• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Ruróni Kensin
Segítség!!
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
MESI: *nem
MESI: Hogyha úgy rendeltél egy könyvet hogy ne is voltál regisztrálva akkor ki fogják hozni?
MARTINA: a keddi rendelés kb mikorra várható ?? mert már alig bírom kivárni
NORIE.SAYURI: tudja valaki, hogy milyen új mangák lesznek a nyári con-on?
MANGAFAN WEBBOLT: külföldre a szállítási költség több mint 5 ezer forint, így külföldről nem lehet rendelni a felületen. Ha ilyen költségek mellett is érdekel, vedd fel velünk a kapcsolatot: webbolt@mangafan.hu
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Japán kultúra: filmek, könyvek, kabuki, satöbbi >>
Japán zenék
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... <<>>
beküldve: 2011-07-24 23:40:47
(#553) Válasz Hanon (#552) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Ha fel bírok kelni időben,akkor igen.
Mármint le kellett volna feküdni úgy jó 3 órával ezelőtt,és talán nem lennék majd hullla fáradt fél négy körül.
Telefonon az órát sűrűn bámulni fogom éjszaka,4 óra múlva kezdődik lassacskán...

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2011-07-24 23:22:14
(#552) Válasz Souichiro (#551) üzenetére
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Ha lenne juróp tour arról már tudnánk.
Akkor nézel te is livestreamet ma/holnap?

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2011-07-24 21:26:55
(#551) Válasz Hanon (#550) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]

//update: Pfuj, mi ez a hülye effekt a Hito Shizuku no Anataban? Majdnem rosszabb mint a Surfin' amit pont a hülye autotuneja miatt rühellek.

Nemtom,de nekem bejön.Minél többet hallgatom a zúj aabumot,annál zseniálisabb.Szokatlan még az első 24 óra után.Csaknem nyúltak mellé a srácok.
A Homebound tiszta Ocean utánzat az első pár másodpercig.A Pilgrim az meg...télleg állati.

Ápdét: B'z LIVE GYM 2012 C'mon Europe...jó vicc,egy pillanatra meg is ijedtem.Különben meg nem is értem,trollkodik valaki,vagy csak jó poén volt leírni.[Link] A chatboxban láttam.

Szerk: Souichiro 2011-07-24 22:36:04
beküldve: 2011-07-24 00:21:06
(#550)
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Nobazdmeg felmegyek soundofjapanra teljesen indokolatlanul, erre bazmeg az egyik nem leírja a Long time no see turné setlistjét? Direkt nem kerestem a stream miatt. Anyád bazdmeg. Spoiler te köcsög.
Aagh.

Naszóval. Első ízben a Pilgrimet hallgatom most éppen, mert a rádiós vendégszereplésükkor nyomták ezt a számot és valami orgazmikus.

//update: Pfuj, mi ez a hülye effekt a Hito Shizuku no Anataban? Majdnem rosszabb mint a Surfin' amit pont a hülye autotuneja miatt rühellek.

Szerk: Hanon 2011-07-24 00:35:15
beküldve: 2011-07-23 23:37:53
(#549)
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Megvan az új B'z aaabum,a C'mon.
Egyenlőre a Don't wanna lie,a Sayonara kizu darake no hibi yo és a C'mon,amiket ismerek és tetszik.Na meg a Zultra Soul kétezertizenegy.Ami olyan,mint a régi,de mégis másabb hangzásra.

Közben rákattantam megint pár új bandára.The Birthday.
Jóféle rock akármi.Kettőezerhat óta.

Meg van egy full csajokból álló pop-rock valami,a Scandal.Nem ciki,kurvagáz,de nekem bejön ahogy idétlenkedve rockzenélnek,na.Na meg nincs is annál szekszibb,amikor csajok gitároznak.Arról nem is beszélve,h mindig is tudtam,a japán csajok a legszebbek.Bezony.Biztos ennek tudható be,h nállam nyerő a Scandal.

És hála megint ezeknek a bandáknak,okádni van kedvem,amikor Vizuál Kít hallok.Sokan mit esznek a vizuál fosban? Vagy inkább a helyesebbnél helyesebb (azaz full gay kinézetű) énekesek,meg a pózőr idióta gitárosok jönnek csak be a fangörcsöknek? Zenét és zenei tudást ne nagyon keressetek a Vk műfajban,koppincsolnak egymásról amit csak tudnak.
Háténak igaza volt múltkor,a japán zenei részleg nem áll másból csak pózőr idiótákból (LM.C,the Gazette,SuG),buzikból (Miyavi,SMAP,KAT-TUN) ,na meg kiöregedő rokkerekből,sajna a B'z ideje is lejár pár éven belül...a Luna Sea tagok is öregszenek ám,bezony.Ha ők nem lesznek,japán rockcsillaga végleg kialszik?

