Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán zenék
beküldve: 2011-10-29 22:57:53
(#589) Kanon X Kanon koncerten ne keressetek,nem leszek ott.
Aki meg majd megy,az úgyis elmeséli pár szóban,milyen volt.
Tegnap meg kis híján elhittem,h lesz jövőre Scandal európai turnésorozat.Youtube-on egyik Scandalos beszélgetős videóban Haruna említette a 2012es londoni olimpáit,erre vmi idijóta beírja kommentnek,lesz Scandal koncertdömping jövőre. Na,hiszem ha látom...Vagyis szeretném látni őket.
Aki meg majd megy,az úgyis elmeséli pár szóban,milyen volt.
Tegnap meg kis híján elhittem,h lesz jövőre Scandal európai turnésorozat.Youtube-on egyik Scandalos beszélgetős videóban Haruna említette a 2012es londoni olimpáit,erre vmi idijóta beírja kommentnek,lesz Scandal koncertdömping jövőre. Na,hiszem ha látom...Vagyis szeretném látni őket.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-10-16 20:20:56
(#588) beküldve: 2011-10-16 12:02:26
(#587) Conos szerzemény,mivel a falra felszerkeszteni kurvanehéz,így maradt a szerkrény,ja és kétereöccázé volt.Fél Dir En Grey belépő ára végülis.Élőben egyébként dúrvábban néztek ki.De hát így legalább minden nap van Dir En Grey koncert,közben dübörög a zene alatta médiapléjörből,már csak a rokker haverok hiányoznak,meg a pogó.Izé,most nézem...pezsgősüveg a másik szekrényben,igen,ott jobb oldalon...felette vmi likőr féleség még áprilisból...
beküldve: 2011-10-12 16:22:39
(#586) http://online-kerdoiv.com/index/ view/hash/d1bd50be9fe17b50613d15 44299d490c
Sziasztok! Én a japán zenével kapcsolatban írom a szakdolim és ehhez állítottam össze egy kérdőívet. Kérlek szépen titeket, hogy akinek ideje van és egy kicsi köze is a japán zenéhez az töltse ki, mert fontos lenne, hogy minél többen válaszoljanak. Nagyon köszi előre is! chu mindenkinek :) Jah és aki már találkozott vele másik oldalon az ne válaszoljon újra DD
(ezek de cukik D) és a linknél belepakolgat space-eket mikor postolom nemtom miért de nemtom megcsinálni, szal mikor másoljátok, egyben van az egész link nincs benne sehol space, ahol van; töröljétek ki és bejön az oldal
Sziasztok! Én a japán zenével kapcsolatban írom a szakdolim és ehhez állítottam össze egy kérdőívet. Kérlek szépen titeket, hogy akinek ideje van és egy kicsi köze is a japán zenéhez az töltse ki, mert fontos lenne, hogy minél többen válaszoljanak. Nagyon köszi előre is! chu mindenkinek :) Jah és aki már találkozott vele másik oldalon az ne válaszoljon újra DD
(ezek de cukik D) és a linknél belepakolgat space-eket mikor postolom nemtom miért de nemtom megcsinálni, szal mikor másoljátok, egyben van az egész link nincs benne sehol space, ahol van; töröljétek ki és bejön az oldal
Szerk: Polgár Veronika 2011-10-12 17:03:45
beküldve: 2011-10-07 18:53:17
(#585) SPYAIR
nem tudom ki ismeri de tök jók :)
de a legnagyobb arcok: SA azaz Samurai Attack, egy punk banda, voltam koncerten kint Japánban <3
nem tudom ki ismeri de tök jók :)
de a legnagyobb arcok: SA azaz Samurai Attack, egy punk banda, voltam koncerten kint Japánban <3
どんなに遠く思えても自分で選んだ道をそのまま行けばいい
beküldve: 2011-09-23 19:41:51
(#584) Happy Birthday,Koshi Inaba Na meg még sok-sok év zenélést.
A Kataomoi-t ismerem,párszor meghallgatom,amikor olyan kedvem van,am meg...olyan,mint az AKB 48,azt is néha hallgatni szoktam,upsz,.most lebuktam xD Nem,AKB-ékat útálom,iszonyatosan tré a zenéjük,mit vannak elájulva tőlük annyian? xD
Scandal - Doll reggeli hangulat fokozónak kiválló.És ha már itt tartunk.
