Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Akkor most mondom,hogy kibaszottkurvajó banda.
Igen,feloszlottak 2000-ben,de tavaly újra összeállt a banda és nyomassák ezerrel,mint mindig.Megnéztem a "20th Anniversary World Tour Reboot to the New Moon" koncertjüket,meg vagyok elégedve a srácokkal.LIVE-ban,akárcsak a B'z,a Luna Sea is ezerszer jobb bármely Japán bandánál.Gravity és Rosier a kedvencem még mindig,ami a számokat illeti,a tagok meg atom módon nyomassák.
És még milyen jó,hogy amikor egy nevesebb,nagyob JRock banda útnak indul,hogy turnézzon egyet,Magyarországot valamiért kihagyják...bezzeg Németországban tavaly Novemberben eljutottak,mennyiből tartott volna benézni hozzánk is? De most komolyan...Azért remélem,hogy eccer lesz idehaza B'z koncert mellett Luna Sea is.
Ja és aki szereti a Maximum the Hormone-t,annak jó hír,hogy elvileg újra együtt a csapat! Daisuke-nek valami torkműtétes izéje volt asszem,hogy hörög úgy? A dobos csajnak meg nemrégiben született meg a kislánya,így kérdőjeles volt,hogy mi lesz a Hormone sorsa.Különösebben semmi,mert mintha mi sem történt volna,megleptek minket egy új videóval,meg hogy ittenvagyunk-e! Érdekes lett a videó,az első másfél percet végigröhögtem,hogy miez,aztán meg rájöttem,hogy MÖTÁÁÁÁÁL! PV ザ ホルモン maximum the hormone
Egyébként jó tudni,hogy a dobos csajszi,meg a gitáros,testvérek.
LOL azé,nem? Nao Kawakita és Ryo Kawakita.
Pedig nincs még egy szerteágazó ága a metálnak, mint a death. Death metal a Cannibal Corpse, döngölős témákkal, szimpla hörgős vokálokkal, de death a Fleshgod Apocalypse is, vonósokkal, operára hajazó vokálbetétekkel, death a Disfiguring the Goddess is, faék egyszerűségű témákkal és embertelen vokálokkal, vagy az Autopsy, ami meg úgy hangzik, mint valami fűtől belassult thrashnóta. De death (meg még sok minden, de lényegtelen) az Opeth is, őket meg csak nem kell bemutatni. Persze sok a hasonszőrű (de gyökér szó), unalmas brutal meg slam banda, akik blastbeatekre játszanak semmitmondó, br00talnak szánt riffeket, pitch shiftelt, még br00tálabbnak szánt vokálokat nyomnak rá, és örülnek a fejüknek, és sok az ember, akiket felizgat ez a szvsz vicc kategóriás br00talizálás, de vannak bandák, akikre megéri odafigyelni. Kár, hogy mainstream magasságokba ez a zene soha nem fog eljutni.
Necro: És mennyit fizethetett a srác, hogy Japánba elküldjék neki azt a Cephalotripsy pólót
Amúgy vicces dolog ez a death metal. Egy ember az egyikre azt mondja zseniális, a másikat oltja ahogy csak éri. Én meg ugyanolyannak hallom mindkettőt. Nem vagyok elég zenész. Biztos olyan dolog ez mint a progresszív metal, annyi különbséggel, hogy utóbbit fel tudom fogni.
Mi a tökért kell pózerkedni.
Miért kell metal bandáknak EGYÁLTALÁN music videokat csinálni? Miért jó egy 6 perces számot 3 percere megvágni, hogy beleférjen a műsoridőbe és kevesebbet kelljen hülyén álldigálni és furcsán gesztikulálni a forgatás alatt, várjunk, megválaszoltam a kérdésem.
Ennyovel csak nem lehet több a bevétel egy hülye videó miatt. Vagy igen.
már nem tom hányadszor láttam az Animax Musix 2010-et és az Elisa nevű énekesnő mindig lenyűgöz! Ha vki tud vmi jó oldalt róla ahol le lehet tölteni az albumait az kérem írjon egy e-mailt nekem!
kittikeyko@gmail.hu
köszike
Ismerősöm linkelte tegnap, és nekem azonnal a soundofjapan jutott eszembe. De mivel oda nem vagyok regisztrálva, ezért ide írok. Valaki, aki regisztrálva van oda, követelje a srácokat helyettem.
