Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán zenék
beküldve: 2010-10-24 21:35:20
(#454) Lélekbemarkoló, japán, spirituális utazás végtelen dimenziókon keresztül
Van stúdió verzió is.
Goregrind forevőr. Tudtam én, hogy a random zajongásban is jók a japánok, nem csak abban, hogy nőnek öltözve koncertezzenek
Van stúdió verzió is.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-10-24 21:36:54
LM.C nem VK. Oshare Kei.
Igen,igazad van,am tudom,h Osare,csak vmi végett mindig kimegy a fejemből.Am kösz,h javítottad és észrevetted a hibát xD
Legalább vki figyelmes.
Hát a leírtak után,így utólag már nem is bánom,h nem voltam ott egyik koncerten sem.No mindegy.
Még mindig reménykedem egy Asian kung fu generation vagy esetleg (igen,1000% rá az esély,h sose lesz belőle semmi) B'z látogatásban nállunk,magyarföldön.De már annak is örülnék,ha vmelyik környező országba ellátogatna vmelyik.Vagy irány inkább Japán? Hátha egyszer kijutok pár napra,szétnézőbe a felkelő nap országába,de akkor úgy kalkulálom a dolgokat,h a kettő k*rvajó banda közül vmelyik koncertjére sikerüljön benézni.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
2. Állítólag(!) szoktak járni kínai pasik az eseményre, hogy... levadásszák a dekoratív és egyben üresfejű lánykákat.
Nem csak állítólag. Egy jányismerősöm is megkúratta magát egy kínai fazonnal egy ilyen akármin. Aztán megadta neki a számát, és azóta is várja, hogy felhívja.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Egy icipici hiba az agymenésben.^^"
LM.C nem VK. Oshare Kei.
Sajnos nem mindegy. XD
Eddig három "nagy" japán koncerten vettem részt.
Miyavi, LM.C, Versailles.
Mindegyiken, kivétel nélkül voltak nagyon jó fej, és kommunikatív emberek, és melletük kontrasztként, az agyamenten sikoltozó... lények. Mi értelme?!
LM.C nem VK. Oshare Kei.
Sajnos nem mindegy. XD
Eddig három "nagy" japán koncerten vettem részt.
Miyavi, LM.C, Versailles.
Mindegyiken, kivétel nélkül voltak nagyon jó fej, és kommunikatív emberek, és melletük kontrasztként, az agyamenten sikoltozó... lények. Mi értelme?!
A többi "apróság", amin megfordultam, csak azért nem lényegtelen, mert ott érdekes módon nem szabadultak be fangörlök.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-10-22 21:00:16
Teljes mértékben egyetértek veled,meg azt írtad le,ami a valóság.Ezek a fanpicsák,az embör a falra mászik tűlük má itten.
Volt egyszer egy Miyavi koncert,dátum,létszám lényegtelen.Sok fangörl csorgatta a nyálát Miyavira,de egy az,h lövésük sincs,h ki ő,eszik-e vagy isszák,kettő meg,h a közönség 95-98%-a csak sikítozni,meg nyálcsorgatni ment csak el,esetleg h a zismerőseinek elmondhassa,képzeed,vótam Mijavi konceeeten,olyan cukcsi volt.A maradék 2% ment el igazából a koncertre úgy,h érdekli is őket Miyavi,meg a zenéje.
LM.C koncert.De szerettem is én őket,de kinőttem már a Vizuál Kéj-ből,hála Koshiéknak.Na az LM.C-re talán mentem volna,kicsit jobban érdekelt engem,mint Miyavi-sama,a zenéjük is jobban bejön,meg a stílusuk is,vagyis csak bejött.
Ottis mi volt,koncerten: fangörlök által rendezett tömeg sze...izé sikítozásos-nyálcsorgatós hányás.
Ilyen a magyar Visual Kei rajongótábor? 90%-uk biztosan.Am meg az ilyen fangörl nyomorékok mi a ráknak élnek? Vagy ebben mi Fun van,h képzeld,Mijavi megfogta a kezem véletlen.Azta! És akkor most egy hónapig nem mosol kezet? Meg cica-mica harcot vívnak,h kinek ki a kedvenc Vizuál Kéj előadója.Nekem Maya-csán,kjááá,love.
