• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Ruróni Kensin
Segítség!!
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
MESI: *nem
MESI: Hogyha úgy rendeltél egy könyvet hogy ne is voltál regisztrálva akkor ki fogják hozni?
MARTINA: a keddi rendelés kb mikorra várható ?? mert már alig bírom kivárni
NORIE.SAYURI: tudja valaki, hogy milyen új mangák lesznek a nyári con-on?
MANGAFAN WEBBOLT: külföldre a szállítási költség több mint 5 ezer forint, így külföldről nem lehet rendelni a felületen. Ha ilyen költségek mellett is érdekel, vedd fel velünk a kapcsolatot: webbolt@mangafan.hu
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Japán kultúra: filmek, könyvek, kabuki, satöbbi >>
Japán zenék
Oldalak: ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 <<
beküldve: 2007-12-22 11:50:57
(#10)
Arishima
Arishima
[ Megszállott ]
Nekem a japán előadók közül két favoritom van, Utada Hikaru és Lena Park. Előbbitől leggyakrabban a Sanctuaryt hallgatom (aki ismeri a Kingdom Hearts játékokat, biztos ismerős ez a dal), az utóbbitól pedig a You Raise me up (Romeo x Juliette) illetve a Fall in love (ezt nem is tom, hol hallottam először) a nagy kedvenceim.

Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2007-12-22 11:00:22
(#9)
Rika-chan
Rika-chan
[ Új arc ]
Gackt láááááááááááv, az örök kedvenc. Returner, Lust for blood, Vanilla, Redemption meg még sorolhatnám sokáig. Hyde is favorit, de a Laruku-s időszaka sem rossz, de a szólókarrierjében az igazi. Gazette is kedvencek közt van. Silly god disco a kedvencem tőlük. Nightmare is nagyon jóóóó. És hogy ne csak j-rock legyen a KAT-TUN is a kedvencek közt van.

beküldve: 2007-12-22 10:04:19
(#8)
Berni
Berni
[ Addiktgyanús ]
Én nekem az összes Narutos dal megvan kivéve amik anyira nem jönnke be és tök jó hogy pl párszor meghalgatok egy számost és már utána megy is a szöveg (csak a hangommal van baj)

Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2007-12-12 18:26:22
(#7)
Lotus
Lotus
[ Gyalog ]
Hm. Most jut eszembe, hogy Buck-Ticket kifelejtettem a felsorolásból. xP

YohxRen = something kinda love thing XD
beküldve: 2007-12-07 17:28:28
(#6) Válasz Nimlodel (#3) üzenetére
Lotus
Lotus
[ Gyalog ]
Gackt *helyeslően bólogat* Iszony jó hangja van, nagyon szeretem a dalait. Returner, Seven és persze a Vanilla. De nekem akkor is a favoritom a L'arc~en~Ciel. Hyde hangjától egyszerűen a hideg fut a hátamon, elképesztő. Amit a Forbidden Loverben művel, az szinte... hú, nem is tudok rá mit mondani. És persze, ha már Hyde és Gackt, akkor a Moon Child betétdala, az Orenji no taiyou. Mindig bőghetnékem van tőle. Gyönyörű az a szám. Meg persze, GazettE. Nem tudom, én nagyon szeretem a számaikat, bírom, amikor üvölt a mélynyomó. Szegény szomszédok... De legalább tanulnak egy kis kultúrát. J-rock kultúrát...

Háh, ésésés, a Fragrance? A Mizerable? A Story? A Dybbuk? A Redemption? Meg a Missing? (örök személyes kedvenc, első (!) japán zene, amit valaha hallgattam XD) *kifullad* ^_^' Gomen, de ezeket muszáj voltam hozzátenni. :) Egyedül a Seven nem hangzik ismerősen, de majd mindjárt átbogarászom a mappát...
L'arc~en~Ciel vhogy nem tud megfogni. Jójó, Hyde hangja nem semmi, de az összhatás számomra nem annyira grandiózus.
Szomszédok... hehe, fel se sorolom inkább, mikkel vannak még sokkolva szegények.

Szerk: Lotus 2007-12-07 17:37:04
beküldve: 2007-12-07 16:07:01
(#5) Válasz Gegew40k (#4) üzenetére
rikaszan
rikaszan
[ Addiktgyanús ]
nekem teljes 4 ismétlem 4 db jrock szám teccik

Maximum the Hormone - What's up People?

Mucc - Libra

meg természetesen a sztem mindenki által jól ismert Haruka Kanata és Fighting Dreamers

A Libra-t nem ismerem, de többivel egyet értek...
És a L'arc^en^ciel-lel is :) Imádom őket (főleg az fma miatt XD azon belül kedvencem a Lost Heaven)
Nekem még nagy kedvencem Hayami Kishimoto... nagyon tud a lányka... Lendületes klippek... jó zene

Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-12-07 15:20:49
(#4)
Gegew40k
Gegew40k
[ Megszállott ]
nekem teljes 4 ismétlem 4 db jrock szám teccik

Maximum the Hormone - What's up People?

Mucc - Libra

meg természetesen a sztem mindenki által jól ismert Haruka Kanata és Fighting Dreamers

Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-12-07 14:28:53
(#3)
Nimlodel
Nimlodel
[ Addiktgyanús ]
Gackt *helyeslően bólogat* Iszony jó hangja van, nagyon szeretem a dalait. Returner, Seven és persze a Vanilla. De nekem akkor is a favoritom a L'arc~en~Ciel. Hyde hangjától egyszerűen a hideg fut a hátamon, elképesztő. Amit a Forbidden Loverben művel, az szinte... hú, nem is tudok rá mit mondani. És persze, ha már Hyde és Gackt, akkor a Moon Child betétdala, az Orenji no taiyou. Mindig bőghetnékem van tőle. Gyönyörű az a szám. Meg persze, GazettE. Nem tudom, én nagyon szeretem a számaikat, bírom, amikor üvölt a mélynyomó. Szegény szomszédok... De legalább tanulnak egy kis kultúrát. J-rock kultúrát...

Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-12-05 20:12:44
(#2)
Lotus
Lotus
[ Gyalog ]
Magam részéről elsőszámú imádottam Gackt (van 1 olyan érzésem, hogy közhely, de akkoris XD), szvsz hihetetlen szép/érdekes hangja van, és amiket írni tud, hát... *térdre borul* meg persze, ha már Gackt, akkor Malice Mizer is, na. :P De van itt még Kagrra,, Siam Shade, Utada, egy kis Maaya, egy kis Melody, egy kis Dir en grey és D'espairsRay meg Gazette is. (Utóbbi három 1ébként tényleg csak kis mennyiségben, mert amit játszanak, az nálam tűréshatáron túl van, hacsak fel nem b....ák az agyamat. ^_^)

beküldve: 2007-12-05 20:08:11
(#1)
Lotus
Lotus
[ Gyalog ]
El se hiszem, hogy ilyen téma még nincsen... na mind1, űr kitöltve, remélem, már kereslet is lesz a dologra. :)

Tehát: hallgattok-e japán előadókat, miért (nem), kik a kedvencek és miért, kiket kerültök nagyon messzire és miért, stbstbstb.

Szerk: Lotus 2007-12-05 20:13:17
Oldalak: ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 <<