MESI: *nem
MESI: Hogyha úgy rendeltél egy könyvet hogy ne is voltál regisztrálva akkor ki fogják hozni?
MARTINA: a keddi rendelés kb mikorra várható ?? mert már alig bírom kivárni
NORIE.SAYURI: tudja valaki, hogy milyen új mangák lesznek a nyári con-on?
MANGAFAN WEBBOLT: külföldre a szállítási költség több mint 5 ezer forint, így külföldről nem lehet rendelni a felületen. Ha ilyen költségek mellett is érdekel, vedd fel velünk a kapcsolatot: webbolt@mangafan.hu
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán zenék
Az új rendőrsztorit inkább kihagytam, mert nem sok jót hallottam róla, plusz nem is Jackie Chan a főszereplő stb stb. Nekem a régebbi Hong Kong-i akciófilmek jönnek be inkább.
De ő az egyik főszereplő, de adott esélyt a felfedezettjeinek is, h megmutassák, mit tudnak! Daniel Wu Yin-Cho-ő a fiatal gyilkosok vezére / már több Jackie filmben láthattuk, és Nicholas Tse- ő játsza Jackie "társát" a filmben!
Én eredeti hanggal, angol felirattal láttam, és ha Daniel díjat kapott az alakításáért már csak nem lehet olyan rossz?!
Az öl meg, ami életben tart!!
Én nagyon nagyon imádom a japán zenét már majdnem 1 éve. Kedvencei a japán énekesnők.
Ayumi Hamasaki,BoA(ő koreai nemzetésigű),Koda Kumi,Anna Tsuchiya,Ayaka,Namie Amuro,Kawada Mami,Mika Nakashima,Nami Tamaki,Utada Hikaru,Yui,Yumi Shizukusha,Yuna Ito,Hajime Chitose.
Az énekesekből a nagy favorit Gackt,és mostmár kezdek az együttesek felé is kacsingatni pl:L'Arc-en-ciel,GazettE,Dir en grey.De ezekkel még csak ismerkedek.
Ayumi Hamasaki,BoA(ő koreai nemzetésigű),Koda Kumi,Anna Tsuchiya,Ayaka,Namie Amuro,Kawada Mami,Mika Nakashima,Nami Tamaki,Utada Hikaru,Yui,Yumi Shizukusha,Yuna Ito,Hajime Chitose.
Az énekesekből a nagy favorit Gackt,és mostmár kezdek az együttesek felé is kacsingatni pl:L'Arc-en-ciel,GazettE,Dir en grey.De ezekkel még csak ismerkedek.
Igen jó az ízlésed!! Őket én is szeretem! Bár akiket felsoroltam azoknak majdnem mindegyik zenéjét imádom!!
Akiket felsoroltál ők inkább rockosabbak (pl.: Ayumi Hamasaki) Nem?
Én inkább az R' n 'B-t kedvelem! Arra jól lehet breakelni!!
beküldve: 2008-06-19 13:51:48
(#22) Én nagyon nagyon imádom a japán zenét már majdnem 1 éve. Kedvencei a japán énekesnők.
Az új rendőrsztorit inkább kihagytam, mert nem sok jót hallottam róla, plusz nem is Jackie Chan a főszereplő stb stb. Nekem a régebbi Hong Kong-i akciófilmek jönnek be inkább.
(; ・_・)―――――――――C<―_-)
Jaja, Jackie Chan is énekel. Úgy meglepődtem tizenöt év után, amikor kiderült, ő énekli a Rendőrsztori főcímzenéjét. :)
Igen és az Új Rendőr Sztorit láttad már?? Megvan a klippje!!! Egész jó! Am észrevettem, h az Új Rendőrsztori és az Ikerhatás 2 betétdala ugyanaz!! Csak az Ikerhetásnál vmi csaj énekli!! Röhejes!
Jaja, Jackie Chan is énekel. Úgy meglepődtem tizenöt év után, amikor kiderült, ő énekli a Rendőrsztori főcímzenéjét. :)
(; ・_・)―――――――――C<―_-)
beküldve: 2008-06-19 12:15:19
(#18) Hi! Én naon szeretem a japán, koreiai és kínai zenéket!!!