OMFG!
Aki meg tényleg igazán szereti a Visual kei stílust,meg ezeket a fasza előadókat,az vagy nem tud elmenni koncertre,me nincs péz rá,anyuci-apuci nem pénzeli,vagy pedig egyéb elfoglaltság miatt le kell mondani ezekről a dolgokról.
Random agymenés off.
Volt egyszer egy Miyavi koncert,dátum,létszám lényegtelen.Sok fangörl csorgatta a nyálát Miyavira,de egy az,h lövésük sincs,h ki ő,eszik-e vagy isszák,kettő meg,h a közönség 95-98%-a csak sikítozni,meg nyálcsorgatni ment csak el,esetleg h a zismerőseinek elmondhassa,képzeed,vótam Mijavi konceeeten,olyan cukcsi volt.A maradék 2% ment el igazából a koncertre úgy,h érdekli is őket Miyavi,meg a zenéje.
LM.C koncert.De szerettem is én őket,de kinőttem már a Vizuál Kéj-ből,hála Koshiéknak.Na az LM.C-re talán mentem volna,kicsit jobban érdekelt engem,mint Miyavi-sama,a zenéjük is jobban bejön,meg a stílusuk is,vagyis csak bejött.
Ottis mi volt,koncerten: fangörlök által rendezett tömeg sze...izé sikítozásos-nyálcsorgatós hányás.
Ilyen a magyar Visual Kei rajongótábor? 90%-uk biztosan.Am meg az ilyen fangörl nyomorékok mi a ráknak élnek? Vagy ebben mi Fun van,h képzeld,Mijavi megfogta a kezem véletlen.Azta! És akkor most egy hónapig nem mosol kezet? Meg cica-mica harcot vívnak,h kinek ki a kedvenc Vizuál Kéj előadója.Nekem Maya-csán,kjááá,love.
OMFG!
Aki meg tényleg igazán szereti a Visual kei stílust,meg ezeket a fasza előadókat,az vagy nem tud elmenni koncertre,me nincs péz rá,anyuci-apuci nem pénzeli,vagy pedig egyéb elfoglaltság miatt le kell mondani ezekről a dolgokról.
Random agymenés off.
Szerk: Souichiro 2010-10-22 20:50:34
ezekmeg mikezek
Google. Wikipedia. YouTube.
Amúgy nem is tudtam, hogy magyarországon ennyi fengörl van. Azt hittem ennél picit n00babb a társaság.
Inkább lenne "n00babb" a banda... Ezekszerint még nem volt szerencséd egyik agyonfanolt zenekar magyarországi fellépéséhez sem. Jó, miért lettél volna, egyik sem a B'z volt.^^
Szeretem ezeket az együtteseket, de nem azért, mert "X-Y-kun olyan édes~~~*sikoly*!" Ez a halálom. Eljönnek sikítozni, nyávogni, meg hisztérikusan bőgni, de a ngyja azt sem tudja, hogy egy gitár hány húros. Cukiságból áll a világ.
Nippon Shoxxon sem, Digital Sushin sem, és Shinshoku Feverön sem voltam még. Ennélfogva értelemről nem tudok prédikálni. Annyit tudok - ezt is csak ismerősök elmondásai alapján - hogy pl. a Nipon Shoxxon:
1. Általában elég behatárolt a közönség. Van egy megszokott banda, azok fixek, mellettük meg a néha-néha betévedő friss húsok.
2. Állítólag(!) szoktak járni kínai pasik az eseményre, hogy... levadásszák a dekoratív és egyben üresfejű lánykákat.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-10-22 20:36:32
beküldve: 2010-10-21 21:17:56
(#448) B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-10-21 21:19:52
beküldve: 2010-10-21 20:22:49
(#447) Számomra a Metallica S&M koncertje teljesen új volt. Metalbanda szimfonikus zenekarral? Na az azért mégiscsak valami. Egy ilyenre bárki felkapja a fejét. Nem hittem, hogy bárki is tudna még csak hasonlót alkotni. De tegnap találtam valamit, ami ugyan nem egy Metallica, de a maga műfajában van olyan jó.
