Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán zenék
beküldve: 2010-09-07 15:25:57
(#409) Uramisten. Utánanéztem már picit a japán screamo/hardcore cuccoknak, hátha találok valami kedvemre valót.
EZ rohadt epic: [Link]
A kedves zenészeké és a screameré minden elismerésem. Vagy nagyon profi, vagy pedig a mikrofon torzítás a nagyon profi. De inkább arra tippelnék, hogy mindkettő.
EZ rohadt epic: [Link]
A kedves zenészeké és a screameré minden elismerésem. Vagy nagyon profi, vagy pedig a mikrofon torzítás a nagyon profi. De inkább arra tippelnék, hogy mindkettő.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nálam eddig az I'm on Fire az abszolút nyertes.
I'm on fire sikeresen hozzáadva a listámhoz.
JAM Project singing B'z - Ultra Soul.Ez mekkora.
Jóéjt.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-09-01 22:23:10
De h minden rosszban legyen vmi jó is: B'z Tak Matsumoto - Thousand dreams
Mert ilyen mesteri szinten gitározni csak egy ember tud.
Gyönyörű. De azért mégiscsak kálát adok az égnek, hogy ezt a korszakát sikerült kinőni. xD Haj itt még okés (Bad Communicationben produkált hajzatnál semmi nem lehet... epicebb), de a többi már valahogy... szóval jó, hogy ennek vége. :'3
Közben ugye lett egy Hadoum. Eddigi kedvencek talán Zettai(teki), Okay, Cage Fight, Koyoi Kimi to, Kono Te wo Totte Hashiridashite, Fushichou, Little Boy és Itaikena Taiyou. Most nagyon próbáltam nem felsorolni az összes számot.
De ugye jár hozzá egy DVD Inaba-sama összes eddigi PVivel, ami csodálatos, elvégre ddig nem nagyon volt lehetőségem elmélyedni Inaba-sama szólókarrierjében.
Nálam eddig az I'm on Fire az abszolút nyertes.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
MIII~ bezzeg nekem a Diveot egyből letiltották!! DDDDD:
Pont a jóelőbb akartam rákeresni a Time Flies LIVE-GYM 2010 "Ain't no magic" at TOKYO DOME-ra,de vmi végett a szemetek leszedték.Pedig 2 napja még fent volt.
De h minden rosszban legyen vmi jó is: B'z Tak Matsumoto - Thousand dreams
És hogy repül az idő,B'z stílusban. Sírok,annyira szép.
MIII~ bezzeg nekem a Diveot egyből letiltották!! DDDDD: Pedig az még a Summer Sonicos felvétel. Ezért mégcsak nem is próbálkoztam Ain't No Magic anyaggal. Namindegy.
Move mellett a koncert másik építőköve. Ezért a két számért kellett elmenni. Meg persze a B'zért.
És aaaajjj, mit tettem. De kénytelen voltam, Hadou CD-m (akkor) még mindig Japánban kolbászol(t), mégcsak gépre se rakták fel.
Csodálatos lemez. Egyebet nemtudok mondani kéremkapcsojjaki.
//update: *checks track order* vagyis izé, mostmár Pesten vaaaan~ =DDD
Szerk: Hanon 2010-08-26 01:11:34
Ne hülyéskedj, az egész fórum jegyeit én állnám, csak jöjjenek a népek.
Ó,tudtam én,h számíthatunk rád ^.^Najó, nem.
Nembaj,mondtam én,h fizetem,csak gyere.Meg aki szereti Inabáékat,az is jöjjön.Ja és jó lenne,ha felfedeznék Európát a srácok,me ez így nem izgi,h ki vagyunk hagyva minden jóból.
És hogy repül az idő,B'z stílusban. Sírok,annyira szép.
Szerk: Souichiro 2010-08-25 22:12:31
Ja és még vmi,Hanon,ha egyszer lesz nállunk,Magyazországon egy fergeteges B'z koncert,nem bánom,fizetem a belépődet,csak menjünk!
Ne hülyéskedj, az egész fórum jegyeit én állnám, csak jöjjenek a népek.
Najó, nem.
Végre meg tudtam nézni az Ain't No Magic koncertet. Ugye az egész lényege a MOVE. És igen. Tényleg olyan kikúrtjó élőben mint gondoltam. Hogy eddig miért nem készült live felvétel róla, számomra rejtély.
Az egész koncert legerősebb része egyébként is az egymás után következő MOVE - Ai no Bakudan - long time no see. Tiszta energiabomba. Long time no see alatt megy egy nagyondurva, előzőleg a Juice alatt nyomott "yeah-yeah" kajabálás, csak itt össze lett kötve elköszönéssel, vagy legalábbis valami encore előtti dumával, szóval jó hosszú. Ai no Bakudannál meg egy egész versszakot hagyott rá Inaba-sama a közönségre, de a franc a rohadt kordonba, túl messze van a színpadtól, alig hallatszik. Pedig nyomják rendesen.
Ha már a színpad. Mayday közben egyszercsak megemelkedik és átevickél a stadion másik végébe. Közben átlátszó színpad alatt közönség. Beszarás.
