Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán zenék
beküldve: 2011-06-19 21:06:21
(#544) Lent van a Monster's Garage "hogyan készült" dévédéje.Amolyan extra valami és félelmetesen jó.Megisnézem.
Na meg közbe ordítás van ezerrel,a 99-es LIVe GYM-ből már csak egy 500 megás file hiányzik,8 giga lentvan és pont ilyenkor szarakszik a zoldal,ahonnan jönnie kéne.
Na meg közbe ordítás van ezerrel,a 99-es LIVe GYM-ből már csak egy 500 megás file hiányzik,8 giga lentvan és pont ilyenkor szarakszik a zoldal,ahonnan jönnie kéne.
A szóndofdzsöpenesek meg messze nem akkora mesterek,mint mi.Fangörcsök,akárcsak a Mondófórumos társaik.Na meg mázlisták,h ők régebb óta ismerik a JRockot,meg a Vizuál Kííít,ugyebár a zóódaluk is régebb óta megvan,az infók is hamarabb megvoltak nekik.De semmivel sem hárdkórabbak nállunk.Sőt! Sört? Nem,sőt! B'z témában verhetettlenek vagyunk ketten,igaz Hanon?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-06-19 21:07:48
Azért én abban nem reménykednék, hogy nem lesz tele a hely agyatlan fangörlökkel
Én meg lehet mennék is, ha nem 6k lenne a jegy, annyit nem ér meg szvsz
Én meg lehet mennék is, ha nem 6k lenne a jegy, annyit nem ér meg szvsz
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ilyen lánybanda,valami iszonyatosan tré zenét nyomatnak.
Az előző mondnatom meg hazugság,annyira nem is rossz a zenéjük
Hát azért de.
a ssszóndofdzsapánt meg haggyad. oda csak a zigazi trve japánzenések járnak, ők már aztán tuggyáklassákhajják miajó. sokévnyi tapasztalat a japán zenei világban. ennyííh.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2011-06-19 19:11:01
beküldve: 2011-06-19 14:31:23
(#541) Agusztusi Dir En Grey koncert igencsak közeleg.2 hónap van még.És úgy néz ki,megyek.Végre! Végre...egy banda,amelyre kíváncsi vagyok.
Nem az a nyálcsorgatós,fanpicsáknak való fos noname okádalom jön,ami 3-4 havonta végigvonul európán...amire csorgassa a nyálát a sok tudatlan.
Nem-nem.
Ez a Dir en Grey,ami ezerszer jobb,mint akik eddig felléptek nállunk.Jó,bevallom,a Mr Big,meg a Scorpions is jó,de az nem japán banda,meg azokról siekresen lekéstem...
Jön valaki innen a mangafanosoktól?
Nem az a nyálcsorgatós,fanpicsáknak való fos noname okádalom jön,ami 3-4 havonta végigvonul európán...amire csorgassa a nyálát a sok tudatlan.
Nem-nem.
Ez a Dir en Grey,ami ezerszer jobb,mint akik eddig felléptek nállunk.Jó,bevallom,a Mr Big,meg a Scorpions is jó,de az nem japán banda,meg azokról siekresen lekéstem...
Jön valaki innen a mangafanosoktól?
Szerk: Souichiro 2011-06-19 14:32:14
beküldve: 2011-06-09 09:19:29
(#540) Írok már ide,pár hét elteltével,mer most olyan kedvem van.
B'z új singleje,a Don't wanna lie igenis állati lett.A PV meg odabasz ugyanúgy,mint a "Sono Sayonara kizu darake no hibi yo" PV esetében.
AKB48,vagy ahogy én mondani szoktam: A Kis Bitchek negyvennyóc.Ilyen lánybanda,valami iszonyatosan tré zenét nyomatnak.
