Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán zenék
beküldve: 2011-07-30 16:38:37
(#559) Hallgassátok meg ezt a zenét ez a kedvencem[Link]
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Köszönöm szépen a linkeket ^^
Jujdejóóó,lesz legalább mit néznem a délelőtt folyamán.
Közben még mindig pörög a vindóz médija pléjörben a C'Mon.Valamelyik este nem sikerült 5x végighallgatnom,mert a 4. kör után bealudtam.De ma bepótolom.
Jujdejóóó,lesz legalább mit néznem a délelőtt folyamán.
Közben még mindig pörög a vindóz médija pléjörben a C'Mon.Valamelyik este nem sikerült 5x végighallgatnom,mert a 4. kör után bealudtam.De ma bepótolom.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Mindjárt felteszik valahova, nyugiii.
Hanganyag már fent van úgyis nesze. :3
Igazából ami gyilkos volt hajnal 6kor, az egymás után az Ai No Bakudan - Giri Giri Chop - Banzai trió. De szünet nélkül, átvezetéssel. Kicsit azt ittem behugyozok.
Ja itt van
Hanganyag már fent van úgyis nesze. :3
Igazából ami gyilkos volt hajnal 6kor, az egymás után az Ai No Bakudan - Giri Giri Chop - Banzai trió. De szünet nélkül, átvezetéssel. Kicsit azt ittem behugyozok.
Ja itt van
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2011-07-28 23:29:34
Útálom a kávét,de amikor munkahelyen a gazdasszonyok megkínálnak kávévaaaa,akkó nemtom mijé,de mindig elfogadom.Valszeg,mert nincs kapucsínó.Amit jobban szeretek,mint a kávét.Rossz vége lesz ennek.Gomen az offért.
Na,3:40 körül még ébren voltam,kelek is fel,mindjárt megy a LIVE.
BEALUDTAM! Igen,tudom.NEM CIKI,KURVAGÁZ!
Életemben előszőr mégha csak neten is,de láthattam volna egy Bíznó LIVE-ot és elalszom...szégyen!
Bánatomban az új albumot most az este folyamán 5x végighallgatom,csak az íze kedvéért,na meg fájdalomdíjként.
Na,3:40 körül még ébren voltam,kelek is fel,mindjárt megy a LIVE.
BEALUDTAM! Igen,tudom.NEM CIKI,KURVAGÁZ!
Életemben előszőr mégha csak neten is,de láthattam volna egy Bíznó LIVE-ot és elalszom...szégyen!
Bánatomban az új albumot most az este folyamán 5x végighallgatom,csak az íze kedvéért,na meg fájdalomdíjként.
beküldve: 2011-07-25 06:33:17
(#555) Nahát megvolt ez is. Ez a greenday szerű levezető zene viszont sértő.
Kurvajó volt.
Kurvajó volt.
Én meg rájöttem hogy se kólám (pepszim lol) se energiaitalom, a kávét meg gyűlölöm, szal abban reménykedek, hogy elég lesz az hogy kb 3kor keltem ma.
Ha fel bírok kelni időben,akkor igen.
Mármint le kellett volna feküdni úgy jó 3 órával ezelőtt,és talán nem lennék majd hullla fáradt fél négy körül.
Telefonon az órát sűrűn bámulni fogom éjszaka,4 óra múlva kezdődik lassacskán...
Mármint le kellett volna feküdni úgy jó 3 órával ezelőtt,és talán nem lennék majd hullla fáradt fél négy körül.
Telefonon az órát sűrűn bámulni fogom éjszaka,4 óra múlva kezdődik lassacskán...
Ha lenne juróp tour arról már tudnánk.
Akkor nézel te is livestreamet ma/holnap?
Akkor nézel te is livestreamet ma/holnap?
//update: Pfuj, mi ez a hülye effekt a Hito Shizuku no Anataban? Majdnem rosszabb mint a Surfin' amit pont a hülye autotuneja miatt rühellek.
Nemtom,de nekem bejön.Minél többet hallgatom a zúj aabumot,annál zseniálisabb.Szokatlan még az első 24 óra után.Csaknem nyúltak mellé a srácok.
A Homebound tiszta Ocean utánzat az első pár másodpercig.A Pilgrim az meg...télleg állati.
Ápdét: B'z LIVE GYM 2012 C'mon Europe...jó vicc,egy pillanatra meg is ijedtem.Különben meg nem is értem,trollkodik valaki,vagy csak jó poén volt leírni.[Link] A chatboxban láttam.
