Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán zenék
Ezek azok a vasalt hajú életre teljesen alkalmatlan félék? Mert én láttam már conon ...
Meglepő módon nem ilyenek voltak. Volt pl egy elég lelakott kinézetű szimplarocker fiúka is, mackós testalkattal, csapzott, hullámos hajjal. Nem egy bishi tipus, nah.
Nem lehet, hogy ez az összegyűlt népség mennyiségére vezethető vissza, és egyszerűen nem volt értelme tovább hergelni őket?
De igen, ez lehetett a dologban. Jó volt ez így. Nem igazán zavarta a fiúkákat a létszám, lezúztak ők így is mindenkit. XD
Miért, vannak durvábbak?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ezek azok a vasalt hajú életre teljesen alkalmatlan félék?
LOL. Lehet látni hogy nem voltál még jrock vagy vk koncerten. XD
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
És úgy vettem észre több fiú volt, mint úgy általában a japán zenekarok koncertjein.
Ezek azok a vasalt hajú életre teljesen alkalmatlan félék? Mert én láttam már conon - oké, tudom, conról nem fair példálozni, de máshol nem találkozom ezzel a japánosanimésjérokos réteggel hál' istennek - lmc-s vagy milyenes pólóban srácot. Nem értettem meg a létét abban a kerek 5 másodpercben amíg rá mertem nézni.
De biztos nem jó neki itt.
egy koncert ~fél órával előbb - és nem ennyivel később - elkezdődik?!
Nem lehet, hogy ez az összegyűlt népség mennyiségére vezethető vissza, és egyszerűen nem volt értelme tovább hergelni őket?
beküldve: 2011-01-26 18:14:33
(#495) Kicsit megkésve, de itt egy rövidke szösszenet a vasárnapi -Oz- koncertről:
Végezetül három kedvenc a bandától:
IN RUBBISH
LAST SHELL
VENOM
Este 6-ra értem oda az A38-hoz. Nem volt túlzottan nagy a tömeg, sőt, elég kevesen voltunk ami azt illeti. Körülbelül 10 perc alatt kockára fagytam, így elég nyűgösen telt a várakozás a kapunyitásig, ami késett. Beszabadulva a hajóra első dolgom volt megrohamozni a ruhatárat - ami ingyenes volt, yes~ - majd a mellékhelyiséget tekintettem meg, és kellemeset csalódva érzékeltem, hogy kultúrált.
A koncertteremben már zajlott a hergelés, hangulatteremtő japán rock muzsikákkal, és megtalálható volt a merchandise cuccokkal megrakott pultocska is.
"- Mennyi egy 4centes Rézangyal ágyas málna?
- 1150.
- Mennyi?
- 1150.
- MENNYI?!"
Visszatérve a tömeghez érdeklődve körbenéztem az arcokon. Eddigi tapasztalataimmal ellentétben elég normális volt a közönség, nem volt eltúlzott fangörlködés, rinyafeszt stb. És úgy vettem észre több fiú volt, mint úgy általában a japán zenekarok koncertjein.
Szomorúan nézem az órám, még körülbelül fél óra kezdésig. Bejön egy szervezőhölgy, elmondja az instrukciókat - ne fotózz, ne videózz, ne taposd agyon a másikat please - majd jó szórakozást kívánt.
Néhány perccel később elindult az intro és megjelent a banda. Én még ilyet sosem tapasztaltam: egy koncert ~fél órával előbb - és nem ennyivel később - elkezdődik?! Minden együttes példát vehetne az -Oz-ról.
A koncert kielégítően hosszú volt, az énekes cuki és vadító volt egyszerre - mondjuk nem akkor, amikor angolul próbált nyökögni, akkor inkább... kínos volt.^^" - és a banda többi tagja is kitett magáért.
A "tömeg" végén álltam, mégis nagyon közel voltam. Jó élmény volt. Régóta nem headbangeltem ennyit - még mindig elég merev a nyakam...XD - és régóta nem csapkodták ennyi féle színű és hosszúságú hajjal a hátam.