Japánok közül kedvenceim: DBSK, OFF ON
Koreaiak közül: Rain, Super Junior
Kínaiak közül: Fai Lun Hai, Golf-Mike, F4, Ncholas Tse és bizony-bizony Jackie Chan is énekel!! Őt is szeretem!!
Am. Rain, színész is!! Játszik a Speed Racerben is! Most ez van a toppon azért írtam ezt.
Japánok közül kedvenceim: DBSK, OFF ON
Koreaiak közül: Rain, Super Junior
Kínaiak közül: Fai Lun Hai, Golf-Mike, F4, Ncholas Tse és bizony-bizony Jackie Chan is énekel!! Őt is szeretem!!
Am. Rain, színész is!! Játszik a Speed Racerben is! Most ez van a toppon azért írtam ezt.
Szerk: Drecho 2008-06-19 12:15:56
Nem akarok új témát nyitni, de ide azt hiszem bele tartozik amiről szeretnék írni. Egy anime számokat játszó bandát szeretnék alapítani, én lennék gitáros vagy basszeros, de inkább gitáros, szal kéne még dobos, billenytűs, énekesleányzó...én elképzelésem eléggé sokféle lenne a játékzenéktől az anime op/endingeken át sok maximum the homrone-nal...egész jó lenne, jelentkező?
Az ötlet jó, csak akkor igen faszányosan kell japánul tanulgatni...felolvasni nem elég (megasztáros bénázások...:) )
Amúgy ha rám hallgatsz, inkább legyetek humorpunk banda. mostanság sok van, de az emberek bírják.:) De animezenés stílus is jó, csak ez a rendes japántanulás, meg szerzőijogos dolgok... persze ezekkel csak akkor kell hülyülni, ha be is akartok futni. Sok sikert, és szerintem basszeros legyél, dobos meg billentyűs elég alaphangot, erős ritmust ad, a bassz lágyabb aláfestő jellege jobban passzolna szerintem...
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-06-11 19:03:48
beküldve: 2008-06-11 18:00:23
(#16) Nem akarok új témát nyitni, de ide azt hiszem bele tartozik amiről szeretnék írni. Egy anime számokat játszó bandát szeretnék alapítani, én lennék gitáros vagy basszeros, de inkább gitáros, szal kéne még dobos, billenytűs, énekesleányzó...én elképzelésem eléggé sokféle lenne a játékzenéktől az anime op/endingeken át sok maximum the homrone-nal...egész jó lenne, jelentkező?
beküldve: 2008-04-30 16:03:15
(#15) Gyáhá!
Még csak most kezdek belemászni, de a kedvencek jelenleg: Moi dix Mois, Malice Mizer, Versailles, Gackt, Hyde, L'Arc~en~ciel, MUCC, D'espairsRay, Dir en grey, Kagerou, High and mighty color, Ali project /Az első japán zene, amit hallottam - félregépelés következményeként
/
Miért? mert imádom a gitártépős-dobpergetős fejhangon visítást , högéssel váltogatva ^^ Naja, /symphonic/power/black metalos volnék, vagy mifene... hopp! Ha már power: X Japan I,,I
Nagyon bejönnek a visual kei bandák /nem, nem vagyok "más" XD /, bár mikor megtudtam, hogy Mana férfi, az kicsit vicces volt ^^'
Nagy kedvencek:
Diru - Ain't afraid ti die, The final, Child prey, Saku, Obscure
D'espairs - Hai to ame
Malice Mizer - Beast of blood, Regret, Sakai no chi to bara
Moi dix Mois - Dialogue symphonie, Other side of the door, Ange, La dix croix
Gackt - Redemption, Noesis, Lust for blood, Luna, Secret garden
Laruku - Ready steady go, Route 666, New world, Stay away
Hyde - The cape of the storms, Hello //ilyen hangom volt - valaha :( //
...