Szerk: Souichiro 2011-07-24 22:36:04
beküldve: 2011-07-24 00:21:06
(#550) Nobazdmeg felmegyek soundofjapanra teljesen indokolatlanul, erre bazmeg az egyik nem leírja a Long time no see turné setlistjét? Direkt nem kerestem a stream miatt. Anyád bazdmeg. Spoiler te köcsög.
Aagh.
Naszóval. Első ízben a Pilgrimet hallgatom most éppen, mert a rádiós vendégszereplésükkor nyomták ezt a számot és valami orgazmikus.
//update: Pfuj, mi ez a hülye effekt a Hito Shizuku no Anataban? Majdnem rosszabb mint a Surfin' amit pont a hülye autotuneja miatt rühellek.
Aagh.
Naszóval. Első ízben a Pilgrimet hallgatom most éppen, mert a rádiós vendégszereplésükkor nyomták ezt a számot és valami orgazmikus.
Szerk: Hanon 2011-07-24 00:35:15
beküldve: 2011-07-23 23:37:53
(#549) Megvan az új B'z aaabum,a C'mon.
Egyenlőre a Don't wanna lie,a Sayonara kizu darake no hibi yo és a C'mon,amiket ismerek és tetszik.Na meg a Zultra Soul kétezertizenegy.Ami olyan,mint a régi,de mégis másabb hangzásra.
Közben rákattantam megint pár új bandára.The Birthday.
Jóféle rock akármi.Kettőezerhat óta.
Meg van egy full csajokból álló pop-rock valami,a Scandal.Nem ciki,kurvagáz,de nekem bejön ahogy idétlenkedve rockzenélnek,na.Na meg nincs is annál szekszibb,amikor csajok gitároznak.Arról nem is beszélve,h mindig is tudtam,a japán csajok a legszebbek.Bezony.Biztos ennek tudható be,h nállam nyerő a Scandal.
És hála megint ezeknek a bandáknak,okádni van kedvem,amikor Vizuál Kít hallok.Sokan mit esznek a vizuál fosban? Vagy inkább a helyesebbnél helyesebb (azaz full gay kinézetű) énekesek,meg a pózőr idióta gitárosok jönnek csak be a fangörcsöknek? Zenét és zenei tudást ne nagyon keressetek a Vk műfajban,koppincsolnak egymásról amit csak tudnak.
Háténak igaza volt múltkor,a japán zenei részleg nem áll másból csak pózőr idiótákból (LM.C,the Gazette,SuG),buzikból (Miyavi,SMAP,KAT-TUN) ,na meg kiöregedő rokkerekből,sajna a B'z ideje is lejár pár éven belül...a Luna Sea tagok is öregszenek ám,bezony.Ha ők nem lesznek,japán rockcsillaga végleg kialszik?
Egyenlőre a Don't wanna lie,a Sayonara kizu darake no hibi yo és a C'mon,amiket ismerek és tetszik.Na meg a Zultra Soul kétezertizenegy.Ami olyan,mint a régi,de mégis másabb hangzásra.
Közben rákattantam megint pár új bandára.The Birthday.
Jóféle rock akármi.Kettőezerhat óta.
Meg van egy full csajokból álló pop-rock valami,a Scandal.Nem ciki,kurvagáz,de nekem bejön ahogy idétlenkedve rockzenélnek,na.Na meg nincs is annál szekszibb,amikor csajok gitároznak.Arról nem is beszélve,h mindig is tudtam,a japán csajok a legszebbek.Bezony.Biztos ennek tudható be,h nállam nyerő a Scandal.
És hála megint ezeknek a bandáknak,okádni van kedvem,amikor Vizuál Kít hallok.Sokan mit esznek a vizuál fosban? Vagy inkább a helyesebbnél helyesebb (azaz full gay kinézetű) énekesek,meg a pózőr idióta gitárosok jönnek csak be a fangörcsöknek? Zenét és zenei tudást ne nagyon keressetek a Vk műfajban,koppincsolnak egymásról amit csak tudnak.
Háténak igaza volt múltkor,a japán zenei részleg nem áll másból csak pózőr idiótákból (LM.C,the Gazette,SuG),buzikból (Miyavi,SMAP,KAT-TUN) ,na meg kiöregedő rokkerekből,sajna a B'z ideje is lejár pár éven belül...a Luna Sea tagok is öregszenek ám,bezony.Ha ők nem lesznek,japán rockcsillaga végleg kialszik?
