Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Japán zenék
beküldve: 2010-07-07 09:06:59
(#394) beküldve: 2010-07-06 00:24:41
(#393) Az nagyon durva ha már shuffleben megmondom, hogy mi a következő szám?! D:
Hakanai Daimond
Eddig meg se hallgattam a live verziót omg.
Hakanai Daimond
Eddig meg se hallgattam a live verziót omg.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Kézhez kaptam aranyos, gyűrött EMS csomagban (nagy utat tett meg a drága x'D). Interneten még nem is láttam letölthető formában (vagy lehet csak nem kerestem eléggé). Én HMVről rendeltem, biztos elérhető máshol is, pl CDJapan - onnan eddig csak a Magicet rendeltem - meg még ezer más helyen, de igazából csak ezt a kettőt ismerem.
Úgy érted, hogy megérkezett, hogy kézhez kaptad, vagy interneten kaparintottad meg?
Ha kézhez kaptad, honnan rendelted meg? És nagyon drága volt? Mert én is szeretnék albumokat rendelni, de nem tudom honnan, és hogy ez mennyire lenne pénztárca fosztogató vállalkozás.^^"
beküldve: 2010-07-01 22:44:09
(#389) Na megérkezett végre Inaba új singleje, az Okay~ Máris ronggyá lett szegény hallgatva. Okay gyönyörű, Salvataion úgyszint, My Mirai meg a végére bekeményít egy picit.
Az új Inaba album, Hadou pedig 08. 18.-án jön ki~
Az új Inaba album, Hadou pedig 08. 18.-án jön ki~
Legelőször a Strength című zenéjük fogott meg, a Soul Eaterből ismeretes 4. ending. Aztán a D-Gray Man, korábban utált első op-ja, az Innocent Sorrow tetszett meg, mára pedig már 3 album van meg tőlük. Lehetne több is, de a maradék mind kicsi demo, úgyhogy csak a 3 nagyot szedtem össze
Valahogy így indult el az Asian Kung-Fu Generation is, csak abból 6 nagy album van meg, meg néhány demo

Valahogy így indult el az Asian Kung-Fu Generation is, csak abból 6 nagy album van meg, meg néhány demo

Szerk: Merchior 2010-06-12 19:49:25
Hogyhogy? Csak nem szereted őket? Hanem a Desert Rose című zenéjüket tessék még meghallgatni! Ez a 2008-as Japan Tour-ról való. Szerintem jobb, mint a stúdiós.

mostmár szeretem dél óta őket hallgatom
beküldve: 2010-06-12 19:00:12
(#386) http://www.youtube.com/watch?v=S QrqCkJZrEM
lájk~ ;)
lájk~ ;)
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
Hogyhogy? Csak nem szereted őket? Hanem a Desert Rose című zenéjüket tessék még meghallgatni! Ez a 2008-as Japan Tour-ról való. Szerintem jobb, mint a stúdiós.

Szerk: Merchior 2010-06-12 18:19:38
Két új kedvencem. Egyik jobb mint a másik
Atena az Abindgon Boys School-tól. Imádom. A legjobb rész 2:40-nél, és azután. Az valami fantasztikus lett
Ébresztő. Máris jól indul a napom, ha erre ébredek
Szintén az Abingdon Boys School-tól, Down to You

Atena az Abindgon Boys School-tól. Imádom. A legjobb rész 2:40-nél, és azután. Az valami fantasztikus lett

most már nekem is jó napom lesz
Szerk: Souichiro 2010-06-12 10:26:47
beküldve: 2010-06-10 14:33:02
(#382) Két új kedvencem. Egyik jobb mint a másik
Szintén az Abingdon Boys School-tól, Down to You

Szerk: Merchior 2010-06-10 14:34:58
beküldve: 2010-06-09 17:28:26
(#381) Japán humor. At it's best.
Kommunikáljunk B'z számokon keresztül
Ha Inaba mégis inkább matektanár lett volna
Jézusom. Sírok. X"DDD
Kommunikáljunk B'z számokon keresztül
Ha Inaba mégis inkább matektanár lett volna
Jézusom. Sírok. X"DDD
beküldve: 2010-06-07 19:09:15
(#380)