Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Melyik anime-karakterrel szenvednél hajótörést??
beküldve: 2008-03-16 13:58:03
(#143) Shuichi-vel, és...
...vállanék egy, s mást Munszuval! bár igaz...
..., ááááááá..., inkább nem mondom el, mert cikiznétek!
..., ááááááá..., inkább nem mondom el, mert cikiznétek!
私は日本のファンです。
Egyrészt...másrészt úgy emlékszem ez a tizennyolckarikás fantáziálgatás már egyszer volt téma,és nem igazán jutalmazta a moderátorunk,némi bannolással egybekötve,úgyhogy jobb lenne ha ezt a témát most hagynánk.
És itt a pont!!! Ibolya! Kérlek, figyelj erre, amit Chioin mondott!!! Ne akarj bannolást!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-13 20:42:48
beküldve: 2008-03-13 18:46:13
(#141) Egyrészt...másrészt úgy emlékszem ez a tizennyolckarikás fantáziálgatás már egyszer volt téma,és nem igazán jutalmazta a moderátorunk,némi bannolással egybekötve,úgyhogy jobb lenne ha ezt a témát most hagynánk.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Oké, tegye fel a kezét, aki közületek még nem gondolkozott el komolyan egy saját élet beszerzéséről...
Kurvanagy volt!!!
Még annál is... alister mindig beletalál... De ha javasolhatom, akkor a beszerzést kezdjük a saját önértékeléssel... (ami néhol a jelek szerint kicsit hibás...)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Oké, tegye fel a kezét, aki közületek még nem gondolkozott el komolyan egy saját élet beszerzéséről...
Kurvanagy volt!!!
beküldve: 2008-03-13 11:06:36
(#138) Oké, tegye fel a kezét, aki közületek még nem gondolkozott el komolyan egy saját élet beszerzéséről...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hát emberek... Én mindent elolvastam! Én elsősorban Sesshoumaru-samat vinném magammal... vagyis pontosabban vele szenvednék hajótörést... Istenem mi mindent csinálnék én vele... jajj... *szerelmes sóhaj* de azért Inut is vinném... csak hogy ne unatkozzunk...
mi mindent?!!!! sok pervez dolgod!!!! vald be!!!!!
*irul-pirul* én... én... izé... IGEN!!!! Bevallok mindent!!! Nem részletezem, de jajj lenne szegénykémnek... kicsit kifárasztanám!!!! Meg tekintve, hogy Inu is ott lenne talán kibékíteném őket. Valahogy...
tekintve, hogy elég nagy shonen ai és yaoi fan vagyok ez menne is... *sóhaj* hárman párban... úgy szép az élet...
na de ezt most mellőzzük... elvégre a 18 nincs kint...
beküldve: 2008-03-12 18:30:06
(#136) Haha... ha elmondaná, akkor ki kéne tenni a 18-as karikát... viszont nekem is van új jelöltem... a Vampire Princess Miyu-ból Larva... egyszerúen cool a srác... vagy ha élő személyben gondolkodnék, akkor Matsuyama Kenichi-t...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Hát emberek... Én mindent elolvastam! Én elsősorban Sesshoumaru-samat vinném magammal... vagyis pontosabban vele szenvednék hajótörést... Istenem mi mindent csinálnék én vele... jajj... *szerelmes sóhaj* de azért Inut is vinném... csak hogy ne unatkozzunk...
mi mindent?!!!! sok pervez dolgod!!!! vald be!!!!!
beküldve: 2008-03-10 20:52:31
(#134) Hát emberek... Én mindent elolvastam! Én elsősorban Sesshoumaru-samat vinném magammal... vagyis pontosabban vele szenvednék hajótörést... Istenem mi mindent csinálnék én vele... jajj... *szerelmes sóhaj* de azért Inut is vinném... csak hogy ne unatkozzunk...
Megbotránkoztatót én is tudok mondani/írni
Kérdés, hogy melyikünk merné meg is csinálni azt, amiről beszél/ír...
nem vagyok szívbajos...mire gondoltál édesem???
Nadenade... itt vannak ám ártatlan fórumozók is, gyerekek!!! (Na jó, én nem tartozom közéjük... úgyhogy én is kíváncsi vok...)
ez az!!! gondolni kell a törékeny érzékeny lelkü emberek re!!!! *pervez nézés*
édes caroline-om.....te még azt hiszem nem láttál (olvastál)bevetés közben....nem te vagy az egyetlen aki ha beindul a többiek leferdülnek a székről..
na akkor kiváncsi vok h te mit tudsz felnyujtani!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem nyithatnátok erre egy külön 18+ tpikot, hogy mit csinálnátok velük "hentai hardcore" néven
én benne vok de tölem ne várjatok enyhe dolgokat mert ha én elkezdem mindenki lefordul a székről Caroline... biztos vagy te ebben???
ez 100% de msn-en általában már vissza fogom magam mert elilyeszteném a barátaomat!!!!!!!!!
beküldve: 2008-02-14 20:51:00
(#130) nem csak te... huhh..*fantázia leáll*
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Megbotránkoztatót én is tudok mondani/írni
nem vagyok szívbajos...mire gondoltál édesem???
Nadenade... itt vannak ám ártatlan fórumozók is, gyerekek!!! (Na jó, én nem tartozom közéjük... úgyhogy én is kíváncsi vok...)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3