Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Tudtam, hogy el kellett volna mennem a koncertre...
Nyíí, édes vagy, amúgy elvagyok egy erkélyen is, nincsenek nagy igényeim :'D
Akkor ezt még megdumcsizzuk márciusig <3 (csábítsuk el Dragdát is.)
Oooh~*_* Ha gondolod felajánlhatom a vendégkanapét nálam.
Ha lesz hol aludnom és nem fagyok jégtömbé az albiban, akkor lehet, megyek a Girugamesh-re. Haljunk meg együtt, az olyan vadromantikus : DDD
(Ha már a despáról lemaradtam x'C)
Ezeket a sötét, karmolászós-sikoltozós fangörcsöket meg tegye magáévá örökre a kettőhúsz... Megjártam a rammstein koncert dühöngőjét - elsősor <3 -, de ott több kultúra és jóízlés szorult a hegyomlásnyi rokkerekbe, mint ezekbe az élet... izé koncertképtelen tinipicsákba.
Köszönöm a tökéletes megfogalmazást.
Igen, teljesen jól látod: nem a kemény zene vadítja meg őket, hanem a spontán orgazmus, és nyáladzásroham, amit az együttesek tagjai váltanak ki belőlük.
Pogózni... az olyanok, mint ők? Cö. Azt is csak pózolják, mert valaki azt mondta nekik kemény zene=pogóóó~
De valójában törékeny fiatal lánykákról van szó, akik a bennük lejátszódó érzelmi küzdelmeket próbálják meg megtestesíteni - elég esetlenül.
És igen, a presztizskérdések: kinek milye van az együttesekről, legyen az tárgyi tulajdon vagy "lexikális" tudás. Borzasztó. A fanatizmus minden területen gáz legyen szó vallásról vagy épp az emlegetett zenekarokról.
Biztos vagyok benne egyébként, hogy a bandák és tagjaik többsége rühelli az ilyen fanokat. De nem állhat ki a színpadra úgy, hogy "Aki csak visítani, bömbölni és hisztériázni tud, az akár le is léphet! Sayonara!", mert jelentős rajongói rétegtől esne el. (Bár, aki ilyenért lepattintana egy amúgy abszolút jó bandát... az bújjon is a sarokba.)
Bár... Most hogy így belegondoltam. Lehet, hogy ezeknek az überidoloknak arra kéne felhasználniuk "hatalmukat", hogy elkuoltassák a népet: "Ha kultúráltan szórakozol, és nem nyírod ki a melletted/előtted/mögötted állókat, kapsz egy puszit a koncert végén!" Aztán, hogy megadja vagy sem... az már az ő dolga. LOL.
Valaki egyszer kitalálta, hogy azokat, akik ilyen zenét játszanak és így öltözködnek, azokat idolizálni kell mint az atyaúristen, minden szavát inni és alap dolog tudni, hogy melyik a kedvenc sütije meg milyen állatkája van otthon. Mer' csak.
És az még oké, hogy egymásnak mesélik, hány poszterük/CD-jük van az adott előadótól, mikor nyúlnak magukhoz és milyen gyakran csakis rá gondolva, meg egyebek. A baj ott kezdődik, hogy bizonyítani akarják, melyikük a nagyobb fan. És ebből lesz a pankráció.
Mert ezek olyan kurvaértelmes gyerekek.
Szentséges Istennőm! Huh, mit nem adnék egy koncertszervezői címért...*gondolatban kikapja a verekedőket a tömegből, és páros lábbal rúgja ki őket a bejáraton* Ez kezd egyre inkább a focimeccsek utáni ramazurira hasonlítani... Pföj.
Nincs remény... Ha a barátnőm nem jön haza - márpedig ez valószínű, tekintve, hogy egy másik kontinensen gyűri magába a tudást - egyedül leszek kénytelen szembenézni a vadállatokkal. Hjajj.Egy régi barátnőmmel voltam, meg ő hozott magával még egy lányt. Viszont koncert közben eléggé elszakadtunk egymástól a lökdösődés miatt... Mindhárman másfelé. :S
A legszebb az egészben az volt hogy nem csak a külföldiek voltak erőszakosak (tisztelet a kivételnek) hanem a magyarok között is volt bőven... Állítólag aki elkapta az egyik dobverőt arra a lányra többen is ráugrottak és ütötték, verték. Mondjuk volt aki próbált neki segíteni, de akkor is...
