Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Melyik anime-karakterrel szenvednél hajótörést??
Megbotránkoztatót én is tudok mondani/írni
Kérdés, hogy melyikünk merné meg is csinálni azt, amiről beszél/ír...
nem vagyok szívbajos...mire gondoltál édesem???
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Megbotránkoztatót én is tudok mondani/írni
Én merem!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-13 22:32:22
(#126) Megbotránkoztatót én is tudok mondani/írni
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-02-13 18:40:47
(#125) édes caroline-om.....te még azt hiszem nem láttál (olvastál)bevetés közben....nem te vagy az egyetlen aki ha beindul a többiek leferdülnek a székről..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerintem nyithatnátok erre egy külön 18+ tpikot, hogy mit csinálnátok velük "hentai hardcore" néven
én benne vok de tölem ne várjatok enyhe dolgokat mert ha én elkezdem mindenki lefordul a székről Caroline... biztos vagy te ebben???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerintem nyithatnátok erre egy külön 18+ tpikot, hogy mit csinálnátok velük "hentai hardcore" néven
én benne vok de tölem ne várjatok enyhe dolgokat mert ha én elkezdem mindenki lefordul a székről Hát ez nagyon jellemző...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
én benne vok de tölem ne várjatok enyhe dolgokat mert ha én elkezdem mindenki lefordul a székről Tehát én nem teszem fel...bár azért a szánalmasság enyhe többletet mutat
Ugyan, dehogy... miből is gondolod???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-12 10:52:50
(#120) Tehát én nem teszem fel...bár azért a szánalmasság enyhe többletet mutat
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Mit csinálnál te ott 15, 17 éves fiúkkal?
nekem lenne egypár tippem...
De betegek vagytok....
Kedvenc szavaztatási módszeremmel élve: ne tegye fel a kezét, aki szerint ez a vergődés szánalmas, bár szórakoztató
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
nem kell erre külön topik ezt msn-n kitárgyaljuk..
Na ja... nem mintha ezt nem tudnád, necro-m...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
nem kell erre külön topik ezt msn-n kitárgyaljuk..
beküldve: 2008-02-11 19:45:20
(#116) Szerintem nyithatnátok erre egy külön 18+ tpikot, hogy mit csinálnátok velük "hentai hardcore" néven
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Gyűlnek itten a gonoszok,akik szeretik mások fantáziálását tönkrevágni
nem vágjátok tönkre a fantáziájukat (ezt peter pan óta tudjuk)csak egy kicsit megtorpannak.. és 15 17 éves fiúkkal mindenki tuid kezdeni vmit sztem..
beküldve: 2008-02-11 18:58:07
(#114) Gyűlnek itten a gonoszok,akik szeretik mások fantáziálását tönkrevágni
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."