A másik pedig az Ali Project... érzem azt a különlegességet a számaikban, amilyen különleges dolgokat én keresem az életben, úgy érzem h egyedi a zenéjük, dallamos és különleges
Viszont ha japán zene, 2 nagy kedvencem van: az egyik az UVERworld (igaz még viszonylag újnak számítanak, mindössze 2 nagylemezzel), nagyon megfogtak a srácok, Takuya láw A másik pedig az Ali Project... érzem azt a különlegességet a számaikban, amilyen különleges dolgokat én keresem az életben, úgy érzem h egyedi a zenéjük, dallamos és különleges
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Hyde is favorit, de a Laruku-s időszaka sem rossz, de a szólókarrierjében az igazi.
Hát, nem tudom. Igazából Hyde szólókarrierjét még nem ismerem, de sok helyről azt hallottam, hogy azok a számok, amiket szólóban adott ki, nem olyan jók, mint a Laruku-s számok. De ha meghallgatom őket, majd akkor mondok véleményt.
Juj, én is felejtettem ki kedvenc előadót. Tudom, hogy már lassan 10 éve halott, de nekem akkor is kedvencem hide-sama, nyugodjon békében.
Tudtátok, hogy az X-Japan újra összeállt egy koncertkörútra(vagy valami ilyesmire )? Biztosan ismeritek őket, hisz őrájuk szokták mondani, hogy a leghíresebb j-rock együttes volt. Bár, hide nélkül nem tudom milyen lesz...
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-12-22 15:12:13
(#11) Dir En Grey minden mennyiségben. A Withering to death, a Vulgar és a Gauze valami hihetetlen király albumok. A klippjeiket ajánlom midnenkinek elég beteg mind1ik
Ezekiel 25:17
beküldve: 2007-12-22 11:50:57
(#10) Nekem a japán előadók közül két favoritom van, Utada Hikaru és Lena Park. Előbbitől leggyakrabban a Sanctuaryt hallgatom (aki ismeri a Kingdom Hearts játékokat, biztos ismerős ez a dal), az utóbbitól pedig a You Raise me up (Romeo x Juliette) illetve a Fall in love (ezt nem is tom, hol hallottam először) a nagy kedvenceim.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-12-22 11:00:22
(#9) Gackt láááááááááááv, az örök kedvenc. Returner, Lust for blood, Vanilla, Redemption meg még sorolhatnám sokáig. Hyde is favorit, de a Laruku-s időszaka sem rossz, de a szólókarrierjében az igazi. Gazette is kedvencek közt van. Silly god disco a kedvencem tőlük. Nightmare is nagyon jóóóó. És hogy ne csak j-rock legyen a KAT-TUN is a kedvencek közt van.
beküldve: 2007-12-22 10:04:19
(#8) Én nekem az összes Narutos dal megvan kivéve amik anyira nem jönnke be és tök jó hogy pl párszor meghalgatok egy számost és már utána megy is a szöveg (csak a hangommal van baj)
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2007-12-12 18:26:22
(#7) Hm. Most jut eszembe, hogy Buck-Ticket kifelejtettem a felsorolásból. xP
YohxRen = something kinda love thing XD
Gackt *helyeslően bólogat* Iszony jó hangja van, nagyon szeretem a dalait. Returner, Seven és persze a Vanilla. De nekem akkor is a favoritom a L'arc~en~Ciel. Hyde hangjától egyszerűen a hideg fut a hátamon, elképesztő. Amit a Forbidden Loverben művel, az szinte... hú, nem is tudok rá mit mondani. És persze, ha már Hyde és Gackt, akkor a Moon Child betétdala, az Orenji no taiyou. Mindig bőghetnékem van tőle. Gyönyörű az a szám. Meg persze, GazettE. Nem tudom, én nagyon szeretem a számaikat, bírom, amikor üvölt a mélynyomó. Szegény szomszédok... De legalább tanulnak egy kis kultúrát. J-rock kultúrát...
Háh, ésésés, a Fragrance? A Mizerable? A Story? A Dybbuk? A Redemption? Meg a Missing? (örök személyes kedvenc, első (!) japán zene, amit valaha hallgattam XD) *kifullad* ^_^' Gomen, de ezeket muszáj voltam hozzátenni. :) Egyedül a Seven nem hangzik ismerősen, de majd mindjárt átbogarászom a mappát...
L'arc~en~Ciel vhogy nem tud megfogni. Jójó, Hyde hangja nem semmi, de az összhatás számomra nem annyira grandiózus.
Szomszédok... hehe, fel se sorolom inkább, mikkel vannak még sokkolva szegények.
Szerk: Lotus 2007-12-07 17:37:04
nekem teljes 4 ismétlem 4 db jrock szám teccik
Maximum the Hormone - What's up People?
Mucc - Libra
meg természetesen a sztem mindenki által jól ismert Haruka Kanata és Fighting Dreamers
Mucc - Libra
meg természetesen a sztem mindenki által jól ismert Haruka Kanata és Fighting Dreamers
A Libra-t nem ismerem, de többivel egyet értek...
És a L'arc^en^ciel-lel is :) Imádom őket (főleg az fma miatt XD azon belül kedvencem a Lost Heaven)
Nekem még nagy kedvencem Hayami Kishimoto... nagyon tud a lányka... Lendületes klippek... jó zene
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-12-07 15:20:49
(#4) nekem teljes 4 ismétlem 4 db jrock szám teccik
Mucc - Libra
Mucc - Libra
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-12-07 14:28:53
(#3) Gackt *helyeslően bólogat* Iszony jó hangja van, nagyon szeretem a dalait. Returner, Seven és persze a Vanilla. De nekem akkor is a favoritom a L'arc~en~Ciel. Hyde hangjától egyszerűen a hideg fut a hátamon, elképesztő. Amit a Forbidden Loverben művel, az szinte... hú, nem is tudok rá mit mondani. És persze, ha már Hyde és Gackt, akkor a Moon Child betétdala, az Orenji no taiyou. Mindig bőghetnékem van tőle. Gyönyörű az a szám. Meg persze, GazettE. Nem tudom, én nagyon szeretem a számaikat, bírom, amikor üvölt a mélynyomó. Szegény szomszédok... De legalább tanulnak egy kis kultúrát. J-rock kultúrát...
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-12-05 20:12:44
(#2) Magam részéről elsőszámú imádottam Gackt (van 1 olyan érzésem, hogy közhely, de akkoris XD), szvsz hihetetlen szép/érdekes hangja van, és amiket írni tud, hát... *térdre borul* meg persze, ha már Gackt, akkor Malice Mizer is, na. :P De van itt még Kagrra,, Siam Shade, Utada, egy kis Maaya, egy kis Melody, egy kis Dir en grey és D'espairsRay meg Gazette is. (Utóbbi három 1ébként tényleg csak kis mennyiségben, mert amit játszanak, az nálam tűréshatáron túl van, hacsak fel nem b....ák az agyamat. ^_^)