• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Japán kultúra: filmek, könyvek, kabuki, satöbbi >>
Japán zenék
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... <<>>
beküldve: 2011-07-30 16:38:37
(#559)
Yuuki vampire *-*
Yuuki vampire *-*
[ Rászokóban ]
Hallgassátok meg ezt a zenét ez a kedvencem[Link]

"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2011-07-30 08:26:22
(#558) Válasz Hanon (#557) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Köszönöm szépen a linkeket ^^
Jujdejóóó,lesz legalább mit néznem a délelőtt folyamán.

Közben még mindig pörög a vindóz médija pléjörben a C'Mon.Valamelyik este nem sikerült 5x végighallgatnom,mert a 4. kör után bealudtam.De ma bepótolom.

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-07-28 21:46:47
(#557) Válasz Souichiro (#556) üzenetére
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Mindjárt felteszik valahova, nyugiii.
Hanganyag már fent van úgyis nesze. :3

Igazából ami gyilkos volt hajnal 6kor, az egymás után az Ai No Bakudan - Giri Giri Chop - Banzai trió. De szünet nélkül, átvezetéssel. Kicsit azt ittem behugyozok.

Ja itt van

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2011-07-28 23:29:34
beküldve: 2011-07-25 20:13:03
(#556) Válasz Hanon (#554) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Útálom a kávét,de amikor munkahelyen a gazdasszonyok megkínálnak kávévaaaa,akkó nemtom mijé,de mindig elfogadom.Valszeg,mert nincs kapucsínó.Amit jobban szeretek,mint a kávét.Rossz vége lesz ennek.Gomen az offért.

Na,3:40 körül még ébren voltam,kelek is fel,mindjárt megy a LIVE.
BEALUDTAM! Igen,tudom.NEM CIKI,KURVAGÁZ!
Életemben előszőr mégha csak neten is,de láthattam volna egy Bíznó LIVE-ot és elalszom...szégyen!
Bánatomban az új albumot most az este folyamán 5x végighallgatom,csak az íze kedvéért,na meg fájdalomdíjként.

beküldve: 2011-07-25 06:33:17
(#555)
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Nahát megvolt ez is. Ez a greenday szerű levezető zene viszont sértő.
Kurvajó volt.

beküldve: 2011-07-25 00:30:58
(#554) Válasz Souichiro (#553) üzenetére
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Én meg rájöttem hogy se kólám (pepszim lol) se energiaitalom, a kávét meg gyűlölöm, szal abban reménykedek, hogy elég lesz az hogy kb 3kor keltem ma.

beküldve: 2011-07-24 23:40:47
(#553) Válasz Hanon (#552) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Ha fel bírok kelni időben,akkor igen.
Mármint le kellett volna feküdni úgy jó 3 órával ezelőtt,és talán nem lennék majd hullla fáradt fél négy körül.
Telefonon az órát sűrűn bámulni fogom éjszaka,4 óra múlva kezdődik lassacskán...

beküldve: 2011-07-24 23:22:14
(#552) Válasz Souichiro (#551) üzenetére
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Ha lenne juróp tour arról már tudnánk.
Akkor nézel te is livestreamet ma/holnap?

beküldve: 2011-07-24 21:26:55
(#551) Válasz Hanon (#550) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]

//update: Pfuj, mi ez a hülye effekt a Hito Shizuku no Anataban? Majdnem rosszabb mint a Surfin' amit pont a hülye autotuneja miatt rühellek.

Nemtom,de nekem bejön.Minél többet hallgatom a zúj aabumot,annál zseniálisabb.Szokatlan még az első 24 óra után.Csaknem nyúltak mellé a srácok.
A Homebound tiszta Ocean utánzat az első pár másodpercig.A Pilgrim az meg...télleg állati.

Ápdét: B'z LIVE GYM 2012 C'mon Europe...jó vicc,egy pillanatra meg is ijedtem.Különben meg nem is értem,trollkodik valaki,vagy csak jó poén volt leírni.[Link] A chatboxban láttam.

Szerk: Souichiro 2011-07-24 22:36:04
beküldve: 2011-07-24 00:21:06
(#550)
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Nobazdmeg felmegyek soundofjapanra teljesen indokolatlanul, erre bazmeg az egyik nem leírja a Long time no see turné setlistjét? Direkt nem kerestem a stream miatt. Anyád bazdmeg. Spoiler te köcsög.
Aagh.

Naszóval. Első ízben a Pilgrimet hallgatom most éppen, mert a rádiós vendégszereplésükkor nyomták ezt a számot és valami orgazmikus.

//update: Pfuj, mi ez a hülye effekt a Hito Shizuku no Anataban? Majdnem rosszabb mint a Surfin' amit pont a hülye autotuneja miatt rühellek.

