Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán zenék
beküldve: 2009-01-23 15:21:59
(#91) Én ezt a számot szoktam mostanában hallgatni:
[Link]
imááádom a csajt (am. ismerős lehet a Nanából....Olivia Lufkin...vagyis Reira)
nomeg...imááádom!!! (Lucky Star OP egy kicsit felpörgetve...)
[Link]
És h a jrock/vkei vonal se maradjun ki xDDD
[Link]
[Link]
imááádom a csajt (am. ismerős lehet a Nanából....Olivia Lufkin...vagyis Reira)
nomeg...imááádom!!! (Lucky Star OP egy kicsit felpörgetve...)
[Link]
És h a jrock/vkei vonal se maradjun ki xDDD
[Link]
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-01-23 15:11:42
(#90) beküldve: 2009-01-22 01:04:02
(#89) Újabban rákaptam a Bleachre... Hát nem kiderült hogy az eddig is nagy favorit High and mighty color - Ichirin no hana az egyik OP-e?[Link]
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-01-22 01:04:23
beküldve: 2009-01-21 23:31:33
(#88) Vampire Knight.
Az első ed: [Link]
Iiigen, ezt már ismerem, és NAGYON szeretem. Megborzongtam mikor először hallgattam.
Én is így voltam vele Csak mondjuk nem értettem a kék fénycsóvát Yuki kezében -egyik barátnőmmel elkezdtünk azon hülyülni, hogy az egy fénykard és azért van ott, mert a jedik is knightok ....mondjuk ez a magyarázat minden logikát nélkülöz, de megmaradtunk ebben
A Black Lagoon op-je is jó, de csak a videóval; a szám magában nem olyan hatásos.
[Link]
beküldve: 2009-01-21 19:30:19
(#86) valaki nem tud esetleg egy jó sound trackos oldalt???
múltkor is gond volt a FMP! zenéjével mikor HL2 be alkottam meg modnak ugyanis csak .rpj fájlban találtam meg és az nem jó a menühöz ami már amúgy is 400 megából jött össze :S... szal lécci valaki mondjon egyet pls! HELP MÍ!
miért cseszeget mindenki a zenehallgatásért???
talán mert hajnal 4 kor még Hard Style meg Rap dübörög a házba én meg CoD-ozok üvöltözve xD
múltkor is gond volt a FMP! zenéjével mikor HL2 be alkottam meg modnak ugyanis csak .rpj fájlban találtam meg és az nem jó a menühöz ami már amúgy is 400 megából jött össze :S... szal lécci valaki mondjon egyet pls! HELP MÍ!
miért cseszeget mindenki a zenehallgatásért???
talán mert hajnal 4 kor még Hard Style meg Rap dübörög a házba én meg CoD-ozok üvöltözve xD
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
Szerk: Raidon 2009-01-21 19:33:39
Vampire Knight.
Iiigen, ezt már ismerem, és NAGYON szeretem. Megborzongtam mikor először hallgattam.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-01-21 19:05:58
Én a Darker than black op zenéivel vagyok úgy, hogy nem lehet egy rész kezdete olyan érdekes, hogy ne nézném végig a kezdő számot :)
Az első:
[Link]
Az első:
[Link]
A sorozatot még nem láttam ugyan, de ezt a számot imádom, meg az ABS majdnem minden számát.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-01-21 13:45:51
(#83) Azta! Még nem láttam ezt az animlt, de terveztem eddig is, hogy megnézem... Mostmár tuti megnézem - egyszer. Tényleg nagyon jók ezek a számok!!!
Az anime is nagyon jó, csak kell hozzá egy kis türelem, mert néha eléggé érthetetlen.
A másik anime, aminek még nagyon jó zenéi vannak; a Vampire Knight.
Egy másik: [Link]
Szerk: Yaven 2009-01-21 12:35:54
Azta! Még nem láttam ezt az animlt, de terveztem eddig is, hogy megnézem... Mostmár tuti megnézem - egyszer. Tényleg nagyon jók ezek a számok!!!
beküldve: 2009-01-21 01:08:15
(#80) Én a Darker than black op zenéivel vagyok úgy, hogy nem lehet egy rész kezdete olyan érdekes, hogy ne nézném végig a kezdő számot :)
Az első:
[Link]
A második:
[Link]
Az első:
[Link]
A második:
[Link]
Ugye, ez tipikusan az a fajta szám, amitől ösztönösen mozgásba lendülnek a végtagjaid.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Nem igazán az én stílusom az a zene, amit Tsuchiya-san képvisel, de az egyik barátnőmtől a tavaly előtti karácsonyon kaptam egy Anna T. válogatás CD-t, és mikor meghallottam ezt a számot... Volt ám shake my body... És több jó száma is van - a Nana számok is valóban ütősek voltak.
beküldve: 2009-01-20 20:28:48
(#77) Totál rákattantam Anna Tsuchiya ezen számára.
Vagány a csaj, és tök jó számokat énekelt a Nanához (mondjuk ez spec. nem ahhoz tartozik).
Vagány a csaj, és tök jó számokat énekelt a Nanához (mondjuk ez spec. nem ahhoz tartozik).
Szerk: Mariko 2009-01-20 20:29:59