Azon elmélkedtem, hogy hajnali 4-kor az ember még vagy már ébren van? Mert a hajnali 3 a vízválasztó. Onnan tól már holnap van nagyjából.
beküldve: 2011-07-17 13:40:33
(#547) Souichiro kérdésére válaszolva: Dir En Grey koncert, alap. És még jön velem egy-két ember, szóval leszünk egy páran.
És osztom Háté véleményét, naiv vagy, ha azt hiszed nem lesznek fangörcskórban szenvedők az eseményen. Sajnos hiába játszik komolyabb zenét a Diru, az Ő közönségükben is akadnak olyanok, akik a tagokat sztárolják, és nem a zenét élvezik. Ez van.
Már rájöttem, hogyha az ember leszarja, vagy hűvös közönnyel kezeli az ilyeneket - esetleg ha elkap egy IQ lightos beszólást, odamordul - lehet az ilyen sebesült lelkeket kezelni.
És osztom Háté véleményét, naiv vagy, ha azt hiszed nem lesznek fangörcskórban szenvedők az eseményen. Sajnos hiába játszik komolyabb zenét a Diru, az Ő közönségükben is akadnak olyanok, akik a tagokat sztárolják, és nem a zenét élvezik. Ez van.
Már rájöttem, hogyha az ember leszarja, vagy hűvös közönnyel kezeli az ilyeneket - esetleg ha elkap egy IQ lightos beszólást, odamordul - lehet az ilyen sebesült lelkeket kezelni.
beküldve: 2011-07-17 09:44:13
(#546) Új B'z PV,C'mon.
Érdekes,kezd az új modern rock felé haladni...de mégis jó.Amit vagy inkább akiket hiányolok,az Ohta és Akihito,jó,Barry Sparks kibaszott király basszeros,de Akihito is tud elég dúrván zúzni.Hiányoznak.
A Los Angelesi live-ot meg elvileg élőben lehet majd követni a neten.Devárommár.Valamikor hajnali 4 körül fel kélne kelnem 25.-én,mivel 9 óra eltérésre kell számítani,nálluk akkor még csak 24.-e lesz,este 7 óra...
Újabban rákattantam a Vamps-ra.2010-es live megnézve,leesik az állam,meg majdnem hanyatt dőltem székestől,miezakurvajó? Igen,a L'Arc~en~Ciel-es HYDE,meg az Oblivion Dust-os K.A.Z,ők ketten alkotják a Vamps-ot,meg pár tag gitározgat,van még egy dobosuk is,igen.
Hárd Rokk.Szeressük.
szerk: a lényeget meg majdnem kifelejtettem,megvan a két jegy,igen,a Dir en Grey koncertre.Napokat nem számolom,de így ránézve a monitoron az óra alatti dátumra,úgy 1 hónap van még,plusz egy nap.Ilyen nagyszerű zenekart élőben még nem láttam,biztos kurvajómetálzúzda lesz.
Érdekes,kezd az új modern rock felé haladni...de mégis jó.Amit vagy inkább akiket hiányolok,az Ohta és Akihito,jó,Barry Sparks kibaszott király basszeros,de Akihito is tud elég dúrván zúzni.Hiányoznak.
A Los Angelesi live-ot meg elvileg élőben lehet majd követni a neten.Devárommár.Valamikor hajnali 4 körül fel kélne kelnem 25.-én,mivel 9 óra eltérésre kell számítani,nálluk akkor még csak 24.-e lesz,este 7 óra...
Újabban rákattantam a Vamps-ra.2010-es live megnézve,leesik az állam,meg majdnem hanyatt dőltem székestől,miezakurvajó? Igen,a L'Arc~en~Ciel-es HYDE,meg az Oblivion Dust-os K.A.Z,ők ketten alkotják a Vamps-ot,meg pár tag gitározgat,van még egy dobosuk is,igen.
Hárd Rokk.Szeressük.
szerk: a lényeget meg majdnem kifelejtettem,megvan a két jegy,igen,a Dir en Grey koncertre.Napokat nem számolom,de így ránézve a monitoron az óra alatti dátumra,úgy 1 hónap van még,plusz egy nap.Ilyen nagyszerű zenekart élőben még nem láttam,biztos kurvajómetálzúzda lesz.
Szerk: Souichiro 2011-07-17 09:50:03
beküldve: 2011-06-22 12:03:08
(#545) "Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar