Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Japán zenék
Az X Japantól végülis én csak a Dhalia és a Scars számot ismerem,örök kedvencek.
AKFG elmegy,elhangú,de mégsem unalmas,vagy ez inkább egyéntől függ,nem tudom.Sztem egyedi és én ezért szeretem,nem az a sablon "egymástleutánozzuk" banda,élvezhető számaik vannak,fasza kis hangzásvilággal.
A Lynch esetében a lentebb felsorolt 3 szám,ami nállam megy a médijapléjörben sokszor.Lusta vagyok a többi számot megszerezni-meghallgatni.De biztos jók azok is.
AKFG elmegy,elhangú,de mégsem unalmas,vagy ez inkább egyéntől függ,nem tudom.Sztem egyedi és én ezért szeretem,nem az a sablon "egymástleutánozzuk" banda,élvezhető számaik vannak,fasza kis hangzásvilággal.
A Lynch esetében a lentebb felsorolt 3 szám,ami nállam megy a médijapléjörben sokszor.Lusta vagyok a többi számot megszerezni-meghallgatni.De biztos jók azok is.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Az egyik legjobb szám a Dahlia albumról.^^
AKFG - elmegy, de nekem kicsit egyhangú. De nem rossz, azért szeretem őket is.
A legutóbbi hsz-od óta a Lynch került nálam előtérbe. Megszereztem gyorsan három albumukat és élvezettel hallgatom őket. Új kedvencek: Unknown Lost Beauty, I'm sick, b'coz luv u és még sok más.
AKFG - elmegy, de nekem kicsit egyhangú. De nem rossz, azért szeretem őket is.
A legutóbbi hsz-od óta a Lynch került nálam előtérbe. Megszereztem gyorsan három albumukat és élvezettel hallgatom őket. Új kedvencek: Unknown Lost Beauty, I'm sick, b'coz luv u és még sok más.
Nem is értem, eddig miért csak négy számot ismertem Tőlük.O_x?!
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-16 10:58:48
beküldve: 2010-05-16 10:24:36
(#347) X Japan-scars,most éppen ezt hallgatom.Meg visszaszoktam az Asian Kung Fu Generation hallgatásához is.
beküldve: 2010-05-13 20:46:40
(#346) YEAH!*___* Szeretem Őket is! Ez a szám az elsők közt volt, amiket megismertem anno Tőlük. Aztán ott volt még a Lizard - nah ettől rendesen borsódzik a hátam még most is, ha meghallgatom... - aztán a Pulse - ami stúdió felvételen kicsit más, de így se rossz^^ - és végül az an illusion.
Azóta is folyamatosan ismerkedem a bandával, és eddig még nem találtam olyan számot, ami ne tetszett volna.
Egyébként, hogy Ők ellátogatnak hozzánk, már sokkal reálisabb elképzelés/óhaj-sóhaj, mint mondjuk a B'z.^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-08 09:57:48
beküldve: 2010-05-07 22:53:41
(#344) Néhány Lynch számot belinkelek,egy az,hogy régen hallottam őket,kettő meg az,hogy hátha vki kedvet kap a meghallgatásukhoz ^^
Lynch-adore
Lynch-stuck pain
Lynch-shadowz
Egyébként a B'Z után ez a banda is belátogathatna hozzánk.
Lynch-adore
Lynch-stuck pain
Lynch-shadowz
Egyébként a B'Z után ez a banda is belátogathatna hozzánk.
Szerk: Souichiro 2010-05-07 22:58:32
Te miért kínzod magad ilyesmivel? Mazo vagy?
Valószínűleg egy részem az, nem találok rá más értelmes magyarázatot.
Yoroi: nekem sem volt kellemes. Ilyen esetekben mindig gyorsan ki kell mosni a... szennyet. Általában B'zt szoktam erre használni, de most Gamma Rayre esett a választás.
Közben elindítottam a videót mégegyszer (há!). Esküszöm ütemre táncolnak "shake it shake it baby - HELL IS THY HOOOME... darkness thy destiny - boy to love~"
Nagyon mókás.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Valamiért megnéztem. Nekem fájt.
Valakinek szólnia kéne Inabáéknak, hogy van egy olyan kontinens, hogy "Európa".
Írjunk neki levelet.
Moi Dix Moistól Dialogue Symphonie.
Nekem kell Mana-sama gitárja. Asszem 900 000 yenért lehetne az enyém egy olyan. Felejtős.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-05-07 18:23:05
beküldve: 2010-05-07 17:41:38
(#340) Megnéztem. VÉGIG.
[Link]
(koreai)
*gasp* Először az a máj boj, most meg ez. Mindjárt kiderül, hogy én igazából totál idol-mániás vagyok. Hát persze.
Meg akarom ütni. Mindet. Egyszerre.
[Link]
(koreai)
*gasp* Először az a máj boj, most meg ez. Mindjárt kiderül, hogy én igazából totál idol-mániás vagyok. Hát persze.
Meg akarom ütni. Mindet. Egyszerre.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-05-07 16:03:35
(#339)
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-07 17:28:07
beküldve: 2010-05-06 17:13:29
(#338) A Versailles koncertről:
A helyszín megváltozott! Dürer kert helyett Dieselben leszünk - ahol az LM.C is volt.
beküldve: 2010-04-26 20:34:23
(#337) Conon megvettem Versailles-re a jegyem, ha minden jól megy hétvégén a D'espairs Ray jegy is meglesz.

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-04-26 20:15:10
(#336) i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute