Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán zenék
Én meg elgondolkodtam azon, hogy lehet, hogy elengednének, ha lenne kivel mennem, aztán el is vetettem, mert nem engednének el olyannal akivel még nem is találkoztam
Nehéz az élet
Nehéz az élet
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Amíg el nem értem a "szüleim sem örülnének" részig, már kezdtem reménykedni, hogy letámadhatlak azzal, hogy "Menjünk együtt!!!*____*" De a szülőket ilyen téren nehéz meggyőzni ebben a korban, sulidőben meg pláne. :(
Ez azon kevés The GazettE számok közé tartozik, amit szeretek.*headbang*
És ha már itt vagyok:
Lynch - I'm sick, b-cuz luv u (Live)
D'espairsRay - LOST SCENE
Bár tóbbitól most elszomorodtam...T___T*nem megy a koncertre, mert nincs kivel*
És ha már itt vagyok:
Ismerős, nekem sincs kivel mennem, mert az ismerőseim között nincs senki aki szereti őket...meg szüleim nem örülnének, ha hétköznap koncertre mennék pedig én úgy szerettem volna
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Na ez egy egészen frankó the GazettE szám
Bár a bandát "nem szeretem",meg nem is ismerem nagyon,de ez az egy szám tényleg király.A Visula Kei-től,meg társaitól szép lassan elbúcsúzok,az LM.C-t sem hallgattam már 2 hónapja...
Nekem a B'z elhozta azt a fajta és minőségi zenét,amire 23 éve várok,nem is kell több.Űberelhetettlenek,a statisztikák is ezt mutatják.Inabáék éljenek és zenéljenek boldogan,amíg meg nem halnak! Sose haljanak meg...
Bár a bandát "nem szeretem",meg nem is ismerem nagyon,de ez az egy szám tényleg király.A Visula Kei-től,meg társaitól szép lassan elbúcsúzok,az LM.C-t sem hallgattam már 2 hónapja...
Nekem a B'z elhozta azt a fajta és minőségi zenét,amire 23 éve várok,nem is kell több.Űberelhetettlenek,a statisztikák is ezt mutatják.Inabáék éljenek és zenéljenek boldogan,amíg meg nem halnak! Sose haljanak meg...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Ez azon kevés The GazettE számok közé tartozik, amit szeretek.*headbang*
És ha már itt vagyok:
És ha már itt vagyok:
beküldve: 2010-09-18 18:34:56
(#419) Tudom a visual kei-ről eléggé megoszlanak a vélemények de nekem ez annyira tetszik [Link]
Szerk: Kotoko 2010-09-18 18:38:58
Ez a video tényleg marhajó meg persze a zene is
Helyes,csak így tovább.
+ 1 új B'z fan.Haladunk.
B'z - forever mine
Ez a videó annyira jól össze van vágva,h márcsak ezért is érdemes megnézni.
+ 1 új B'z fan.Haladunk.
B'z - forever mine
Ez a videó annyira jól össze van vágva,h márcsak ezért is érdemes megnézni.
beküldve: 2010-09-14 19:05:11
(#416) Hát nincs is azzal baj, ha a jó dolgokat nagyon reklámozzák ...az a baj ha rosszakkal teszik ugyanezt
Eddig nem nagyon ismertem a B'z-t, de meghallgattam tőlük néhány számot, és teljesen beleszerettem a zenéjükbe
Mindig is tudtam, hogy az agresszív reklámozás gyümölcsöző.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-09-13 22:20:47
(#414) Eddig nem nagyon ismertem a B'z-t, de meghallgattam tőlük néhány számot, és teljesen beleszerettem a zenéjükbe
EZ rohadt epic: [Link]
Basszus,ez annyira epic,h mostmár napi szinten vagy 10x meghallgatom.Köszönöm
És hogy nem maradjunk B'z nélkül,az új favorit B'z MONSTER Opning & ALL OUT ATTACK LIVE GYM
Már ezer éve megvan ez a dalocska,de eddig sosem hallgattam 0:50-nél tovább,hát nagy hiba volt.1:44-nél beindul az eksön,pörgés,stb.Inaba meg abban az Alucard-os piros kabátban kegyetlen királyul néz ki
Ilyenkor bánom,h nem Japánban születtem...
Nincs mit
Ez a szám amit linkeltél amúgy valóban szép. Jó mély hangja van a pasinak.
Ez a szám amit linkeltél amúgy valóban szép. Jó mély hangja van a pasinak.
Akit amíg el nem kezdett énekelni, csajnak néztem OMG: Pedig mennyi visual kei meg "core" fiúbandát hallgatok...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szükségem volt erre így estére. Eléggé kibillentette a zenei egyensúlyomat az elmúlt három óra. De így máris jobb
Hanem íme, a szám, aminek nem sikerült még összehozni az introját: [Link]
Hanem íme, a szám, aminek nem sikerült még összehozni az introját: [Link]
OMG, szerelmes vagyok! Köszi a linket, ez egyszerűen... Leírhatatlan.
Más. Kiyoharu - CROW (Live)
Szép~
Más. Kiyoharu - CROW (Live)
Szép~
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-09-07 20:20:11