Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán zenék
Ja! Mint pl.: nálam, igaz csak 1-2 számát hallottam, az rockos volt, de majd hallgatok mást is tőle! Már kiváncsi lettem arra a Gravitationos számra!!
hmm... bezzeg én még nem találtam kicsit rokkosabbat... noh.. majd rácuppanok...
Amúgy meg én is csak akkor fedeztem fel, mikor néztem az animét, és akkor ment alatta ez a szám, és nagyon megtetszett...
Tu me fais craquer, mon chardomeret...
Szerintem meg a Teddy Bear, plusz, mindenkinél becsúszhatnak véletlenek (hibák) [/QUOTE]
Ja! Mint pl.: nálam, igaz csak 1-2 számát hallottam, az rockos volt, de majd hallgatok mást is tőle! Már kiváncsi lettem arra a Gravitationos számra!!
Az öl meg, ami életben tart!!
Hát azért az Eolutionnek van egy rockos hangvétele Ayuminál De akkor is az M a legszebb száma
Szerintem meg a Teddy Bear, plusz, mindenkinél becsúszhatnak véletlenek (hibák)
beküldve: 2008-06-19 14:31:02
(#28) Hát azért az Evolutionnek van egy rockos hangvétele Ayuminál De akkor is az M a legszebb száma
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2008-06-19 14:40:46
beküldve: 2008-06-19 14:16:10
(#27) Ayumi Hamasaki szerintem nem rokkos... pl. egy szám a gravitationból amit Ayumi énekel, aminek a címe Teddy Bear (kedvencem ) egy nagyon lassú szám...
sőtt, rengeteg ilyen lassabb száma van... (szerintem)
sőtt, rengeteg ilyen lassabb száma van... (szerintem)
Az új rendőrsztorit inkább kihagytam, mert nem sok jót hallottam róla, plusz nem is Jackie Chan a főszereplő stb stb. Nekem a régebbi Hong Kong-i akciófilmek jönnek be inkább.
De ő az egyik főszereplő, de adott esélyt a felfedezettjeinek is, h megmutassák, mit tudnak! Daniel Wu Yin-Cho-ő a fiatal gyilkosok vezére / már több Jackie filmben láthattuk, és Nicholas Tse- ő játsza Jackie "társát" a filmben!
Én eredeti hanggal, angol felirattal láttam, és ha Daniel díjat kapott az alakításáért már csak nem lehet olyan rossz?!
Én nagyon nagyon imádom a japán zenét már majdnem 1 éve. Kedvencei a japán énekesnők.
Ayumi Hamasaki,BoA(ő koreai nemzetésigű),Koda Kumi,Anna Tsuchiya,Ayaka,Namie Amuro,Kawada Mami,Mika Nakashima,Nami Tamaki,Utada Hikaru,Yui,Yumi Shizukusha,Yuna Ito,Hajime Chitose.
Az énekesekből a nagy favorit Gackt,és mostmár kezdek az együttesek felé is kacsingatni pl:L'Arc-en-ciel,GazettE,Dir en grey.De ezekkel még csak ismerkedek.
Ayumi Hamasaki,BoA(ő koreai nemzetésigű),Koda Kumi,Anna Tsuchiya,Ayaka,Namie Amuro,Kawada Mami,Mika Nakashima,Nami Tamaki,Utada Hikaru,Yui,Yumi Shizukusha,Yuna Ito,Hajime Chitose.
Az énekesekből a nagy favorit Gackt,és mostmár kezdek az együttesek felé is kacsingatni pl:L'Arc-en-ciel,GazettE,Dir en grey.De ezekkel még csak ismerkedek.
Igen jó az ízlésed!! Őket én is szeretem! Bár akiket felsoroltam azoknak majdnem mindegyik zenéjét imádom!!
Akiket felsoroltál ők inkább rockosabbak (pl.: Ayumi Hamasaki) Nem?
Én inkább az R' n 'B-t kedvelem! Arra jól lehet breakelni!!
beküldve: 2008-06-19 13:51:48
(#22) Én nagyon nagyon imádom a japán zenét már majdnem 1 éve. Kedvencei a japán énekesnők.
Az új rendőrsztorit inkább kihagytam, mert nem sok jót hallottam róla, plusz nem is Jackie Chan a főszereplő stb stb. Nekem a régebbi Hong Kong-i akciófilmek jönnek be inkább.
Jaja, Jackie Chan is énekel. Úgy meglepődtem tizenöt év után, amikor kiderült, ő énekli a Rendőrsztori főcímzenéjét. :)
Igen és az Új Rendőr Sztorit láttad már?? Megvan a klippje!!! Egész jó! Am észrevettem, h az Új Rendőrsztori és az Ikerhatás 2 betétdala ugyanaz!! Csak az Ikerhetásnál vmi csaj énekli!! Röhejes!
Jaja, Jackie Chan is énekel. Úgy meglepődtem tizenöt év után, amikor kiderült, ő énekli a Rendőrsztori főcímzenéjét. :)
beküldve: 2008-06-19 12:15:19
(#18) Hi! Én naon szeretem a japán, koreiai és kínai zenéket!!!
Japánok közül kedvenceim: DBSK, OFF ON
Koreaiak közül: Rain, Super Junior
Kínaiak közül: Fai Lun Hai, Golf-Mike, F4, Ncholas Tse és bizony-bizony Jackie Chan is énekel!! Őt is szeretem!!
Am. Rain, színész is!! Játszik a Speed Racerben is! Most ez van a toppon azért írtam ezt.
Japánok közül kedvenceim: DBSK, OFF ON
Koreaiak közül: Rain, Super Junior
Kínaiak közül: Fai Lun Hai, Golf-Mike, F4, Ncholas Tse és bizony-bizony Jackie Chan is énekel!! Őt is szeretem!!
Am. Rain, színész is!! Játszik a Speed Racerben is! Most ez van a toppon azért írtam ezt.
Szerk: Drecho 2008-06-19 12:15:56
Nem akarok új témát nyitni, de ide azt hiszem bele tartozik amiről szeretnék írni. Egy anime számokat játszó bandát szeretnék alapítani, én lennék gitáros vagy basszeros, de inkább gitáros, szal kéne még dobos, billenytűs, énekesleányzó...én elképzelésem eléggé sokféle lenne a játékzenéktől az anime op/endingeken át sok maximum the homrone-nal...egész jó lenne, jelentkező?
Az ötlet jó, csak akkor igen faszányosan kell japánul tanulgatni...felolvasni nem elég (megasztáros bénázások...:) )
Amúgy ha rám hallgatsz, inkább legyetek humorpunk banda. mostanság sok van, de az emberek bírják.:) De animezenés stílus is jó, csak ez a rendes japántanulás, meg szerzőijogos dolgok... persze ezekkel csak akkor kell hülyülni, ha be is akartok futni. Sok sikert, és szerintem basszeros legyél, dobos meg billentyűs elég alaphangot, erős ritmust ad, a bassz lágyabb aláfestő jellege jobban passzolna szerintem...
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-06-11 19:03:48