beküldve: 2011-07-17 14:41:00
(#548) Válasz Souichiro (#546) üzenetére
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Azon elmélkedtem, hogy hajnali 4-kor az ember még vagy már ébren van? Mert a hajnali 3 a vízválasztó. Onnan tól már holnap van nagyjából.

beküldve: 2011-07-17 13:40:33
(#547)
Miho ~ ミホ
Miho ~ ミホ
[ True mangafan ]
Souichiro kérdésére válaszolva: Dir En Grey koncert, alap. És még jön velem egy-két ember, szóval leszünk egy páran.
És osztom Háté véleményét, naiv vagy, ha azt hiszed nem lesznek fangörcskórban szenvedők az eseményen. Sajnos hiába játszik komolyabb zenét a Diru, az Ő közönségükben is akadnak olyanok, akik a tagokat sztárolják, és nem a zenét élvezik. Ez van.
Már rájöttem, hogyha az ember leszarja, vagy hűvös közönnyel kezeli az ilyeneket - esetleg ha elkap egy IQ lightos beszólást, odamordul - lehet az ilyen sebesült lelkeket kezelni.

ふたなりはなんですか。わたしですよ~ XD
beküldve: 2011-07-17 09:44:13
(#546)
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Új B'z PV,C'mon.
Érdekes,kezd az új modern rock felé haladni...de mégis jó.Amit vagy inkább akiket hiányolok,az Ohta és Akihito,jó,Barry Sparks kibaszott király basszeros,de Akihito is tud elég dúrván zúzni.Hiányoznak.

A Los Angelesi live-ot meg elvileg élőben lehet majd követni a neten.Devárommár.Valamikor hajnali 4 körül fel kélne kelnem 25.-én,mivel 9 óra eltérésre kell számítani,nálluk akkor még csak 24.-e lesz,este 7 óra...

Újabban rákattantam a Vamps-ra.2010-es live megnézve,leesik az állam,meg majdnem hanyatt dőltem székestől,miezakurvajó? Igen,a L'Arc~en~Ciel-es HYDE,meg az Oblivion Dust-os K.A.Z,ők ketten alkotják a Vamps-ot,meg pár tag gitározgat,van még egy dobosuk is,igen.
Hárd Rokk.Szeressük.

szerk: a lényeget meg majdnem kifelejtettem,megvan a két jegy,igen,a Dir en Grey koncertre.Napokat nem számolom,de így ránézve a monitoron az óra alatti dátumra,úgy 1 hónap van még,plusz egy nap.Ilyen nagyszerű zenekart élőben még nem láttam,biztos kurvajómetálzúzda lesz.

Szerk: Souichiro 2011-07-17 09:50:03
beküldve: 2011-06-22 12:03:08
(#545)
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]
Végülis, lényegében japánul van
[Link]
Imádom!

1st rule is: The laws of Germany. 2nd rule is: Be nice to mommy. 3th rule is: Don't talk to commies. 4th rule is: Eat kosher salamies.
beküldve: 2011-06-19 21:06:21
(#544)
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Lent van a Monster's Garage "hogyan készült" dévédéje.Amolyan extra valami és félelmetesen jó.Megisnézem.

Na meg közbe ordítás van ezerrel,a 99-es LIVe GYM-ből már csak egy 500 megás file hiányzik,8 giga lentvan és pont ilyenkor szarakszik a zoldal,ahonnan jönnie kéne.

A szóndofdzsöpenesek meg messze nem akkora mesterek,mint mi.Fangörcsök,akárcsak a Mondófórumos társaik.Na meg mázlisták,h ők régebb óta ismerik a JRockot,meg a Vizuál Kííít,ugyebár a zóódaluk is régebb óta megvan,az infók is hamarabb megvoltak nekik.De semmivel sem hárdkórabbak nállunk.Sőt! Sört? Nem,sőt! B'z témában verhetettlenek vagyunk ketten,igaz Hanon?

Szerk: Souichiro 2011-06-19 21:07:48
beküldve: 2011-06-19 19:17:27
(#543) Válasz Souichiro (#541) üzenetére
Háté
Háté
[ True mangafan ]
Azért én abban nem reménykednék, hogy nem lesz tele a hely agyatlan fangörlökkel

Én meg lehet mennék is, ha nem 6k lenne a jegy, annyit nem ér meg szvsz

kicking squealing gucci piggy
beküldve: 2011-06-19 19:08:17
(#542) Válasz Souichiro (#540) üzenetére
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Ilyen lánybanda,valami iszonyatosan tré zenét nyomatnak.
Az előző mondnatom meg hazugság,annyira nem is rossz a zenéjük

Hát azért de.

a ssszóndofdzsapánt meg haggyad. oda csak a zigazi trve japánzenések járnak, ők már aztán tuggyáklassákhajják miajó. sokévnyi tapasztalat a japán zenei világban. ennyííh.