De nem is ez a lényeg,inkább,h a sok idióta,magát B'z fannak valló egyén már jó előre bepánikolt,h az AKB48 új single-je majd eladási szempontból lenyomja az új B'z single-t.Persze,h sokat kő még a kislányoknak zenélni ahhoz,h a Bízt lenyomják.Háh! Kis csírák még...elhúztak Inabáék úgy 50000 példánnyal eddig az AKB48 előtt,nem is vártam mást
Szóndofdzsöpenen meg behaltam.B'z topikba aszongya valaki: "Meghallgattam a kislemezt, semmi extra. Az elozo kicsit jobb volt, de attol sem estem hanyatt. Magic-nel mondjuk jobb mind a ketto, de meg sem kozelitik a Magic elotti ~15 evet.
Igazan eloallhatnanak mar vmi friss, utos cuccal...."
Ezt sértésnek veszem,mert! Pont a B'z az a banda,aki képes mindig újal előállni,nem lehet ráunni,igen,lehet h stílusilag megy inkább ez az újfajta "szar modern rock" felé, nem éppen olyan,mint régen (lásd Bad Communication,Love me,I love you,Home,stb,stb),de az új nóták igenis rommá zúzzák a régebbi slágereiket,legalábbis szvsz.
Inabáék nem nyomathassák mindig a régi koncerteket,arra ráunna gyorsan a közönség.Bár ha újra lenyomnák a "2002-es A beautiful reel - Green - Go*Fight*Win",vagy a "2006-os Monster's garage" turnét,dettó ugyanazokkal a tagokkal,mint akkoriban,dettó ugyanabban a stílusban,meggondolnám,h kimegyek-e megnézni élőben.
Egyenlőre ennyi.Nem értek a dologhoz amúgy,énis csak egy fan vagyok a sok közül.Még milyen jó,h idehaza alig van 40 kőkemény B'z rajongó,így ebből legalább nem lesz divatbanda.Van Isten!
B'z új singleje,a Don't wanna lie igenis állati lett.A PV meg odabasz ugyanúgy,mint a "Sono Sayonara kizu darake no hibi yo" PV esetében.
AKB48,vagy ahogy én mondani szoktam: A Kis Bitchek negyvennyóc.Ilyen lánybanda,valami iszonyatosan tré zenét nyomatnak.
De nem is ez a lényeg,inkább,h a sok idióta,magát B'z fannak valló egyén már jó előre bepánikolt,h az AKB48 új single-je majd eladási szempontból lenyomja az új B'z single-t.Persze,h sokat kő még a kislányoknak zenélni ahhoz,h a Bízt lenyomják.Háh! Kis csírák még...elhúztak Inabáék úgy 50000 példánnyal eddig az AKB48 előtt,nem is vártam mást
Szóndofdzsöpenen meg behaltam.B'z topikba aszongya valaki: "Meghallgattam a kislemezt, semmi extra. Az elozo kicsit jobb volt, de attol sem estem hanyatt. Magic-nel mondjuk jobb mind a ketto, de meg sem kozelitik a Magic elotti ~15 evet.
Igazan eloallhatnanak mar vmi friss, utos cuccal...."
Ezt sértésnek veszem,mert! Pont a B'z az a banda,aki képes mindig újal előállni,nem lehet ráunni,igen,lehet h stílusilag megy inkább ez az újfajta "szar modern rock" felé, nem éppen olyan,mint régen (lásd Bad Communication,Love me,I love you,Home,stb,stb),de az új nóták igenis rommá zúzzák a régebbi slágereiket,legalábbis szvsz.
Inabáék nem nyomathassák mindig a régi koncerteket,arra ráunna gyorsan a közönség.Bár ha újra lenyomnák a "2002-es A beautiful reel - Green - Go*Fight*Win",vagy a "2006-os Monster's garage" turnét,dettó ugyanazokkal a tagokkal,mint akkoriban,dettó ugyanabban a stílusban,meggondolnám,h kimegyek-e megnézni élőben.