Természetesen megint akadtak néhányan, akik rosszul lettek, de talán nem volt olyan drámai a helyzet - de erről nyilatkozzanak az érintettek, azért hallottam néhány panaszos nyögést a koncert után.
Összeségében kétségtelenül ez volt az egyik legjobb koncertélményem - még akkor is, ha néha úgy hallatszott, mintha félplayback lenne - mert nem csak jó zene, de megfelelő hangulata is volt az egésznek.
A koncertteremben már zajlott a hergelés, hangulatteremtő japán rock muzsikákkal, és megtalálható volt a merchandise cuccokkal megrakott pultocska is.
Egy leányzót megkérdeztem az árakról: poszter 2500HUF, póló ???, CD 4000HUF stb.
Mivel átfagytam, gondoltam kérek magamnak az italellátóból egy kis rövidlöketet."- Mennyi egy 4centes Rézangyal ágyas málna?
- 1150.
- Mennyi?
- 1150.
- MENNYI?!"
Visszatérve a tömeghez érdeklődve körbenéztem az arcokon. Eddigi tapasztalataimmal ellentétben elég normális volt a közönség, nem volt eltúlzott fangörlködés, rinyafeszt stb. És úgy vettem észre több fiú volt, mint úgy általában a japán zenekarok koncertjein.
Szomorúan nézem az órám, még körülbelül fél óra kezdésig. Bejön egy szervezőhölgy, elmondja az instrukciókat - ne fotózz, ne videózz, ne taposd agyon a másikat please - majd jó szórakozást kívánt.
Néhány perccel később elindult az intro és megjelent a banda. Én még ilyet sosem tapasztaltam: egy koncert ~fél órával előbb - és nem ennyivel később - elkezdődik?! Minden együttes példát vehetne az -Oz-ról.
A koncert kielégítően hosszú volt, az énekes cuki és vadító volt egyszerre - mondjuk nem akkor, amikor angolul próbált nyökögni, akkor inkább... kínos volt.^^" - és a banda többi tagja is kitett magáért.
A "tömeg" végén álltam, mégis nagyon közel voltam. Jó élmény volt. Régóta nem headbangeltem ennyit - még mindig elég merev a nyakam...XD - és régóta nem csapkodták ennyi féle színű és hosszúságú hajjal a hátam.
Természetesen megint akadtak néhányan, akik rosszul lettek, de talán nem volt olyan drámai a helyzet - de erről nyilatkozzanak az érintettek, azért hallottam néhány panaszos nyögést a koncert után.
Összeségében kétségtelenül ez volt az egyik legjobb koncertélményem - még akkor is, ha néha úgy hallatszott, mintha félplayback lenne - mert nem csak jó zene, de megfelelő hangulata is volt az egésznek.
Hm, ez mégsem lett túl rövid.^^"
Végezetül három kedvenc a bandától:
IN RUBBISH
LAST SHELL
VENOM
Szerk: Miho ~ ミホ 2011-01-26 18:20:41
jah igen, én is...a feketét, amin olyan kis vonat is volt XD...meg tesóm tök ügyesen lealkudott belőle 500 ft-ot nekem alkudni eszembe se jutott volna
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-01-21 20:59:47
(#493) Oz-ra sajnos én sem megyek. MUCC-on voltam és eszméletlenül jó volt. :) Be is zsebeltem magamnak egy pólót.
Hát én csak akartam....de elfogyott a pénz a MUCC koncert után, meghát a Miyavi koncertre is spórolok...meg nem is lett volna kivel mennem
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-01-21 18:00:57
(#491) Van esetleg olyan fórumlakó, aki tiszteletét teszi a vasárnapi -Oz- koncerten? Fontos lenne tudnom...
beküldve: 2011-01-20 16:58:32
(#490) Valaki volt rajtam kívül MUCC koncerten innen tegnap? Ha igen, neki hogy teccett? Mert szerény véleményem szerint eszméletlen jó volt
LOL,de ismerős vidi,vagy linkelte már ide vki,vagy pedig múltkor amikor B'z videókat keresgéltem,ne csodálkozzak h ezt is beadta,ezt a Kamiki Aya izét.Enyhén szólva ez lopás? Nem,nem fogom mondani rá,h ez hűdefasza,meg de profi.
