Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán zenék
beküldve: 2011-01-05 22:28:18
(#484) Figyi, figyi! Azt szeretném kérdezni tőletek,h a Miyavi konci szabadtéri ,v beltéri lesz? (Me csak annyit írnak,h a Pecsában)
I am limited copies
Nah igen. Kap tőlem még egy esélyt, hogy bebizonyítsa volt értelme annak, hogy megszerettem egyszer...
Szerintetek a MUCC-re még kapok jegyet?*reménykedik*
Első 2011-es bejegyzésemhez járjon egy kis zene is.
Karasu - LASTICA Nem túl új, de erre találtam rá most így hirtelen. Tatsurou, hjajj...
Oh, még egy Karasu: Mr. Shadow
Szerintetek a MUCC-re még kapok jegyet?*reménykedik*
Első 2011-es bejegyzésemhez járjon egy kis zene is.
Karasu - LASTICA Nem túl új, de erre találtam rá most így hirtelen. Tatsurou, hjajj...
Azért ez a refrén kicsit kicsinálja a számot... Megint egy jól induló, de elszállós refrénben kiteljesedő dal. Vajon Miya írta...?XD
Oh, még egy Karasu: Mr. Shadow
Jó ez a gitártéma. Ohyeah!
Szerk: Miho ~ ミホ 2011-01-02 11:18:55
beküldve: 2010-12-31 16:59:14
(#482) Óhogyaza....
Tényleg ki akar minket zsebelni... T_T
Miyavi cica jön vissza... :) áprilisban újra koncertezik a husipofi.. *,* *elmegy lehűti magát*
Tényleg ki akar minket zsebelni... T_T
Miyavi cica jön vissza... :) áprilisban újra koncertezik a husipofi.. *,* *elmegy lehűti magát*
egy moderátor vagy valami illetékes nem tudja átírni a címet 'japcsi zenékre'
Remélem így megfelel
Barátod a Google és a fórumszabályzat (http://mangafan.hu/forum/topic/50/1#244)
Szerk: Moderátor 2010-12-16 22:40:55
Huh, ajánlom Emilie Autumn meg Tori Amos dalait, nekem állandó vendégeim a playlistben - bár kevés embert ismerek, akinek bejönnek, de egy próbát megérnek.
Ööö... egy moderátor vagy valami illetékes nem tudja átírni a címet 'japcsi zenékre' vagymitén, vagy ez csak enegem kavar be?...
De ne csak off
beküldve: 2010-12-10 23:28:03
(#478) Én mostanában verseket írok, és az ilyen jellegű számok ihletnek meg:
Nightwish - Nemo
Kanon Wakeshima - Still doll
Zero Kiryuu theme
Ha esetleg valaki tudna mondani még pár hasonló számot ihletmerítési célra, azt nagyon megköszönném : ))
Nightwish - Nemo
Kanon Wakeshima - Still doll
Zero Kiryuu theme
Ha esetleg valaki tudna mondani még pár hasonló számot ihletmerítési célra, azt nagyon megköszönném : ))
Kenzen naru tamashi wa, kenzen naru seishin to, kenzen naru nikutai ni adoru.
Szerk: yuuchan 2010-12-10 23:28:22
Szép meg jó lenne,de tényleg a lehető legrosszabb időpontban lesz
És hogy linkeljünk már valamit,így sok-sok hónap pihi után, Glass no Highway - doa Egész kellemes hagzása van,és basszus,de ismerős ebből a kis bandából kettő tag,Akihito Tokunaga és Shinichiro Ohta,hát ők ketten a B'z-t is erősítik.Mindkettő bandában bizonyítottak,h mire képesek.Le a kalappal előttük.
És egy kis B'z zárásként,mert ők is szépen zártak a 2008-as Pleasure-Glory Days-en ezzel.
És hogy linkeljünk már valamit,így sok-sok hónap pihi után, Glass no Highway - doa Egész kellemes hagzása van,és basszus,de ismerős ebből a kis bandából kettő tag,Akihito Tokunaga és Shinichiro Ohta,hát ők ketten a B'z-t is erősítik.Mindkettő bandában bizonyítottak,h mire képesek.Le a kalappal előttük.
És egy kis B'z zárásként,mert ők is szépen zártak a 2008-as Pleasure-Glory Days-en ezzel.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-12-10 19:00:45
(#476) Lesz január elsején a VIII. kerületben Heaven in Her Arms (japán screamo banda) plakát
Az időpont ennél elcseszettebb nem is lehetne, de a jegyár baráti, szóval gondoltam postolom, hátha érdekel valakit.
Az időpont ennél elcseszettebb nem is lehetne, de a jegyár baráti, szóval gondoltam postolom, hátha érdekel valakit.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Nagyon nincs kedvem guglizni, lusta dög vagyok, ezerbocsánat. majd takarékra teszem magam és lesz kedvem mindenhez, de mennyibe fájt a jegy?
edit: már tájékoztattak. 5900 saslik. O.o jövőre bankrablások sorozata lesz.. 2 hónap alatt 3 kedvenc....
Szerk: Usagi-chan 2010-11-03 22:51:55
Despára is menni akarok, bár nem vagyok akkora fangörl, én inkább csak a zenéjüket szeretem... "
Arról már egy csöppet lekéstél...
Jelentem ma megvásároltam az -Oz- koncertre a jegyem. Ha esetleg akad itt valaki, aki szintén elzarándokol az eseményre, jelezhetné, mert félek egyedül. XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-11-03 19:20:15
A Girugamesh koncertre a belépő 6900ft lesz.
Csak én gondolom úgy hogy ez azért túlzás? Szerintem a Despa messze nagyobb név mint ők és ugyanannyiba kerül a jegy? Persze aztán lehet hogy elfogult vagyok mert a Despa pont a nagy kedvencem, de akkor is... Mondjuk ahogy a fórumokat olvasgattam (pl mondo) eléggé felkapott ez a Girugamesh.
Csak én gondolom úgy hogy ez azért túlzás? Szerintem a Despa messze nagyobb név mint ők és ugyanannyiba kerül a jegy? Persze aztán lehet hogy elfogult vagyok mert a Despa pont a nagy kedvencem, de akkor is... Mondjuk ahogy a fórumokat olvasgattam (pl mondo) eléggé felkapott ez a Girugamesh.
Hát a Girugamesh ha itt Magyarországon nem is, de Japánba és egyéb helyeken "felkapott - hogy szavaiddal éljek.
Én spec. szeretem, és egyek is a koncertre... Despára is menni akarok, bár nem vagyok akkora fangörl, én inkább csak a zenéjüket szeretem... "
Sajnos pont a Te általad is említett felkapottsága miatt várható volt ez a jegyár.:(
Igazából eléggé le vagyok maradva ezekről az újabb együttesekről. Akiket annó megismertem (Baiser, Despa, Diru, X-japan, MUCC stb) kb őket hallgatom azóta is és az újabbakról szinte fogalmam sincs.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Sajnos pont a Te általad is említett felkapottsága miatt várható volt ez a jegyár.:(
beküldve: 2010-10-26 12:05:25
(#470) A Girugamesh koncertre a belépő 6900ft lesz.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~