Szerk: Hanon 2011-06-19 19:11:01
beküldve: 2011-06-19 14:31:23
(#541)
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Agusztusi Dir En Grey koncert igencsak közeleg.2 hónap van még.És úgy néz ki,megyek.Végre! Végre...egy banda,amelyre kíváncsi vagyok.
Nem az a nyálcsorgatós,fanpicsáknak való fos noname okádalom jön,ami 3-4 havonta végigvonul európán...amire csorgassa a nyálát a sok tudatlan.
Nem-nem.
Ez a Dir en Grey,ami ezerszer jobb,mint akik eddig felléptek nállunk.Jó,bevallom,a Mr Big,meg a Scorpions is jó,de az nem japán banda,meg azokról siekresen lekéstem...

Jön valaki innen a mangafanosoktól?

Szerk: Souichiro 2011-06-19 14:32:14
beküldve: 2011-06-09 09:19:29
(#540)
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Írok már ide,pár hét elteltével,mer most olyan kedvem van.
B'z új singleje,a Don't wanna lie igenis állati lett.A PV meg odabasz ugyanúgy,mint a "Sono Sayonara kizu darake no hibi yo" PV esetében.

AKB48,vagy ahogy én mondani szoktam: A Kis Bitchek negyvennyóc.Ilyen lánybanda,valami iszonyatosan tré zenét nyomatnak.
Az előző mondnatom meg hazugság,annyira nem is rossz a zenéjük
De nem is ez a lényeg,inkább,h a sok idióta,magát B'z fannak valló egyén már jó előre bepánikolt,h az AKB48 új single-je majd eladási szempontból lenyomja az új B'z single-t.Persze,h sokat kő még a kislányoknak zenélni ahhoz,h a Bízt lenyomják.Háh! Kis csírák még...elhúztak Inabáék úgy 50000 példánnyal eddig az AKB48 előtt,nem is vártam mást

Szóndofdzsöpenen meg behaltam.B'z topikba aszongya valaki: "Meghallgattam a kislemezt, semmi extra. Az elozo kicsit jobb volt, de attol sem estem hanyatt. Magic-nel mondjuk jobb mind a ketto, de meg sem kozelitik a Magic elotti ~15 evet.
Igazan eloallhatnanak mar vmi friss, utos cuccal...."
Ezt sértésnek veszem,mert! Pont a B'z az a banda,aki képes mindig újal előállni,nem lehet ráunni,igen,lehet h stílusilag megy inkább ez az újfajta "szar modern rock" felé, nem éppen olyan,mint régen (lásd Bad Communication,Love me,I love you,Home,stb,stb),de az új nóták igenis rommá zúzzák a régebbi slágereiket,legalábbis szvsz.
Inabáék nem nyomathassák mindig a régi koncerteket,arra ráunna gyorsan a közönség.Bár ha újra lenyomnák a "2002-es A beautiful reel - Green - Go*Fight*Win",vagy a "2006-os Monster's garage" turnét,dettó ugyanazokkal a tagokkal,mint akkoriban,dettó ugyanabban a stílusban,meggondolnám,h kimegyek-e megnézni élőben.

Egyenlőre ennyi.Nem értek a dologhoz amúgy,énis csak egy fan vagyok a sok közül.Még milyen jó,h idehaza alig van 40 kőkemény B'z rajongó,így ebből legalább nem lesz divatbanda.Van Isten!

*Szalonképtelenség ek gyomlálva. A moderátor*

Szerk: Moderátor 2011-06-11 14:21:20
beküldve: 2011-06-02 14:12:03
(#539)
Miho ~ ミホ
Miho ~ ミホ
[ True mangafan ]
Rég jártam már erre.
Jó pár évvel ezelőtt, mikor még csak ismerkedtem a japán zenével, a barátnőm átküldte a Dir En Grey - The IIID Empire című számát. Azóta is nagy kedvencem. (Küzdősportok vagy sima tombolás, értelmetlen, de nyugtató őrjöngés gyakorlásához tökéletes.)
Lényeg a lényeg: most találtam meg, egy viszonylag friss live-ot. Kedvcsináló a közelgő koncerthez.

Aztán a nemrégbeért kedvenceim, AND アンド. Tőlük már azt hiszem linkeltem ezt-azt, pl. BLACKOUT, vagy Sensenfukoku. Új kedvenc: SOBUT

ふたなりはなんですか。わたしですよ~ XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2011-06-02 14:23:51
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... <<>>