Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
De a Kishidan - One Night Carnival is tetszeni fog.Tü-tü-tü-tü-tütütütü tü Á-húú! Tü-tü-tü-tü-tütütütütü Á-húú! Tü-tü-tü-tü-tütütütütü Rüüü-á-húú! Tü-tü-tü-tü-tütütütütü húú! ez nem megy ki a fejemből xD
[Link]
Számomra a japán
Arch Enemy
1000 forintot meg megért,30x45-ös.
És egy Scandalos poszter is feszít mellette majd,egyenlőre nem raktam fel a falra,mert kib*szott kemény fotópapírra nyomatták,így lehajlik a falról,most még a "lapítom őket ezerrel" fázisnál járunk.
ÉS a képek:
Előre is gomen a trash minőségért,szegény telefonom már ettől is elfárad,de a lényeg kiszedhető.
És egy kis on,Kanon X Kanon koncerte jön vki novemberben? Nem az én stílusom,de meggondolom még.
Mázlista xD
Akkor nem csak én mentem melózni másnap,vagyis én még éjszaka sem aludtam,mert nincs vonat este 10 után Csongrádra,így maradt az éjszakai fentmaradás,na meg vigyázni kellett,nehogy vmi csöves kiraboljon az éjszaka közepén,két ismerősöm,egy csaj,meg a haverom aludtak,én meg őrködtem. LOL
Mindenesetre várom vissza a srácokat,remélem lesz még Diru európában és hozzánk is benéznek még.
Souichiro nagyjából összefoglalta a lényeget. Valóban isteni volt! Annyit nem tudtam még azóta sem eldönteni, hogy nagyon fáj-e a kimaradt Toguro, vagy beértem az Ain't Affraid To Die-al, mint Diru féle ballada. Összességében zseniális volt.
A koncert után a szivárvány minden színében pompázó hajszálakat szedtem le a testemről, kék-zöld foltjaim is lettek, a hangomat elhagytam valahol két Kyo-féle hörgés-visítás között, és csak most sikerült megtalálnom nemrég. Nem beszélve a nyakamról, ami napokig fájt. Headbang fitness, nyakra gyúrok, haver!
Másnap pedig fél nyolcra mentem nyolc órázni. Ugye-ugye?: "Nyolc óra munka, nyolc óra pihenés, nyolc óra szórakozás..."
És: enyém Die pengetője. Csak úgy mellékesen. Nah.
Koncert: kb. 20:07-kor a tagok felléptek a színpadra.ORDÍTÁS,ÜVÖLTÉS, SIKÍTOZÁS a csajok részéről,stb,stb.Ugrálással ,majd headbengeléssel indítottunk,
3 perc alatt lett is olyan döbmeleg bent,hogy az csak na! Amely számok tetszettek,am az összes tetszett,de ezek a legjobban az az...Obscure és a Lotus.Készítettem pár képet,fészbúkon aki ismer,megnézheti őket,ide nem linkelem már,elég fáradt vagyok még azóta is.Sikerült a tömeg közepébe bejutnom,ment is a pogó,meg a lökdösődés mellettem,hála a drága Cseh és Lengyel fanoknak! Szegény magyar csajszikat sajnáltam,akik mellettem álltak,próbáltam őket védeni ezektől a vadállatoktól,de sajna kaptak kicsit a lökdösésből.A dobverőt majdnem sikerült elkapnom,az előttem álló emberkének szánta Shinya.Kyo kocka hasa,meg a rengeteg tetkó az egész csávón...és a hörgései,hangja...ISTENI VOLT! Koncert végén locsoltak minket ásványvíz féle akármivel,telibetaláltak vagy 5x,de ez a Dir En Grey tagoktól alap xD Szal fasza koncert volt.A dobverőt sajnálom,egy sorral csúsztam hátrébb...pont az az egy sor és enyém Shinya dobverője,fasz kivan.
Hol árulják? Főleg olcsóbban? Asszem a Mondofórumon olvastam,vki eladja a jegyét,de biztos le is csaptak rá...érdemes animus fórumokon az eladás-vétel topikokat átnézni még 2 nappal koncert előtt...vagy nem.De hátha.A Gackt nevezetű akármihez hasonlítva a 6 ezres belépő elég baráti,Gackt-ra asszem csak egy tizes volt a beugró.Gackt meg hiába nagy sztár,meg f*szom tudja még micsoda,a Dir En Grey sokkal állatibb.Nem is embereknek való.A zenéjükhöz,főleg,ha a PV-jeiket nézed,gyomor kell.Azért jó a Diru.
Egy kis kedvcsináló a koncerthez: [Link] Kedvenc rész 09:04-től.Red Soil.
ejnye
és hol árulják ezeket a jegyeket? ha olcsóbban el tudnék kapni egyet, lehet, hogy megérné elmenni
bár nemhiszem
Aztak*rva,behalok! Sok fiatal (értsd 14-16 éves) eladja a Dir En Grey koncertjegyét,mert csak szülői felügyelettel,vagy beleegyező nyilatkozat jellegű sz*rsággal mehetnek be,ugyebár kiskorúak még.Szívás.Főleg,ha szegény szülő véletlen elkísérné csemetéjét egy ilyen jellegű METÁLZÚZDA koncerte,majd amikor Kyo elkezd sikítozni,meg hörögni,mint aki három napja nem aludt,a szerencsétlen szülő,aki mit sem sejtett,mire megy csemetéjével,fejvesztve menekül kifele a Clubból.LOL?
Jah,meglehet.De az ilyenek minek vesznek akkor jegyet? De most komolyan...így is elég retardált a mai fiatalság,mit kell őket félteni? Felénk,Csongrád cityben a buszmegállóban csicskáskodnak,feszítenek 15 évesen,akkor minek nekik szülői felügyelet?
On: töltök The Birthday LIVE-ot.Annyira hiányzik már ez a jóféle garage rockos,punk rockos,blues rockos hangzás.
Pedig ez nem is japán zene.Nem a lóf*szt.Ezer éve a B'z dobosa,az meg alapból japán banda,és az meg ide való.
Nesze nekem hörgőshányósjapcsimetááál . Máris szebb a napom.
Most meg rákattantam másfél év szünet után az X Japanra,megin.
Szép kis videó a Jade.A jó rész 1:03-nél kezdődik.
Taiji,a basszeros halála...OMFG! Születésnapja után pár nappal,46 évesen hunyt el.Egy nagyszerű embert veszített el a JRock világa.
Sugizot meg milyen jó baszogatni,h páran hárdkór tag aszongya: "sosem tekintették őt X Japan tagnak".A nagy hárdkór fanok megszóóólaaatak.Végülis a Luna Sea az ő "családja",meg a gitártudása az,ami számít,nem pedig,h melyik bandához való.