Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Melyik anime-karakterrel szenvednél hajótörést??
beküldve: 2008-08-18 11:42:50
(#173) beküldve: 2008-08-18 11:41:12
(#172) beküldve: 2008-08-13 14:49:26
(#171) hm......Nehéz kérdés.Hát....Sok van de megpróbálom leszűkíteni:Ichigo 100%-ból:Statsuki,Nishino,Toujo u.FMP:Chidori,És narutóból:Shippuden-es Sakura
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-13 14:33:43
(#170) Lássuk csak, ez nem könnyű... de megpróbálom háromra visszaszorítani a listát.
1. Asuka (Neon Genesis Evangelion)
2. Sailor Venus (Sailor Moon)
3. Aeris (Final Fantasy VII)
Igen, asszem ők a dobogósok nálam.
1. Asuka (Neon Genesis Evangelion)
2. Sailor Venus (Sailor Moon)
3. Aeris (Final Fantasy VII)
Igen, asszem ők a dobogósok nálam.
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
beküldve: 2008-08-13 12:45:30
(#169) Narutoból egyértelműen Neji, a Bleachből Kuchiki Byakuya, aztán....hmm...Inuyashával, Kenshinnel (imádom azokat az oro? -kat ), a Shaman Kingből Haoval, a Final Fantasy Last Orderből (tudom h az ff nem anime de ez az ) Sephirothtal és Zackkel....wow ez jó kis buli lenne...hajh imádom a hosszúhajú pasikat
miskolci egyetemista
beküldve: 2008-08-09 17:17:05
(#168) Hmm
Wash-al; Inuyashával; Kenpachival; hogy a kiskorúak megrontása is a számomra legyen írva Hanatro
Igazán Legato Bluesummerrel:)
Wash-al; Inuyashával; Kenpachival; hogy a kiskorúak megrontása is a számomra legyen írva Hanatro
Igazán Legato Bluesummerrel:)
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-08-09 16:46:33
(#167) Toushiro-val ,Hisagi-val meg még néhány Bleach-es pasival^^
" Ha egyszer el is jön az az idő,mikor mindenkiben ellenséget látsz,én akkor is végig melletted állok, hát soha ne add fel,én egyetlen virágom!"
beküldve: 2008-07-23 13:03:39
(#165) Az Theresa Testarossa.
Az a spoiler nem kellett volna oda, és hasonló mondandókkal ne próbálkozz, mert lehet, hogy bannolnak. Ezelőtt is töröltek már egy "Hentai hardcore +18" nevű topicot.
Egyenlőre még nem te vagy a moderátor, Riku, majd ő eldönti, hogy mi számít 18+nak.
Az Theresa Testarossa.
Az a spoiler nem kellett volna oda, és hasonló mondandókkal ne próbálkozz, mert lehet, hogy bannolnak. Ezelőtt is töröltek már egy "Hentai hardcore +18" nevű topicot.
beküldve: 2008-07-22 23:59:48
(#162) Én Haruhi Suzumiya-val, Karin Maaka-val, a tsubasa chronicle-ből Sakurával, és Cross(vagy mi) Yuukival a vampire knightböl
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2008-07-23 00:00:46
Higurashi na koro ni, a zöldhajú kontyos kimonós nőci (nemtom a nevét)
Sonozaki Akane :)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-07-22 22:49:58
(#160) Onegai Teacher teljes női gárda :)
Chii ^^
Meg még hasonlók.
Chii ^^
Meg még hasonlók.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-07-22 22:43:35
(#159) Ööö mondjuk Narutoból én is mindenkivel, Bleachből Orihimével (bár egy kicsit butácska) meg Tatsukival és Rukiával, DNből Misa-Misával, Alive!ból meg a tudós csajszi húgával, akiben benne volt az a bigyusz.