Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán zenék
beküldve: 2014-02-13 13:35:00
(#604) Nekem a kedvencem a Jupiter, a Versailles utódja.
Sajnálom azért, hogy Kamijo szólóénekes lett, mert a Versailles szerintem nagyon jó volt.
De így, hogy egy 'új' énekes, Zin lépett Kamijo helyére, szerintem így is szuper.
Ha hangulat megvan, a zenék jók, és most voltak pár napja Európában turnézni. Csak bánom hogy Magyarországra nem jöttek :(
Btw a Synk;yet-et is szeretem, meg a Diaurát.^^
Sajnálom azért, hogy Kamijo szólóénekes lett, mert a Versailles szerintem nagyon jó volt.
De így, hogy egy 'új' énekes, Zin lépett Kamijo helyére, szerintem így is szuper.
Ha hangulat megvan, a zenék jók, és most voltak pár napja Európában turnézni. Csak bánom hogy Magyarországra nem jöttek :(
Btw a Synk;yet-et is szeretem, meg a Diaurát.^^
beküldve: 2014-02-13 09:09:04
(#603) X-Japan az alap és a legjobb ^^ Nekem Ők a kedvenceim <3
Ők a visual kei alapja ^^ az egyik legjobb ha nem a legjobb japán banda :3
Hideto Matsumoto pedig a mai napig a legjobb gitáros <3 Yoshiki balladáit pedig kevesen tudják felül múlni :) (endless rain,forever love,kurenai,unfinished etc...)
Rajtuk kívül szeretem még Dir en Grey,Mejibray.MUCC,és a régi Gazetto munkásságát :3
Ők a visual kei alapja ^^ az egyik legjobb ha nem a legjobb japán banda :3
Hideto Matsumoto pedig a mai napig a legjobb gitáros <3 Yoshiki balladáit pedig kevesen tudják felül múlni :) (endless rain,forever love,kurenai,unfinished etc...)
Rajtuk kívül szeretem még Dir en Grey,Mejibray.MUCC,és a régi Gazetto munkásságát :3
beküldve: 2013-07-08 20:52:20
(#602) beküldve: 2013-02-28 13:50:36
(#601) Kedvenc japán előadó: Hirasawa Susumu
Kedvenc J-rock együttes: The Gazette
Ezeken kívül kedvenceim még az Abingdon Boys School-tól a Darker than Black openingjéhez felhasznánt Howling c. szám és a Fictionjunction Yuuka-tól a Nowhere c. szám, amit Madlax-ben használtak fel.
Kedvenc J-rock együttes: The Gazette
Ezeken kívül kedvenceim még az Abingdon Boys School-tól a Darker than Black openingjéhez felhasznánt Howling c. szám és a Fictionjunction Yuuka-tól a Nowhere c. szám, amit Madlax-ben használtak fel.
-
beküldve: 2013-02-28 12:22:55
(#600) beküldve: 2012-06-17 17:09:52
(#599) Én egyedül voltam és úgy is nagyon élveztem, nekem nagyon tetszett Manabu nagyon cuki volt :3 és többiek is és az összes kedvenc számomat játszották tehát maximálisan jó volt a koncert remélem valamikor még visszajönnek.
A JROCK ÖRÖKÉ ÉL ÉS ELPUSZTÍTHATATLAN! JROCK FOREVER! Lehet hogy hülyének néztek minket a Jrockereket, de nem érdekel minket a véleményetek, de lehet hogy közénk tartozol és akkor üdvözölünk téged a mi nagy és összetartó családunkban ^-^
SCREW koncert...ha lesz,akivel tudok menni,megyek,ha egyedül megyek,akkor inkább kihagyom. Dir En Grey koncert is barátokkal volt az igazi! x) Eygedül nincs értelme felmenni.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Én mindenképpen szeretnék
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2012-03-30 14:21:09
(#596) innen valaki jön ScRew koncertre?
A JROCK ÖRÖKÉ ÉL ÉS ELPUSZTÍTHATATLAN! JROCK FOREVER! Lehet hogy hülyének néztek minket a Jrockereket, de nem érdekel minket a véleményetek, de lehet hogy közénk tartozol és akkor üdvözölünk téged a mi nagy és összetartó családunkban ^-^
Serment single nekem is megvan.Nem rossz,de nekem miwa a favorit előadó,meg a Scandal,Stereopony,Yui,Jinnyoops.