Scandal európai turnét akarok! Most! Izé,jövőre! Látni akarom,ahogy Tomomi ökörködik basszusgitározás közben,látni akarom,ahogy Mami szólógitárral feszít,ahogy Rina dobol (pedig a banda alakulása idején sokat sírt,neki nem megy a dobolás,inkább kilép,Haruna meg nem engedte) ^^" na meg a 150 centi magas Haruna-t,azzal a cuki pofival (meg szekszi hanggal) is jó lenne látni és hallani.Scandalt a népnek!
De ha nem jönnek,beérjük a YUI-val bánomisén,csak gitározzon,meg Jpop-rock keverék legyen minimum.
Scandal - Doll reggeli hangulat fokozónak kiválló.És ha már itt tartunk.
Scandal európai turnét akarok! Most! Izé,jövőre! Látni akarom,ahogy Tomomi ökörködik basszusgitározás közben,látni akarom,ahogy Mami szólógitárral feszít,ahogy Rina dobol (pedig a banda alakulása idején sokat sírt,neki nem megy a dobolás,inkább kilép,Haruna meg nem engedte) ^^" na meg a 150 centi magas Haruna-t,azzal a cuki pofival (meg szekszi hanggal) is jó lenne látni és hallani.Scandalt a népnek!
De ha nem jönnek,beérjük a YUI-val bánomisén,csak gitározzon,meg Jpop-rock keverék legyen minimum.
Szerk: Souichiro 2011-09-22 06:42:22
beküldve: 2011-09-21 16:10:44
(#582) Igen, boldog szülinapot B'znek, holnaputánra meg Inaba-samának.
Amúgy a koncertturné az az új album turnéja épp.
Amúgy a koncertturné az az új album turnéja épp.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2011-09-21 08:33:08
(#581) Találtam egy új számot (legalábbis is nekem új) Emi Hinouchi-tól ami nekem nagyon bejön ha akarjátok hallgassátok meg [Link]
De nekem végül is ez a száma amit már rég hallgatok bejön [Link]
De nekem végül is ez a száma amit már rég hallgatok bejön [Link]
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Szerk: Yuuki vampire *-* 2011-09-21 08:33:33
beküldve: 2011-09-21 06:59:41
(#580) Boldog születésnapot a B'z-nek,ma 23 éves a banda.Japánban megy vmi turnésorozast féle,ünnepelnek ezerrel a fanok is...gondolom.Két nap múlva Inaba-san is ünnepel,majd írok még.
ZONE,igen,csajbanda ez is,mint a Scandal vagy a Stereopony,kurvajó a zenéjük.Feloszlottak még 2005-ben,igen,a ZONE Final LIVE-al zárták pályafutásukat a Nippon Budokan-ban.Besírtam párszor ezen a kétésfélórás koncertjükön,végignéztem este.Viszont a Scandal tökéletesen viszi tuvádd,amit ZONe-ék elkezdtek.Háh.Akkó minden okés.
ZONE,igen,csajbanda ez is,mint a Scandal vagy a Stereopony,kurvajó a zenéjük.Feloszlottak még 2005-ben,igen,a ZONE Final LIVE-al zárták pályafutásukat a Nippon Budokan-ban.Besírtam párszor ezen a kétésfélórás koncertjükön,végignéztem este.Viszont a Scandal tökéletesen viszi tuvádd,amit ZONe-ék elkezdtek.Háh.Akkó minden okés.
Februárban vagy f*szom tudja mikor vettem észre egyik Jrockos ódalon a kiírást: Dir En Grey Paradox of retaliation tour 2011,Budapest 08.18.
Haveromnak mondtam,ez átverés,vagy csak áprilisi tréfa...februárban.Amikor május környékén kezdett komolynak tűnni a dolog,gyorsan jegyvásárlás,kettő is.Majd arra ébredem lassan egy hónapja,minden reggel,hogy ez dekurvajó koncert volt,felfoghatattlan,de mégis ottvoltunk! Még Kaoru le is locsolt vízzel mindenkit koncert végén,igen,engem is telibe talált 5x minimum,nem lehetett álom,valóban volt Diru Pöstön! xD
És szeressük a metált,a Diru meg pont mostanában kezdett el dúrván metálosodni,az Uroboros óta a toppon vannak mind zeneileg,mind pedig kinézetre,aki kihagyta,azt sajnálhatja :( Hallottam am olyat is,hogy 2 év múlva lesz megin Ojrópai turné,megyünk,csak jöjjenek Pöstre is.Aki meg sajnálta rá a 6000 forintot,azt megnyugtatom,a Gackt koncert,meg a 10000 forintos belépő...állítólag nem is volt akkora nagy valami.És arra tényéeg sok a tizes beugró.LOL Ezért is hagytam ki Gackt bácsi balfas...izé koncertjét.
