Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Melyik anime-karakterrel szenvednél hajótörést??
beküldve: 2009-01-29 19:10:08
(#248) Én nézek a Discovery-n egy túl élő műsort kb.erről szól,hogy:Kidobják a Szaharában és meneküljön megx).
De olyan is volt,hogy a Csendes-óceánban hagyják egy szigettől
3 km-re a végét nem láttam szóval nem tom,hogy menekült meg
De olyan is volt,hogy a Csendes-óceánban hagyják egy szigettől
3 km-re a végét nem láttam szóval nem tom,hogy menekült meg
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-01-29 19:04:12
(#247) Hát természetesen Zoeyval a Vadmacskakommandóból, mert "Csodaharang-Teljes Erővel" felkiáltásával biztos minden gonosz ufótól megmentene... Na jó, ez csak poén volt....
Taktikai okokból L (Death Note) esze jól jönne, de mondjuk Inuyasha csodakardja is elég hasznos Bár ha már Death Notenál tartunk, Kira is jöhet, mert biztos szívesen vállakozna az esetleges ellenfelek legyilkolására, és lenne esze is az egyéb problémák megoldásához...habár nem szimaptikus, és élhetnék mellette rettegésben rendesen? Mikor fogy el az élelem...ááá...asszem nekem annyi lenne...
Taktikai okokból L (Death Note) esze jól jönne, de mondjuk Inuyasha csodakardja is elég hasznos Bár ha már Death Notenál tartunk, Kira is jöhet, mert biztos szívesen vállakozna az esetleges ellenfelek legyilkolására, és lenne esze is az egyéb problémák megoldásához...habár nem szimaptikus, és élhetnék mellette rettegésben rendesen? Mikor fogy el az élelem...ááá...asszem nekem annyi lenne...
Az ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel (és a nevemmel ellentétben lány vagyok!!!)
beküldve: 2009-01-29 18:42:20
(#246) Nos én sztem Kakashival a sok fajta elemi jutsui és hát tapasztalt is.De leh,hogy Zabuzaval is a nagy bicskája miatt de akkor inkább Suigetsu x)
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-01-29 18:49:05
beküldve: 2009-01-29 17:43:45
(#245) Hát lássuk csak; fő kedvencemmel, Matt-el tuti nem lennék, mert állandóan csak nyafogna a játékai és a cigije után.
Tehát marad az én kis igazgató "bácsim" a Vampire Knightból
Tehát marad az én kis igazgató "bácsim" a Vampire Knightból
beküldve: 2008-12-15 01:42:36
(#244) *Bőség zavara* Rengeteg személyjel csábító lenne ez a helyzet... Nah de maradjunk az uniformisos szőke vámpírszépség, Seras Victoria mellett. És akkor nem marad csak a *mellbőség zavara*
Reménytelenül olyan karaktereket utálok, akiket mindenki más Imád (Hitsugaya Toushiro;Sasuke Uchiha;Pip Bernadotte)
beküldve: 2008-11-30 12:43:43
(#243) Őszintén szólva nem akarok hajótörést szenvedni... nem vagyok én Robinson
De ha kéne valakit mondanom akkor nem tudnám kit mondjak
De ha kéne valakit mondanom akkor nem tudnám kit mondjak
Positive vibration.
Nem lehetne hanyagolni ezt a témát? Semmi értelme.
Bevallom, engem sem annyira érintett meg. De azért néha lehet jókat mosolyogni rajta.
Nem pont az eszmecserétekre értettem, hanem magára a témára:
Melyik anime-karakterrel szenvednél hajótörést??
Semmi értelme.
MIANEVED?!
Nem lehetne hanyagolni ezt a témát? Semmi értelme.
Bevallom, engem sem annyira érintett meg. De azért néha lehet jókat mosolyogni rajta.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-11-30 11:50:39
(#240) FÚÚÚ ez jó ?-és én tsunadé-val mert hát (mellesleg) meglenénk meg hát csak hokage szal sokmindenhez ért ( remélem )
Mellesleg?Az egy dolog,de ha elfelejtenéd van vagy 50 valahány éves
lényegtelen de nem látszik rajta (mondjuk sakura is jo lenne mert már kezd rá hasónlítani )
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Nade,
nem néz ki annyinak...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
FÚÚÚ ez jó ?-és én tsunadé-val mert hát (mellesleg) meglenénk meg hát csak hokage szal sokmindenhez ért ( remélem )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-30 11:24:25
(#236) FÚÚÚ ez jó ?-és én tsunadé-val mert hát (mellesleg) meglenénk meg hát csak hokage szal sokmindenhez ért ( remélem )
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-11-30 11:10:35
(#235) én Roy Mustang-gal szeretnék hajótörést szenvedni (MOST! XD)
a tűzgyújtással neki se lenne problémája... és erős bátor minden ami kell ^^ És talán jöhetne Ed is, és akkor a műsor is biztosítva lenne XDXD
a tűzgyújtással neki se lenne problémája... és erős bátor minden ami kell ^^ És talán jöhetne Ed is, és akkor a műsor is biztosítva lenne XDXD
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
természetesen csakis Yagami Light-al ha lenne ott valami kis undormány állat akkor meg tudná ölni nekem vagy nem..
És mi az undormány állat neve?