Nah, tessék, erről van szó! Hihetetlen. És mivel Te is, én is tudunk viselkedni, a többi agyalágyult miért nem képes rá?
Velem ez volt a Miyavi koncerten.
Ilyenkor irigylem a japánok megoldását: sorszámozott jegyek. Aki hamarabb megveszi előnyösebb sorszámhoz jut. És eszerint megy végbe a beengedés a szórakozóhelyekre. Más kérdés, hogy nekik van egy alap mentalitásuk - nálunk úgyis lesz*rnák a sorszámokat, bejutnának, és előrenyomulnának. Mégis úgy gondolom ez jó megoldás lenne. A nyomakodókat meg ki kell vinni - ahogy az ájulókat is ki szokták.
Ájulás, nah igen... Nem azzal van a bajom, hogy valaki eljul, nem mindenki lehet olyan vaslady, mint pl én: de minek kell valakit olyan helyzetbe hozni, hogy elájuljon? Mindenki magasról tesz a másikra, ennek nem így kellene lennie.
Gyjáj, mindegy is.
Megértelek Miho. Ha éppen nem túlsikítják a koncertet akkor meg verekednek a drága rajongók. A Despa koncertet is nem tudom miért kellett azzal elrontani hogy folyton ott ütötték a másikat ahol csak tudták. Én a 6-7 sorban álltam, de a koncert végére előretoltak a 3. sorba, de egyáltalán nem élveztem mert ott meg úgy összenyomtak... Amikor meg kifelé akartam menni akkor meg azt hitték hogy tolakodok és nem engedtek ki.
Igen a hasonlat nem volt tökéletes. Igazából azt akartam ezzel kifejezni, amit Te is írtál. A zenének kellene a lényegnek lennie. Nem pedig Cont és tömeghisztériát csinálni egy koncertből. Mert lassacskán már ilyen szintre jutnak az események. Néhányan úgy begerjednek néhány csinos kipingált pofitól, hogy az már... Wráh.
És hogy ne tűnjek teljesen ártatlannak etéren: én is odavagyok ezekért a pofikért, megsimizném, ha tehetném, de 1. nem teszem, mert illetlenség. 2. nem kapok agyérgörcsöt, ha fellép a színpadra a pofika tulajdonosa, mert a zene a fontos, azt meg pofikaszemlélés nélkül is hallom... hacsak nem visít a fülembe egy tucatnyi fangörl. 3. nem folytatom, majd a szakdogámat linkelem be, ha végül ezt vagy ehhez hasonló témát választok.
Az -Oz- jegy pedig szerintem nem lesz vészes árkategóriában. Tavasszal mentem volna egy japán koncertre az A38-ra, és azt hiszem 1800 HUF volt a jegy. Szerintem most sem lesz sokkal drágább.
Egyre jobbnak látszik a jövő év a japán zene szerelmeseinek.
Most ebbe a számukba szerelmesedtem bele [Link]
Wow Mucc. Nem hittem volna hogy őket egyszer elhozza valaki ide. XD
-Oz-t meg még meggondolom hogy megyek e. Végül is jó a zene, de ha 7ezer körüli lesz a jegy akkor tuti nem megyek mert annyira nem vagyok oda értük...
Arra pedig hogy valaki azt sem tudja hogy egy gitárnak mennyi húrja van:
Nem igazán értem hogy ez miért lényeges szempont. Azt hittem hogy az a lényeg hogy olyan koncertre megy az ember, akiknek a zenéjüket szereti/imádja. A többi pedig (hogy a tagok jó pasik e vagy sem) csak kellemes mellékes.
Reménykedjünk együtt!
De én spec egy Abingdon Boys School koncertnek is nagyon tudnék örülni. Addig is kárpótol a The Grenma a közeljövőben, nagyon közeli helyen