Egyenlőre ennyi.Nem értek a dologhoz amúgy,énis csak egy fan vagyok a sok közül.Még milyen jó,h idehaza alig van 40 kőkemény B'z rajongó,így ebből legalább nem lesz divatbanda.Van Isten!
*Szalonképtelenség ek gyomlálva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-06-11 14:21:20
beküldve: 2011-06-02 14:12:03
(#539) Rég jártam már erre.
Jó pár évvel ezelőtt, mikor még csak ismerkedtem a japán zenével, a barátnőm átküldte a Dir En Grey - The IIID Empire című számát. Azóta is nagy kedvencem. (Küzdősportok vagy sima tombolás, értelmetlen, de nyugtató őrjöngés gyakorlásához tökéletes.)
Lényeg a lényeg: most találtam meg, egy viszonylag friss live-ot. Kedvcsináló a közelgő koncerthez.
Aztán a nemrégbeért kedvenceim, AND アンド. Tőlük már azt hiszem linkeltem ezt-azt, pl. BLACKOUT, vagy Sensenfukoku. Új kedvenc: SOBUT
Jó pár évvel ezelőtt, mikor még csak ismerkedtem a japán zenével, a barátnőm átküldte a Dir En Grey - The IIID Empire című számát. Azóta is nagy kedvencem. (Küzdősportok vagy sima tombolás, értelmetlen, de nyugtató őrjöngés gyakorlásához tökéletes.)
Lényeg a lényeg: most találtam meg, egy viszonylag friss live-ot. Kedvcsináló a közelgő koncerthez.
Aztán a nemrégbeért kedvenceim, AND アンド. Tőlük már azt hiszem linkeltem ezt-azt, pl. BLACKOUT, vagy Sensenfukoku. Új kedvenc: SOBUT
Szerk: Miho ~ ミホ 2011-06-02 14:23:51
Don't wanna lie nekem nem annyira bejövős. Elég bárgyú szám.
A singlen lévő másik szám megy egy ballada. Hát lehet erre nem fogok befizetni.
A singlen lévő másik szám megy egy ballada. Hát lehet erre nem fogok befizetni.
Sou, a Dawn Runner a Sayonara single B-sideja.
Na mostmár ezt is tudom.
A "Don't wanna lie" pedig a Detective Conan új openingje alatt hallható.Deszépislett.A PV-ből egy pár másodpercet láttam is,maga a videó olyan Shodo jellegű,de mások szerint a Negai-re hasonlít az egész.Na ilyenkor mivan?
Jólett és kész! Csak jelenne már meg.Június,meg a faszom!
beküldve: 2011-04-27 17:21:04
(#536) Még mindig nem mondtam el hogy az új B'z single mennyire kibaszottul kurvajó?
Jó, akkor most mondtam.
Jó, akkor most mondtam.
beküldve: 2011-04-15 23:01:48
(#535) No.
Megnéztem a B'z új PV-jét, a “Sayonara Kizu Darake no Hibi yo"-t.
Nem találok szavakat.
Plusz a zenét is leszedtem külön,tizenöt mega az egész,de azt nem értem,h a Dawn Runner elnevezésű dal az micsoda? Valami grátisz,csak most,csak neked alapon jár a “Sayonara Kizu Darake no Hibi yo" mellé? Nembaj,mert egész jó dal az is.
Megnéztem a B'z új PV-jét, a “Sayonara Kizu Darake no Hibi yo"-t.
Nem találok szavakat.
Plusz a zenét is leszedtem külön,tizenöt mega az egész,de azt nem értem,h a Dawn Runner elnevezésű dal az micsoda? Valami grátisz,csak most,csak neked alapon jár a “Sayonara Kizu Darake no Hibi yo" mellé? Nembaj,mert egész jó dal az is.
beküldve: 2011-04-09 23:07:41
(#534) Úristen, ez a pénteki Miyavi koncert olyan jóó volt El sem tudom mondani, és látszott h Miyavi is nagyon élvezte ^^ És oda tudtam neki adni a róla rajzolt portrét, és láttam h azt nézte a buszban...örömömben elsírtam magam
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2011-04-09 23:08:09
beküldve: 2011-04-09 16:03:58
(#533) Dir en grey
2011 augusztus 15, hétfő
Club 202, XI.ker. Fehérvári út 202.
