Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Melyik anime-karakterrel szenvednél hajótörést??
milyen művelt itt valaki amúgy így nemnagyon tudom, hogy melyik versére gondolsz XD
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
Most ha fejből tudnám azt a Petőfi-verset, amit idézni akarnék, akkor megtenném, de minthogy nemvagyok biztos benne, ezért inkább nemnagyon próbálkozok... De tudod melyikregondolok (És direkt jeleztem élethalálkalandot - semmi olyanra nem gondoltam, öregségemnek nincs köze hozzá)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Valszeg
De majd ha már öreg és beteges leszek, nem lenne rossz egy élethalálkaland a korabeli szépkislányokkal.
De majd ha már öreg és beteges leszek, nem lenne rossz egy élethalálkaland a korabeli szépkislányokkal.
áh, ha öreg és beteges leszel, akkor a fájós hátaddal és végtagjaiddal már nem is tudnád úgy kiélvezni a helyzetet
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
Valszeg
hehe...ezt inkább meg sem hallottam
de azért igazadvan
bár..én nem szívesen hallnék meg fulladásos halállal (nah, ezt jól megaszondtam... ).
Inkább vmi kivégzésen LOL *elképzeli: Kaminaga, aki megszentségtelenítette a sinobik törvényeit Itachival...ezért halálbűntetés jár*
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Valszeg
yay...mit kukacoskodsz???
gondolom..aki csinálta a topicot, az ezt akarta kifejezni ezzel a topic-névvel...
gondolom..aki csinálta a topicot, az ezt akarta kifejezni ezzel a topic-névvel...
Mit tagadjam
Amúgy nem értem mi értelme valakivel hajótörést szenvedni.
Épp süllyed a hajó, ő is biztos elfoglalt. ha elsüllyedt a hajó, nem lesz nálam az autogramfüzetem. Haldoklás közben meg nem lesz kedvem mindenféléről beszélgetni vele, mást pedig szintén nem lehet csinálni, merthát a tengervízben nem higiénikus...aztán meg is halunk, ami szintén nemkívánatos.
Célravezetőbb lenne a topik cím ,,Kivel kerülnél egy lakatlan szigetre"
Épp süllyed a hajó, ő is biztos elfoglalt. ha elsüllyedt a hajó, nem lesz nálam az autogramfüzetem. Haldoklás közben meg nem lesz kedvem mindenféléről beszélgetni vele, mást pedig szintén nem lehet csinálni, merthát a tengervízben nem higiénikus...aztán meg is halunk, ami szintén nemkívánatos.
OTT a pont
MIANEVED?!
Mit tagadjam
khmmm *kihúzza magát, majd elfordulva vigyorog egyet*
hahaha...mondtam én *te kis perverz!!!*
khmmm *kihúzza magát, majd elfordulva vigyorog egyet*
hát, én ilyen vagyok...XD (és szerintem nem csak én vagyok így vele XDXD )
elhiszem neked...ááá...azért te sem vagy semmi
elhiszem neked...ááá...azért te sem vagy semmi
Ezek a mangáslányok mind ilyenek??
Nem mintha baj lenne, hidd el, ez majd később hasznos lesz
Nem mintha baj lenne, hidd el, ez majd később hasznos lesz
ithaci?? nem rossz gondolat érdekesen elehetne beszélgetni minde féle dologrol
háát...én nem beszélgetésre gondoltam
*én a kis perverz*
beküldve: 2008-08-20 21:22:51
(#190) Én ha hajótörést szenvednék arra törekednék hogy minnél előbb eltünyek onnan és ezért az én választásom Kakasi-ra esik :: a hátára ugrok és könyedén átszalad a következő földrészre és talán még haza is vinne..... !
beküldve: 2008-08-20 21:02:58
(#189) L ♥morita denemszeretnékhajótörtöttlen ni xD
,,i had a dream that no one else could have. It's just my faith the absolute truth"~BY.:L~