Szerk: Hanon 2011-07-24 00:35:15
beküldve: 2011-07-23 23:37:53
(#549)
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Megvan az új B'z aaabum,a C'mon.
Egyenlőre a Don't wanna lie,a Sayonara kizu darake no hibi yo és a C'mon,amiket ismerek és tetszik.Na meg a Zultra Soul kétezertizenegy.Ami olyan,mint a régi,de mégis másabb hangzásra.

Közben rákattantam megint pár új bandára.The Birthday.
Jóféle rock akármi.Kettőezerhat óta.

Meg van egy full csajokból álló pop-rock valami,a Scandal.Nem ciki,kurvagáz,de nekem bejön ahogy idétlenkedve rockzenélnek,na.Na meg nincs is annál szekszibb,amikor csajok gitároznak.Arról nem is beszélve,h mindig is tudtam,a japán csajok a legszebbek.Bezony.Biztos ennek tudható be,h nállam nyerő a Scandal.

És hála megint ezeknek a bandáknak,okádni van kedvem,amikor Vizuál Kít hallok.Sokan mit esznek a vizuál fosban? Vagy inkább a helyesebbnél helyesebb (azaz full gay kinézetű) énekesek,meg a pózőr idióta gitárosok jönnek csak be a fangörcsöknek? Zenét és zenei tudást ne nagyon keressetek a Vk műfajban,koppincsolnak egymásról amit csak tudnak.
Háténak igaza volt múltkor,a japán zenei részleg nem áll másból csak pózőr idiótákból (LM.C,the Gazette,SuG),buzikból (Miyavi,SMAP,KAT-TUN) ,na meg kiöregedő rokkerekből,sajna a B'z ideje is lejár pár éven belül...a Luna Sea tagok is öregszenek ám,bezony.Ha ők nem lesznek,japán rockcsillaga végleg kialszik?

beküldve: 2011-07-17 14:41:00
(#548) Válasz Souichiro (#546) üzenetére
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Azon elmélkedtem, hogy hajnali 4-kor az ember még vagy már ébren van? Mert a hajnali 3 a vízválasztó. Onnan tól már holnap van nagyjából.

beküldve: 2011-07-17 13:40:33
(#547)
Miho ~ ミホ
Miho ~ ミホ
[ True mangafan ]
Souichiro kérdésére válaszolva: Dir En Grey koncert, alap. És még jön velem egy-két ember, szóval leszünk egy páran.
És osztom Háté véleményét, naiv vagy, ha azt hiszed nem lesznek fangörcskórban szenvedők az eseményen. Sajnos hiába játszik komolyabb zenét a Diru, az Ő közönségükben is akadnak olyanok, akik a tagokat sztárolják, és nem a zenét élvezik. Ez van.
Már rájöttem, hogyha az ember leszarja, vagy hűvös közönnyel kezeli az ilyeneket - esetleg ha elkap egy IQ lightos beszólást, odamordul - lehet az ilyen sebesült lelkeket kezelni.

beküldve: 2011-07-17 09:44:13
(#546)
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Új B'z PV,C'mon.
Érdekes,kezd az új modern rock felé haladni...de mégis jó.Amit vagy inkább akiket hiányolok,az Ohta és Akihito,jó,Barry Sparks kibaszott király basszeros,de Akihito is tud elég dúrván zúzni.Hiányoznak.

A Los Angelesi live-ot meg elvileg élőben lehet majd követni a neten.Devárommár.Valamikor hajnali 4 körül fel kélne kelnem 25.-én,mivel 9 óra eltérésre kell számítani,nálluk akkor még csak 24.-e lesz,este 7 óra...

Újabban rákattantam a Vamps-ra.2010-es live megnézve,leesik az állam,meg majdnem hanyatt dőltem székestől,miezakurvajó? Igen,a L'Arc~en~Ciel-es HYDE,meg az Oblivion Dust-os K.A.Z,ők ketten alkotják a Vamps-ot,meg pár tag gitározgat,van még egy dobosuk is,igen.
Hárd Rokk.Szeressük.

szerk: a lényeget meg majdnem kifelejtettem,megvan a két jegy,igen,a Dir en Grey koncertre.Napokat nem számolom,de így ránézve a monitoron az óra alatti dátumra,úgy 1 hónap van még,plusz egy nap.Ilyen nagyszerű zenekart élőben még nem láttam,biztos kurvajómetálzúzda lesz.

Szerk: Souichiro 2011-07-17 09:50:03
beküldve: 2011-06-22 12:03:08
(#545)
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]
Végülis, lényegében japánul van
[Link]
Imádom!

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... <<>>