Kapunyitás: 18:00
Jegyár: 5.900 Ft
Bizonyítandó, hogy nem csak rossz hírek érkeznek Japánból, örömmel jelentjük be egy újabb csapat érkezését. Magyarországon első alkalommal fellépő Dir en grey 2011. augusztus 18-án a CLUB 202-ben mutatkozik be élőben a hazai rajongóknak.
Jegyhálózati árusítás 2011. április 15-én kezdődik.
Jegyeket 2011. április 8-tól a www.concerto.hu-n vagy munkanapokon 15-19 óra között a 06-30-2596707 telefonszámon lehet rendelni.
forrás: SoJ
2011 augusztus 15, hétfő
Club 202, XI.ker. Fehérvári út 202.
Kapunyitás: 18:00
Jegyár: 5.900 Ft
Bizonyítandó, hogy nem csak rossz hírek érkeznek Japánból, örömmel jelentjük be egy újabb csapat érkezését. Magyarországon első alkalommal fellépő Dir en grey 2011. augusztus 18-án a CLUB 202-ben mutatkozik be élőben a hazai rajongóknak.
Jegyhálózati árusítás 2011. április 15-én kezdődik.
Jegyeket 2011. április 8-tól a www.concerto.hu-n vagy munkanapokon 15-19 óra között a 06-30-2596707 telefonszámon lehet rendelni.
forrás: SoJ
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
.....remélem nem kamu a hír.
Nem kamu a hír.. a Neo Tokyotól megbízható információk alapján a koncertturné egyik állomása Budapest.. :)
*Pezsgőt nyit, és megy tombolni ennek örömére*
beküldve: 2011-04-08 23:22:08
(#531) Dir En Grey,european tour,2011.
Mik vannak...
Jönnek hozzánk is.
Heeee?
Igen,jönnek,ide,Magyarország ra,helyszín: Budapest,Club 202,agusztus 18.-a.Sokánvanazmég.
Addigis füligmosoly,meg pörgés ezerrel.Meg spórolás a belépő jegyre,vonatpézre,stb.Ami ilyenkor szokás.
Már csak egy-két emberkét kéne találnom Csongrád-Szentes környékéről,hogy ne egyedül keljen mennem.Úgy nem funny.De megoldjuk.A Dir en Grey jó.Meg jobban is érdekel,mint az Elemcé,meg a Májva.
szerk: kihagytam a linket,de nemszólnánakámrám!
Neszenektek a [Link],remélem nem kamu a hír.
Mik vannak...
Jönnek hozzánk is.
Heeee?
Igen,jönnek,ide,Magyarország ra,helyszín: Budapest,Club 202,agusztus 18.-a.Sokánvanazmég.
Addigis füligmosoly,meg pörgés ezerrel.Meg spórolás a belépő jegyre,vonatpézre,stb.Ami ilyenkor szokás.
Már csak egy-két emberkét kéne találnom Csongrád-Szentes környékéről,hogy ne egyedül keljen mennem.Úgy nem funny.De megoldjuk.A Dir en Grey jó.Meg jobban is érdekel,mint az Elemcé,meg a Májva.
szerk: kihagytam a linket,de nemszólnánakámrám!
Neszenektek a [Link],remélem nem kamu a hír.
Szerk: Souichiro 2011-04-08 23:29:50
Másfél percnél már komolyan kezdtem aggódni. Mondom ez nem az, amit én ismerek... Sőt! Wátdáfákizdisz? Szerencsére kellemes meglepetésként ért a tévé mögött ülő gitáros produkciója. És jó volt látni/hallani, hogy nincs semmi bajuk
Nakérem, ez minőségi munka
Nakérem, ez minőségi munka