Naná, nekem is örülnek a szomszéd lányok a koliban XD - főleg mikor elvont és/vagy zúzda zenét hallgatok
wehehe
Még csak most kezdek belemászni, de a kedvencek jelenleg: Moi dix Mois, Malice Mizer, Versailles, Gackt, Hyde, L'Arc~en~ciel, MUCC, D'espairsRay, Dir en grey, Kagerou, High and mighty color, Ali project /Az első japán zene, amit hallottam - félregépelés következményeként
/Miért? mert imádom a gitártépős-dobpergetős fejhangon visítást , högéssel váltogatva ^^ Naja, /symphonic/power/black metalos volnék, vagy mifene... hopp! Ha már power: X Japan I,,I
Nagyon bejönnek a visual kei bandák /nem, nem vagyok "más" XD /, bár mikor megtudtam, hogy Mana férfi, az kicsit vicces volt ^^'
Nagy kedvencek:
Diru - Ain't afraid ti die, The final, Child prey, Saku, Obscure
D'espairs - Hai to ame
Malice Mizer - Beast of blood, Regret, Sakai no chi to bara
Moi dix Mois - Dialogue symphonie, Other side of the door, Ange, La dix croix
Gackt - Redemption, Noesis, Lust for blood, Luna, Secret garden
Laruku - Ready steady go, Route 666, New world, Stay away
Hyde - The cape of the storms, Hello //ilyen hangom volt - valaha :( //
...
Naná, nekem is örülnek a szomszéd lányok a koliban XD - főleg mikor elvont és/vagy zúzda zenét hallgatok
wehehe
"Nem elég élni. Élni kell valamiért"
Szerk: Elnar 2008-04-30 16:12:32
beküldve: 2008-04-23 18:09:41
(#14) beküldve: 2007-12-23 22:49:10
(#13) Hmm, néhány kedvenc: Abingdon Boys School, Nightmare, An Café, FLOW, High and Mighty Color... és h ne csak Jrockot említsek, YUI, Ayumi Hamasaki, Tommy heavenly6 (Tommy february7 a másik művészneve, mondjuk nemtudom minek neki 2XD jah & ő lány). Amúgy a legtöbb előadótól pár szám van ami kedvenc, mint pl. Mell, Kawada Mami, Orange Range, Namie Amuro, Lena Park, BoA, Ichiko, Asian Kung-Fu Generation...stb.XD
Viszont ha japán zene, 2 nagy kedvencem van: az egyik az UVERworld (igaz még viszonylag újnak számítanak, mindössze 2 nagylemezzel), nagyon megfogtak a srácok, Takuya láw
A másik pedig az Ali Project... érzem azt a különlegességet a számaikban, amilyen különleges dolgokat én keresem az életben, úgy érzem h egyedi a zenéjük, dallamos és különleges
Viszont ha japán zene, 2 nagy kedvencem van: az egyik az UVERworld (igaz még viszonylag újnak számítanak, mindössze 2 nagylemezzel), nagyon megfogtak a srácok, Takuya láw
A másik pedig az Ali Project... érzem azt a különlegességet a számaikban, amilyen különleges dolgokat én keresem az életben, úgy érzem h egyedi a zenéjük, dallamos és különleges
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Hyde is favorit, de a Laruku-s időszaka sem rossz, de a szólókarrierjében az igazi.
Hát, nem tudom. Igazából Hyde szólókarrierjét még nem ismerem, de sok helyről azt hallottam, hogy azok a számok, amiket szólóban adott ki, nem olyan jók, mint a Laruku-s számok. De ha meghallgatom őket, majd akkor mondok véleményt.
Juj, én is felejtettem ki kedvenc előadót. Tudom, hogy már lassan 10 éve halott, de nekem akkor is kedvencem hide-sama, nyugodjon békében.
Tudtátok, hogy az X-Japan újra összeállt egy koncertkörútra(vagy valami ilyesmire
)? Biztosan ismeritek őket, hisz őrájuk szokták mondani, hogy a leghíresebb j-rock együttes volt. Bár, hide nélkül nem tudom milyen lesz...
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-12-22 15:12:13
(#11) Dir En Grey minden mennyiségben. A Withering to death, a Vulgar és a Gauze valami hihetetlen király albumok. A klippjeiket ajánlom midnenkinek elég beteg mind1ik
Ezekiel 25:17