Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Melyik anime-karakterrel szenvednél hajótörést??
beküldve: 2008-01-23 20:08:03
(#68) Akkor tehát várunk minden kedves férfi és női jelentkezőt aki eljönne velünk hajótörést szenvedni egy kawaii szigeten!
Az egyenértékűség elve a világ legfőbb igazsága. Aki eszerint él bár sokat kell szenvednie a végén a legcsodásabb dolgokban lesz része.
Én sok-sok helyes fiúval (anime főhős)!!! csak nem tom h mi lenne ha én egyedül lennék lány!!!! na jó akkor nem megyek egyedül mint lány... van aki eljönne velem?!!!!
Kedves Carolyne!
Már szervezkedek...Összehozunk egz jó kis bandát és sok lány sok helyes anime pasival fog hajótörést szenvedni....
Na akkor mindent bele!! de ha van fiú aki akar velünk jönni akkor jelenkezze!!!
hát persze "testvéreknél ez így megy" mellesleg nkem yuki is bejön szoal összeveszni tényleg nem fogunk..
Yuki dettó... de nem gond, megoldjuk, megoldjuk... amíg egyikünké Tooya, addig a másikunké Yuki... majd csere... csak bírják szuflával!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-19 22:31:05
(#65) Annyi jó női anime karakter van,hogy nem tudnék választani.Ha lány lennék ugyanez lenne a helyzet csak fordítva.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
MUHOHAHAAAAA!!!!!!!! sorolhatnám.......
Akkor sorold! Nem kell az összeset.
beküldve: 2008-01-19 21:03:23
(#63) beküldve: 2008-01-19 20:52:48
(#62) hát persze "testvéreknél ez így megy" mellesleg nkem yuki is bejön szoal összeveszni tényleg nem fogunk..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
én maradok toya-nál.. aki nem ismeri kérdezzen mieg oatb aki igen..
Tooya nekem is csücsköm szíve... de nem baj, összeveszni nem fogunk rajta... majd igazságosan megosztozunk... mint Oshinari Sougo-n... tod...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-17 15:42:33
(#60) én maradok toya-nál.. aki nem ismeri kérdezzen mieg oatb aki igen..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-17 15:41:09
(#59) hajótörést? Kisame-val... ha már úgyis olyan sok chakrája van kivihetne vissza a partra
SASUKE! TE LESZEL A SZEMEM ÚJ FÉNYE!!!
beküldve: 2008-01-17 12:55:05
(#58) beküldve: 2008-01-17 10:11:11
(#57) Kakashi senseijel, vagy Shikamaruval. Vagy mind kettöjükkel... az dejó lenne:) najó nem. ha ténylegesen választanom kellene akkor Kakashival.
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-01-16 20:48:50
(#56) Én sok-sok helyes fiúval (anime főhős)!!! csak nem tom h mi lenne ha én egyedül lennék lány!!!! na jó akkor nem megyek egyedül mint lány... van aki eljönne velem?!!!!
Kedves Carolyne!
Már szervezkedek...Összehozunk egz jó kis bandát és sok lány sok helyes anime pasival fog hajótörést szenvedni....
Az egyenértékűség elve a világ legfőbb igazsága. Aki eszerint él bár sokat kell szenvednie a végén a legcsodásabb dolgokban lesz része.
beküldve: 2008-01-16 10:34:15
(#54) Én sok-sok helyes fiúval (anime főhős)!!! csak nem tom h mi lenne ha én egyedül lennék lány!!!! na jó akkor nem megyek egyedül mint lány... van aki eljönne velem?!!!!