Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
beküldve: 2013-12-10 20:02:11
(#1419) ismerősöm elkezdte dúdolni, és addig kerestem idehaza míg rá nem jöttem mi volt az :"D de rég hallottam :o
[Link]
[Link]
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-11-19 17:12:04
(#1418)
Szerk: Dávid29 2013-11-19 17:12:35
Én személy szerint Tarját, a Nightwish egykori énekesnőjét tartom a világ legjobb énekesnőjének, de hát ízlések, és pofonok.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-10-11 18:18:12
(#1416) Én már nagyon régóta szeretem Christina Aguilerat.
Szerintem ő az egyik legjobb énekesnő a világon. Nagyon tetszik a hangszíne, és playback nélkül is nagyot üt a hangja^^
Respect!
Szerintem ő az egyik legjobb énekesnő a világon. Nagyon tetszik a hangszíne, és playback nélkül is nagyot üt a hangja^^
Respect!
A múltja miatt meg főleg.
Nagyon helyes! Szenttehén fórumozó kollega büszke lenne rád is,annak idején Ő ajánlotta a filmet is,meg a The Street Beats-et is.
Hoztam az Eternal Rock n Roll videóját: [Link]
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2013-08-01 18:36:47
(#1414) beküldve: 2013-07-31 21:59:52
(#1413) beküldve: 2013-07-07 14:27:30
(#1412) Én most Faylanra vagyok rákattanva
Ő énekli a Mirai Nikkiből az első endinget, és a második openinget.^^
Ő énekli a Mirai Nikkiből az első endinget, és a második openinget.^^
beküldve: 2013-06-06 23:34:31
(#1411) Mostanság a Crows Zero c. film Soundtrack-jét hallgattam sokat, nagyon ütős. Kedvencek:
The Street Beasts-től ez: [Link] és ez: [Link]
Illetve még: [Link]
és ez is megér egy misét: [Link]
The Street Beasts-től ez: [Link] és ez: [Link]
Illetve még: [Link]
és ez is megér egy misét: [Link]
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Szerk: Travis 2013-06-06 23:35:22
beküldve: 2013-06-06 22:50:27
(#1410) Kedvenceim
Ez a klipp, áá nagyon nagy:[Link]
[Link]
[Link]
Vagy ezerszer meghallgattam már őket, és ez a szám egyre növekszik.Imádom a stílusát! XD
Ez a klipp, áá nagyon nagy:[Link]
[Link]
[Link]
Vagy ezerszer meghallgattam már őket, és ez a szám egyre növekszik.Imádom a stílusát! XD
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
ahaha, nem éppen koffeinre gondoltam, azzal énis tele vagyok mostanában
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerinted mennyi koffeint tartalmaz az enyém 14.hét/vizsgaidőszak tájékán? kis naiv... :)
hint: reggel egy kávé, kettőkor még egy, meg valamikor a nap folyamán egy monster - ja igen, az "egy" kávé az egy 4-5 decis bögre, egy evőkanál istant nescaféval
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2013-05-24 16:07:00
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2013-05-24 15:53:45
beküldve: 2013-05-24 15:44:35
(#1406) Nálam a vizsgaidőszak
mit vizsgaidőszak, az egész burárum tizennegyedikhét!
zenéje a Zatox lett. És azt hiszem rákaptam a hardstyle-ra is újabban"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2013-05-24 15:41:50