Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Melyik anime-karakterrel szenvednél hajótörést??
beküldve: 2007-12-12 20:08:32
(#8) Anime szereplőt semmi kép nem vinnék. Mekgájvört annál inkább...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-12-12 19:43:43
(#7) Mindenesetre én megpróbálnék minél gyorsabban elhúzni onnan
De legszívesebben Lucyval, persze csak úgy, ha nálam lenne vmi Zanpakuto (Zangetsu vagy Zenbonzakura)
De legszívesebben Lucyval, persze csak úgy, ha nálam lenne vmi Zanpakuto (Zangetsu vagy Zenbonzakura)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-12-12 19:36:07
(#6) Ez nem kérdés... Sagara Sousuke... Na jó... mondjuk jöhetne még Tooya is... meg Aki.... jah, és ne feledjük Mamoru-t... A lányok közül - mert kell valaki, akivel csajos dolgokról is lehet dumálni - Chidori Kaname, vagy Éclair, esetleg Tsukino Usagi...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Oh, senkinek nincs annyi esze hogy valami oan karaktert mondjon aki el is tudná őt onan vinni
Én pl.: Vincentel, mert akk azonnal elteleportálna onnan.
(miért) olyan biztos az, hogy el is akarnánk/kéne onnan menni?... legyünk optimisták, ha Robinsonnak sikerült, nekünk is menne. nem? ;PÉn pl.: Vincentel, mert akk azonnal elteleportálna onnan.
YohxRen = something kinda love thing XD
beküldve: 2007-12-12 18:16:54
(#4) Oh, senkinek nincs annyi esze hogy valami oan karaktert mondjon aki el is tudná őt onan vinni
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-12-12 14:28:37
(#3) lol..
Hát, Integrával jól elszórakoznék, tekintve sok közös vonásunkat (bár ha így vesszük akkor lenne jó sok ordibálás is... =D) x33
Fajfenntratás érdekében pedig...hmm. Most így hirtelen fogalmam sincs x33 Talán Satoshi-kun...bár ha ott is csak a kishugára gondolna abból egy idő után problémák lennének xD
Hát, Integrával jól elszórakoznék, tekintve sok közös vonásunkat (bár ha így vesszük akkor lenne jó sok ordibálás is... =D) x33
Fajfenntratás érdekében pedig...hmm. Most így hirtelen fogalmam sincs x33 Talán Satoshi-kun...bár ha ott is csak a kishugára gondolna abból egy idő után problémák lennének xD
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-12-12 11:16:16
(#2) Heh. Én beérném Rennel.
...
Najó, esetleg Yoh is ott lehet még...
...
Najó, esetleg Yoh is ott lehet még...
YohxRen = something kinda love thing XD
beküldve: 2007-12-12 10:43:11
(#1)