Am Shane mellett Barry Sparks-ot is honnan sikerült odavarázsolni maguk mellé,az is rejtély.Ja és mekkora mázlisták ezek ketten,h másik kontinensről jöttek,mégis Koshiékkal együtt zenélhetnek.Ez nem sokmindenkinek adatik meg,egy ilyen lehetőség.
Ohta Shinichiro-ról meg nem sokat tudok.Legelőszőr a 2006-os All Out Attack-en figyeltem fel rá,ez az egyedi hajszekezet,szekszi.Utána a hangja sem rossz,gitározni is tud,stb,stb,bla,bla,bla.Keresgé ltem,doa.Ennyi.Japánul meg nem sokat tudok...úgy biztos több infó van róla,meg Akihito-ról.
Am Shane mellett Barry Sparks-ot is honnan sikerült odavarázsolni maguk mellé,az is rejtély.Ja és mekkora mázlisták ezek ketten,h másik kontinensről jöttek,mégis Koshiékkal együtt zenélhetnek.Ez nem sokmindenkinek adatik meg,egy ilyen lehetőség.
Ohta Shinichiro-ról meg nem sokat tudok.Legelőszőr a 2006-os All Out Attack-en figyeltem fel rá,ez az egyedi hajszekezet,szekszi.Utána a hangja sem rossz,gitározni is tud,stb,stb,bla,bla,bla.Keresgé ltem,doa.Ennyi.Japánul meg nem sokat tudok...úgy biztos több infó van róla,meg Akihito-ról.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Halovány fogalmam sincs. Ahogy arról se, hogy Shanet hol szedték össze.
Ellenben ez a Shinichiro (mindig azt hittem Shinjiro) másoknál is házal, mint pölö annál a lányzónál, aki coverelte a Pierrot-ot. És ha ez még nem lenne épp elég, gyakran előadja a kis koncertjein a Love Phantomot is, ami meg szentségtörés.
[Link]
Ellenben ez a Shinichiro (mindig azt hittem Shinjiro) másoknál is házal, mint pölö annál a lányzónál, aki coverelte a Pierrot-ot. És ha ez még nem lenne épp elég, gyakran előadja a kis koncertjein a Love Phantomot is, ami meg szentségtörés.
[Link]
Á,ez jólesz.Ennek örömére visszarakom a legelső Tak-os avatarom.
Am Hanon,Ohta Shinichiro,meg Akihito,a doa-ból, hogy barátkoztak ennyire össze Inabáékkal,h egy csomó B'z klippben meg turnén együtt zenélnek? Jobbanmondva kiegészítik a bandát.
Te úgyis jártas vagy a témában.
Am Hanon,Ohta Shinichiro,meg Akihito,a doa-ból, hogy barátkoztak ennyire össze Inabáékkal,h egy csomó B'z klippben meg turnén együtt zenélnek? Jobbanmondva kiegészítik a bandát.
Te úgyis jártas vagy a témában.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerintetek a MUCC-re még kapok jegyet?*reménykedik*
Én most szerdán vettem meg a jegyemet. Elvileg a helyszínen is kapható lesz.
beküldve: 2011-01-07 15:56:29
(#485) Inaba-sama és Tak aszondja buék.
[Link]
...de AZ A HAJ.
Most hirtelen nem tudom eldönteni, hogy lenőtt-e a turnézás alatt a festettszőkésfosbarna (nem, szép volt az amúgy), vagy befestette feketére. :'DD
[Link]
...de AZ A HAJ.
Most hirtelen nem tudom eldönteni, hogy lenőtt-e a turnézás alatt a festettszőkésfosbarna (nem, szép volt az amúgy), vagy befestette feketére. :'DD
Szerk: Hanon 2011-01-07 15:56:39