Ottan a másik oldalon elnyomnak egy love me love yout amit nem értek miért került oda - közben Masuda-san megint kurvacukin szólózik a billentyűkön, egyszer megeszem azt az embert - aztán Ultra Soulra elindulnak visszafelé. Ez utóbbi valahogy nem lett olyan ütős mint amilyen lehetne. Biztos nem annyira jó érzés egy mozgó színpadon ugrálni.
Az a ballada-blokk az elején pedig egyáltalán nem annyira veszélyes mint amilyennek tűnik. Konya Tsuki és Pray nagyon szép élőben, bár utóbbinál a közönségénekeltést kicsit indokolatlannak érzem.
Öt ballada után viszont nagyon vártam valami kirobbanó és színpadra bepattogós Love Phantomot, de az valahogy szintén egészen gyenguszra sikerdett. Mintha Inaba belefáradt volna az érzelgősködésbe.
A koncertet az Ichibu to Zenbu ballada és normál verziója zárja. Érdekes, mikor először láttam a setlistet baromira nem értettem, hogy mi a fenének raknák ezt a végére, egyszerűen nincs benne semmi különleges, ráadásul minek fárasztani a lassú verzióval szegény közönséget, mégha csak az első versszakkal is. Aztán kiszivárgott egy kalózfelvétel róla, és rájöttem, hogy nem annyira rossz ez. Koncert nézés közben viszont megint elkezdtem kételkedni a számválasztás helyességében, biztos mert az előtte levő Ai No Mama Nit inkább csak húzottszemű barátaink tudják értékelni (valamilyen okból kifolyólag ők oda vannak érte, meg a többi régi klasszikusukért, mint Komachi Angel, talán mert ezt hallgatták fénykorukban rádióban, aztán ez vésődött be először kis elméjükbe B'z név alatt). De mikor vége lett a ballada résznek és Inaba elkezdett pattogni valahogy ismét meggondoltam magam, tényleg jó ez a végére.
Szerk: Hanon 2010-08-12 22:48:47
beküldve: 2010-08-10 09:35:08
(#402) Úgy emlékszem már linkeltem a HIZAKI grace project egyik dalát.
No de most! Találtam mást is:
Aphrodite
Requiem
Calm
Eszméletlen...
Hizaki: lásd, Versailles.
És ha nem csal a memóriám a Race Wish volt ez a dal - tessék itt a live is.No de most! Találtam mást is:
Aphrodite
Requiem
Calm
Eszméletlen...
beküldve: 2010-08-08 07:36:30
(#401) Most B'z hétvégét tartottam,meghallgattam (legalább 4-5 alkalommal egymásután) a legeslegjobbak között is a legjobb B'z számokat.Hogy melyekről is van szó?
Tessék,itt egy kis lista:
Burn
Super Love Song
Splash
Fireball
Be there
Blowin
Zero
Liar liar
Mad-action
Bad communication Ultra Soul
Ja és még vmi,Hanon,ha egyszer lesz nállunk,Magyazországon egy fergeteges B'z koncert,nem bánom,fizetem a belépődet,csak menjünk!
Tessék,itt egy kis lista:
Burn
Super Love Song
Splash
Fireball
Be there
Blowin
Zero
Liar liar
Mad-action
Bad communication Ultra Soul
Régen én is így álltam hozzá a szkrímóhoz meg a visual keihez. Aztán megadtam magam és megszerettem.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Óó, én is találtam magamnak egy An Cafe számot.
Maple Gunman
De ez a magamutogató-irányzat még mindig nem fekszik nekem.
Pedig annak a Versaillesnek is van egy egész jó számuk. De nem, nem adom meg magam az ilyesminek.
Maple Gunman
De ez a magamutogató-irányzat még mindig nem fekszik nekem.
Pedig annak a Versaillesnek is van egy egész jó számuk. De nem, nem adom meg magam az ilyesminek.
beküldve: 2010-07-25 13:18:44
(#398) An cafe - aroma
Részemről ez az egyetlen egy értelmes és szerethető An cafe szám,ami létezik.Örök és felejthetetlen.Asszem kezdek fáradni...
Részemről ez az egyetlen egy értelmes és szerethető An cafe szám,ami létezik.Örök és felejthetetlen.Asszem kezdek fáradni...
beküldve: 2010-07-11 20:55:43
(#397) Ejj, úgy tűnik a franciák //haters gonna hate// felszöktek a Deezerre és gyorsan be is támadtak. Ezzel a Róisín Murphy-vel csak most találkoztam, elmegy, de nem ér Émilie Simon közelébe se. Meg mióta utóljára jártam az oldalon csak szarabb lett. Nem elég, hogy letörölték a számok jelentős részét, jelentősen le is butították a szájtot.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-07-11 20:57:01
Fákk. És én nem tudok menni
Érezzétek jól magatokat^^
Érezzétek jól magatokat^^
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-07-11 12:16:10
(#395) ÁÁÁ~!
Ma lesz a Versailles koncert!*____* Remélem csúcsszupikircsi banzájt csap a banda.
Ma lesz a Versailles koncert!*____* Remélem csúcsszupikircsi banzájt csap a banda.