Örvendetes amúgy, hogy nem csak kiöregedő rokksztárok, idolok meg buzik vannak a japán zenei színtéren
Mit meg nem adnék, hogy én is ilyen metál módon nézzek ki
De sajna látszik Tak 'bá arcán,hogy öregszik.És ez engem elszomorított ma is,meg úgy az elmúlt 2 hónapban,amióta feltűnt.Figyelmes vagyok,na!
De ne csak szomorú dolgokról legyen szó,Koshi elcseszett Bad Communication-je az pont a 2003-as "Final Pleasure,It's showtime" koncerten volt.Szépen énekelget,aztán rájött,hogy rossz sorba kezdett,hallani lehetett a hangján is,hogy nem stimmel valami,szépen el is csendesedett Inaba-san.A közönség mit sejthetett ebből az elcseszésből...Érdekes volt,de neki elnézzük ^^
Vén trotty. Neeem.
50 éves a B'z gitárosa.Nice
Nameg hamár itt vagyunk, volt az a még ősidőkbeni live-gym ahol elcseszte a Bad Communicationt, meg ugye a hózentrógeres előadás (amit nem hiszek el hogy 2000 után műveltek, olyan ruhát ember nem vehet fel az ezredforduló után).
Typhoon No.15 B'z LIVE-GYM The Final Pleasure "IT'S SHOWTIME.Egy kis Ai no mama ni,ahol Tak pont ebben a hózentrógerben feszít,mint ahogy köll! Ha ez az,amire gondoltál.Nézd meg és majd kiderül.Csakmegtaláltam nagy nehezen.
Egyébként tudtam én,h 2000 utáni Live-Gym-ben volt,mivel Shane csak 2000 után csatlakozott a bandához,pontosan nemtom melyik évben.És ha Shane is ott van a háttérben,akkor csakjól gondoltam,h ez a Typhoon No.15 a megoldás.A helyszín,Tak gitárja,Koshi hajállása,ezek mind árulkodó jelek voltak számomra...ha meg tévedtem,akkor evvan,sprite xD
Erről jut eszembe,2006-os Live-gymben volt egy nő,aki enyhén szólva is magára hívta a figyelmet xD A biztonságiak ráncigálták kifele,majd Koshi odaszólt,h miafaszomvanmáottan.A kamera is ráfókuszált a nőcire,a csajon ilyen cukisárga felső volt,rajta B'z live-gym felirat,meg eszméletlen nagy dudák,a dudákra a kamera mégjobban ráfókuszált xD Még Koshi is elröhögte magát.EPIC.
Ez asszem a Juice és a Pierrot közötti szünetben volt.
Az meg volt szervezve. Az volt a felvezető a Juicehoz, témához illően.
A másodikban bottleges videóban mi folyik 4:45-től? Nemtudokjapáánúúúúúúúl! xD
Lövésem sincs,de az idétlenkedés az megy benne. Sztem a szokásos,live-gymeknél megszokhatott beszélgetés a koncert egy bizonyos szakaszán.
Erről jut eszembe,2006-os Live-gymben volt egy nő,aki enyhén szólva is magára hívta a figyelmet xD A biztonságiak ráncigálták kifele,majd Koshi odaszólt,h miafaszomvanmáottan.A kamera is ráfókuszált a nőcire,a csajon ilyen cukisárga felső volt,rajta B'z live-gym felirat,meg eszméletlen nagy dudák,a dudákra a kamera mégjobban ráfókuszált xD Még Koshi is elröhögte magát.EPIC.
Ez asszem a Juice és a Pierrot közötti szünetben volt.
Ésmégmindig nem találom a Deep Kiss PV-t.Látni akarom teljes egészében,ahogy Tak a rendőrautó tetején gitározgat,James a rendőr meg sikítozik,hogy mitcsinálszazautómon? xD
És már az alapján is kurvajó volt :Đ
Jók ezek a bootlegek. Annyira tudni szeretném, hogy mi folyik a másodikban 4:45-től a színpadon.
És a rádiós verziós sem annyira vészes.Tak gitárjátéka meg...huszonév elteltével még dúrvább,mint valaha!
Ma megnéztem azokat a B'z 10th anniversary official Bootleg videókat.Szintén jobb,mint amire számítottam,főleg régi live-gymekről volt szó,közben Inaba és Tak kommentelgettek hozzá,stb,stb. A Deep Kiss PV-t meg most láttam előszőr.Brutál.Nem tudtam eldönteni,h a zsaru tényleg beleköt Tak-ba,mert a rendőrautó tetején gitározik és Koshit szándékosan ráncigálja,vagy ez csak a PV része,de végül ez csak a PV kedvéért volt xD