Lényeg a lényeg,akárhány JRock meg Visual Kei banda volt itt eddig Magyarországon az évek alatt,tuti,hogy a Dir En Grey volt a legminőségibb és legjobb mindközül!
Haveromnak mondtam,ez átverés,vagy csak áprilisi tréfa...februárban.Amikor május környékén kezdett komolynak tűnni a dolog,gyorsan jegyvásárlás,kettő is.Majd arra ébredem lassan egy hónapja,minden reggel,hogy ez dekurvajó koncert volt,felfoghatattlan,de mégis ottvoltunk! Még Kaoru le is locsolt vízzel mindenkit koncert végén,igen,engem is telibe talált 5x minimum,nem lehetett álom,valóban volt Diru Pöstön! xD
És szeressük a metált,a Diru meg pont mostanában kezdett el dúrván metálosodni,az Uroboros óta a toppon vannak mind zeneileg,mind pedig kinézetre,aki kihagyta,azt sajnálhatja :( Hallottam am olyat is,hogy 2 év múlva lesz megin Ojrópai turné,megyünk,csak jöjjenek Pöstre is.Aki meg sajnálta rá a 6000 forintot,azt megnyugtatom,a Gackt koncert,meg a 10000 forintos belépő...állítólag nem is volt akkora nagy valami.És arra tényéeg sok a tizes beugró.LOL Ezért is hagytam ki Gackt bácsi balfas...izé koncertjét.
Lényeg a lényeg,akárhány JRock meg Visual Kei banda volt itt eddig Magyarországon az évek alatt,tuti,hogy a Dir En Grey volt a legminőségibb és legjobb mindközül!
Szerk: Souichiro 2011-09-11 09:55:44
Új as in nekem új. Mégegyszer, köszönöm, kis időt beleölök és átrágom magam ezeken a bandákon.
Pösti Diru, érdekesen hangzik. Nemis tudtam róla. Valsz nemis mentem volna, de szeressük azért.
Pösti Diru, érdekesen hangzik. Nemis tudtam róla. Valsz nemis mentem volna, de szeressük azért.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2011-09-06 20:51:35
(#577)
Szerk: Okapi 2011-09-06 20:51:55
Igen-igen,bejön,sőt,érdekes úton-módon még tetszik is.Árigátó,szenszeei.
Új bandák témába még,ha már újakat keresel.
Thee Michelle Gun Elephant,régebbi,igaz,de én is csak pár hónapja hallgatom.Vagy ottanvana a Kyosuke Himuro,ő már veterán rokker-énekes,de érdemes rákeresni a számaira jutúbon,főleg a Pain című nótára,ami a Jimmy eat World copy nevet kapta,szegény Himuro...de olyan jó lett ez a verziója.
Na meg felkerült youtubera a Dir en Grey budapesti koncertről pár videó...csak ha valaki unatkozna esetleg,vagy akik nem nézték még vissza ötmilliószor...
Új bandák témába még,ha már újakat keresel.
Thee Michelle Gun Elephant,régebbi,igaz,de én is csak pár hónapja hallgatom.Vagy ottanvana a Kyosuke Himuro,ő már veterán rokker-énekes,de érdemes rákeresni a számaira jutúbon,főleg a Pain című nótára,ami a Jimmy eat World copy nevet kapta,szegény Himuro...de olyan jó lett ez a verziója.
Na meg felkerült youtubera a Dir en Grey budapesti koncertről pár videó...csak ha valaki unatkozna esetleg,vagy akik nem nézték még vissza ötmilliószor...
Szerk: Souichiro 2011-09-06 20:48:59
Abszolút véletlen, de pillanatnyilag új bandákat keresek hallgatni. Szóval dánke veri macs, Mester!
Cserébe, vagy csak úgy, Rin Toshite Shigure/angolosítva Lin Tosite Sigure, I guess. Asszem még tavasz környékén leltem, de akkor elég erősen hallgattam pár napig.
Cserébe, vagy csak úgy, Rin Toshite Shigure/angolosítva Lin Tosite Sigure, I guess. Asszem még tavasz környékén leltem, de akkor elég erősen hallgattam pár napig.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2011-09-06 20:34:20