Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Melyik anime-karakterrel szenvednél hajótörést??
Yukival bármikor,de Eyes Rutherford,Sasuke,Hagi,Yuri,Geor ge,Kenshin,Roy Mustang,Seshoumaru,Ichimoku Ren,Sheyenne ...sem lenne rossz
Kicsit hasonló az ízlésünk... Nincs kedved velem meg a fiúkkal együtt hajótörést szenvedni? (Csak, hogy ne legyek annyira "egyedül"):'(
Az egyenértékűség elve a világ legfőbb igazsága. Aki eszerint él bár sokat kell szenvednie a végén a legcsodásabb dolgokban lesz része.
beküldve: 2007-12-20 17:23:32
(#52) Én menybe lennék ha bárkivel is hajótörést szenvednék. De csak hogy kukacoskodjak Narutoból Hinataval.
Egy bölcs közmondás szerint arra vetődik a nap aki nem visz napernyőt a strandra.
beküldve: 2007-12-20 15:50:09
(#51) Yukival bármikor,de Eyes Rutherford,Sasuke,Hagi,Yuri,Geor ge,Kenshin,Roy Mustang,Seshoumaru,Ichimoku Ren,Sheyenne ...sem lenne rossz
beküldve: 2007-12-19 21:03:35
(#50) Én Son Goku-val szenvednék hajótörést, azt haza repülnénk és meg lenne oldva a probléma
"A SÖR lassan butít, de nem baj én ráérek." ̿ ̿̿̿̿̿ ̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿
beküldve: 2007-12-19 21:00:10
(#49) XD eza téma de narutos karakterrel pl naruto vagy sakura kiba shino hinata sikamaru
Szendrei Márk
Stan Marsh
[QUITE]
Rudymester
Szandóval azért vigyáznék. Ha azzal a vaskarommal hozzámérne, felállna a.....
hátamon az a pár szőrszál :)
XD Mid álna fel??? XD elhiszem,de akkor is,ezekben a feszülős szado-mazó cuccokban ki*aszott jól néz ki[/QUOTE]
Tényleg jó rajzolt csaj, remélem egyszer bevállalja egy coplayes (lehetőleg nőnemű xD)
Stan Marsh
Szandóval azért vigyáznék. Ha azzal a vaskarommal hozzámérne, felállna a.....
hátamon az a pár szőrszál :)
[/QUOTE]XD Mid álna fel??? XD elhiszem,de akkor is,ezekben a feszülős szado-mazó cuccokban ki*aszott jól néz ki
Kyle,neked azért nem jött meg a menszeszed,mert te fiú vagy,és a fiúknak nincsen menszesze,csak a lányoknak,a barátaid segge azért vérzik,mert elkaptak egy vírust -By:Isten
beküldve: 2007-12-19 18:56:15
(#46) Seras Victoria... de csak amíg kék a szeme!
Miért, mi baj a bloodlusttal?
Tulajdonképpen semmi csak ne én legyek akin kiéli magát.... mármint vérjszomj szempontból... húúú ebből már nem jövök ki!
Ha Seras "kiélésébe" nem halsz bele, akkor majd jön a féltékeny Pip...vigyázz magadra
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Seras Victoria... de csak amíg kék a szeme!
Tulajdonképpen semmi csak ne én legyek akin kiéli magát.... mármint vérjszomj szempontból... húúú ebből már nem jövök ki!
Ki éli magát?! Vérszomlj szempontból!! persze én is ezt mondanám!! valbe nyugottan h másra gondoltál!!! és igen! ebből már nem jösz ki!!!
beküldve: 2007-12-19 10:18:50
(#43) Hm.... fogos kérdés... Legszívesebben azt hiszem Edward Elrickkel, vagy Eyes Ruthefordal, de nem bánám Rock Lee-t, Ren Taot, Youko Kurama-t vagy Sesshoumaru-t. Én sok mindenkivel szenvednék hajótörést... minnél többen annál jobb :$
Az egyenértékűség elve a világ legfőbb igazsága. Aki eszerint él bár sokat kell szenvednie a végén a legcsodásabb dolgokban lesz része.
Seras Victoria... de csak amíg kék a szeme!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-12-18 19:32:30
(#41) Seras Victoria... de csak amíg kék a szeme!
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-12-18 16:06:12
(#39)