Majd utánuk bogarászok, kíváncsi vagyok.
Serment single nekem is megvan.Nem rossz,de nekem miwa a favorit előadó,meg a Scandal,Stereopony,Yui,Jinnyoops .
beküldve: 2012-03-14 20:42:15
(#593) Kawada Mami - Serment. Nagyon jó zene! Nagyon szépen énekel. Már tudom az első 3 sort. hehe
beküldve: 2012-03-12 12:12:51
(#592) beküldve: 2012-02-28 14:02:20
(#591) Új Bíz szingül április 4.-én.
B'Z - GO FOR IT, BABY -Kioku no Sanmyaku címmel lesz kapható gondolom síma és speciális kiadásban.
Mivel egyre több CD-t rendelek manga helyett,lehet cdjapan.co.jp-ról behúzom majd,de csak a síma kiadást,bár a limited edition sem méregdrága 1700 yen-ért.rendeltem már 3000 yen-ért is,de itt szorít a határidő és addigra elkapkodják.Vagy fasz se tudja...
B'Z - GO FOR IT, BABY -Kioku no Sanmyaku címmel lesz kapható gondolom síma és speciális kiadásban.
Mivel egyre több CD-t rendelek manga helyett,lehet cdjapan.co.jp-ról behúzom majd,de csak a síma kiadást,bár a limited edition sem méregdrága 1700 yen-ért.rendeltem már 3000 yen-ért is,de itt szorít a határidő és addigra elkapkodják.Vagy fasz se tudja...
beküldve: 2012-02-05 21:14:47
(#590) Mivan,ha én nem írok a japán zenei témába,akkor senki?
A B'z szolgáltassa majd egyik Xbox360-as játékban a nyitózenét.
B’z Provides Theme for “Dragon’s Dogma” Game.
It has been announced that B’z will be providing the theme song for Capcom’s new game Dragon’s Dogma.
B’z new song for the series is titled “Into Free -Dangan-” and is a revamp of their 1998 song “Samayoeru Aoi Dangan”, with newly written lyrics in English. It has not been announced if the song will be released as a single.
Dragon’s Dogma is an upcoming action game from Capcom that will be released for the PlayStation 3 and Xbox 360 in May. The game was produced by Kobayashi Hiroyuki who is known for the Devil May Cry and Sengoku BASARA series.
A trailer for Dragon’s Dogma featuring the new track was revealed on Bz’s official YouTube channel. Check it out below!
[Link]
Annyira gecijó a Samayoeru Aoi Dangan,hogy ez a legfaszább B'z nóta,amit valaha készített Inaba és Tak.
Am meg lassan kezdem elfelejteni,mi is az a B'z,egyre ritkábban hallgatom őket,meg más JRock előadók kerültek az elmúlt hónapok alatt előtérbe...
Hüp-hüp,újra kéne néznem az összes LIVE-ot tőlük.
Lenyomatták a Dome tour-t decemberben,de még semmi videó róla.Fuck!
A B'z szolgáltassa majd egyik Xbox360-as játékban a nyitózenét.
B’z Provides Theme for “Dragon’s Dogma” Game.
It has been announced that B’z will be providing the theme song for Capcom’s new game Dragon’s Dogma.
B’z new song for the series is titled “Into Free -Dangan-” and is a revamp of their 1998 song “Samayoeru Aoi Dangan”, with newly written lyrics in English. It has not been announced if the song will be released as a single.
Dragon’s Dogma is an upcoming action game from Capcom that will be released for the PlayStation 3 and Xbox 360 in May. The game was produced by Kobayashi Hiroyuki who is known for the Devil May Cry and Sengoku BASARA series.
A trailer for Dragon’s Dogma featuring the new track was revealed on Bz’s official YouTube channel. Check it out below!
[Link]
Annyira gecijó a Samayoeru Aoi Dangan,hogy ez a legfaszább B'z nóta,amit valaha készített Inaba és Tak.
Am meg lassan kezdem elfelejteni,mi is az a B'z,egyre ritkábban hallgatom őket,meg más JRock előadók kerültek az elmúlt hónapok alatt előtérbe...
Hüp-hüp,újra kéne néznem az összes LIVE-ot tőlük.
Lenyomatták a Dome tour-t decemberben,de még semmi videó róla.Fuck!
Szerk: Souichiro 2012-02-05 21:16:37