Íme: [Link]
Íme: [Link]
Szerk: Merchior 2010-10-21 20:23:49
ezekmeg mikezek
Ja, az ilyet lehet hozni európába. Amúgy nem is tudtam, hogy magyarországon ennyi fengörl van. Azt hittem ennél picit n00babb a társaság. Látszik, hogy nem vagyok járatos szándofdzsapan háza táján.
Még ezt a meg nippon shoxot meg digital sushit nem értem évek óta. Miatök ez és erre kik mennek? Komolyan van az ilyesminek nagy fanbase ittenhonban?
Meg van valami shinshoku fever is.
Annyira le vagyok maradva.
Ja, az ilyet lehet hozni európába. Amúgy nem is tudtam, hogy magyarországon ennyi fengörl van. Azt hittem ennél picit n00babb a társaság. Látszik, hogy nem vagyok járatos szándofdzsapan háza táján.
Még ezt a meg nippon shoxot meg digital sushit nem értem évek óta. Miatök ez és erre kik mennek? Komolyan van az ilyesminek nagy fanbase ittenhonban?
Meg van valami shinshoku fever is.
Annyira le vagyok maradva.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-10-21 15:39:28
(#445) Kész, meghaltam, és a csillagok közt ébredtem.
Január 19. ~ MUCC a Dieselben.
Január 23. ~ -Oz- az A38-on.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-10-21 15:46:45
Akad itt olyan szerencsés, aki eljutott a tegnapi D'espairsRay koncertre? Ha van, mesélhetne róla, hadd fájjon a szívem, amiért gyáva nyúl vagyok, és nem mentem el egyedül.
Ismerősöm (feneaszáját) ment, és azt mesélte, hogy ez volt az eddigi legdurvább koncertje. Pedig járt már egy-két helyen, a deathstarson is az első sorban nyomták, de még sose jött haza ennyire összekarmolva, verve. A fangörlök félelmetesek :'D. De állítólag kurva jó volt xC.
Én meg hezitáltam, menyek rá, nemenyek rá, mert debrecen nem a szomszédban van, aztán szépen kifutottam az időből. Már bánom :/
Szerk: miyu 2010-10-13 10:56:10
Shane Gaalaas a B'z nevezetű,japán banda dobosa.Mellesleg k*rvasikeresek,meg mindenki utánozza,utánozni próbálja őket,de nem sikerül a siker lemásolása,mert túl balf*szok,akik megpróbálják akár ezt a sikert is felűlmúlni,mint amit a B'z magának tudhat.
Eddig stim? Stim.
És hogy a B'z-zel együtt is miket leművel,arra itt egy fasza kis videó: B'z - all out attack
Eddig stim? Stim.
És hogy a B'z-zel együtt is miket leművel,arra itt egy fasza kis videó: B'z - all out attack
Szerk: Souichiro 2010-10-10 20:27:13
Ez is proshot. Több kameraállásból van felvéve és normálisan meg van vágva. Gondolom valamelyik albuma mellé járt a felvétel bónuszban, vagy valami ilyesmi.
beküldve: 2010-10-10 20:03:46
(#441) Hm... Nem tudom kiről van szó, de tényleg jó, amit csinál. Meg az egész zene tetszik már első hallásra is. Aztán a hangosításnak is és a felvételnek dicséret. Ritka az ilyen jó minőségű koncertfelvétel.
(kivéve persze a hivatalosakat)
Én sem vettem komolyan Shane bácsit ezidáig,végülis Tak,meg Koshi a lényeg,a többi tag meg csak úgy ilyen "dísznek" van,mondhatjuk akár így is.
De a tehetsége sosem volt kérdőjeles,végülis ha Shane nem lenne,akkor a B'z nem teljesítene ilyen jól mostanában.Bár lövésem sincs,h Shane mióta dobol Inabáéknak,de azért rakott hozzá ezt-azt
Hát az biztos
De a tehetsége sosem volt kérdőjeles,végülis ha Shane nem lenne,akkor a B'z nem teljesítene ilyen jól mostanában.Bár lövésem sincs,h Shane mióta dobol Inabáéknak,de azért rakott hozzá ezt-azt
De mindenképpen jobban dobol mint énekel...
Hát az biztos
Facebookon visszaigazolta a jelölést még a délelőtt folyamán Shane bácsi,kh'irály